Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 852
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up co ty pierdzielisz? nikt nic nie dostał...

Gruby muszę Cie zmartwić ale tak było ;D

DiamondMT2: 250lv Sura WP

PandoraMT2: 145lv Sura WP

EmperiusMT2 250lv Ninja Dagger

Phobos s18: 61lv Wojownik Body

HavitusMT2: 70lv Wojownik Body

Opublikowano

Jakby ktoś chciał się zamienić na konta(Daje 250 Wp , full eq 4x15 5k za Szamana smoka/Bodego/Ninje)to proszę pisać na PW:)

Opublikowano

Teraz proszę mi powiedzieć co to ma być ?

Koleś pokazywał tylko BIŻUTERIE cała na 250 bez bonów ! Tarcza jedynie miała NNO

Nie pokazał Mi i Hectorowi sztyletów i zbrojki

Normalnie wali mi po 200k chmurą bez kryta jak mam EQ

http://www.bankfotek...ge/1375229.jpeg

Nom, potwierdzam.

Bardzo ciekawe skad ten pan ma ekwipunek, sorry... mialem tutaj grac bo mnie Evil prosil, jednak nie zostaje tam ani minuty dluzej.

Pozdrawiam administracje, zjebaliscie sprawe

Opublikowano

pewnie jakies postacie gmow do zabawy w pizdu, ogarnijcie tych ludzi i nic nie rozdawajcie bo serwer naprawde jest w porządku

jak macie zachowywac sie jak pizdy i dawac eq i lvle to wypierdalajcie od razu, w podskokach

Opublikowano

Przed edycją : "Gruby widzę, że nadal są problemy z serwerem, 1h bicia i dropienia matowych poszło się jeb. matowe są lecz kasa znikła ponad 1kkk

dziękuję za taki serwer"

Po edycji: Nie wiedza moja przesądziła na temat serwera, mój błąd.

Serwer jest Super przez duże "S" polecam jak najbardziej.

Opublikowano

server świetny , dopoki nikt nie miał eq z Navi.Od Hectora dostaje po 80k , przy full absie na miecze i tej tarczy 45% na woja.Oczywiście Hector miał sprawdzane eq podobno 5 razy i nic nie wykazało.JASNE JASNE!!

Opublikowano

nie może mieć 180 luda , ponieważ max to 170.Mam wszędzie po 15 luda gdzie to mozliwe , w broni wbudowane 70 i jak wszysto zsumuje to wychodzi równiutko 170 na ludzi.

AA jeszcze biolog na ludzi coś tam daje.

Opublikowano

server świetny , dopoki nikt nie miał eq z Navi.Od Hectora dostaje po 80k , przy full absie na miecze i tej tarczy 45% na woja.Oczywiście Hector miał sprawdzane eq podobno 5 razy i nic nie wykazało.JASNE JASNE!!

Noobek jestes i tyle, Hector dostaje ode mnie w pvp chodz jeszcze biologa nie skonczylem. Pocwicz

Max jest 240 luda nabie

Opublikowano

Microlab ty sie nie udzielaj , bo kupsko wiesz o metinie.Hektor sprawdzony na PvP , nic nie ma.Przepraszam za oskarżenia

Opublikowano

Server sprawia pozory fajnego, ale irytuje ciągłe padanie servera. Odkąd zacząłem grać (jakieś 3h) już 4x padał, nie ma możliwości nacieszyć się w pełni startem żeby nie doświadczyć "chwilowego" braku możliwości wejścia.. Pisząc chwilowego mam na myśli już jakieś 40 minut (chyba, że znów padł jak nie sprawdzałem ^^)

Pomogłem? Daj lajka, to nie boli (:

sygna2.png

Best server for me :)

Opublikowano

Pewnie jest jakas przerwa techniczna, wczoraj byla ale nie udalo sie naprawidz tego co chcieli bo technik jest chory.

Opublikowano

dokaldnie wszystko byloby super gdyby nie to ciagle off, zaczyna to byc irytujace

moze jakas konkretna informacja by sie przydala np. przerwa na tyle i tyle i nikt sie nie bedzie czepial

Opublikowano

Wy tylko ku*wa potraficie narzekać jak to tu nie dobrze i wgl....

Od dobrych ku*wa paru dni działa wszystko sprawnie dzisiaj jak mnie nie było to niby coś się stało ale zrozumcie TECHNIK jest jeden na dodatek jest chory.

On jest człowiekiem a nie robotem. Od paru dni raz padło logowanie a tu płacz że non-stop pada...

Grałem przez 3 dni prawie non-stop i nic ani razu nie padło nic a Wy raz coś padnie wielki płacz że serwer niestabilny...

POLECAM SERWER

ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO JINNO :*

kiritoc.png

Opublikowano

Wszedłem na serwer na chwilę, zostałem na dłużej:) Serwer choć miał problemy techniczne to jest na prawdę wyśmienicie zrobiony "4fun marzeń". Z tego co rozmawiałem z administracją to po wychorowaniu się technika ma zostać dodana aktualizacja przedświąteczna, która na pewno przyciągnie nowych graczy a aktualnych zatrzyma.

Serwer Polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...