Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Handlarze wszystko okey , ale jeden minus że jak chcesz zmienić np. z WP na BM to musisz to zrobić przez IS jest to duży minus niestety

W MOIM SERCU TYLKO METIN I INNI CZAROWNICY

TOP 2 CZARODZIEJ

• Odpowiedzi 852
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Handlarze wszystko okey , ale jeden minus że jak chcesz zmienić np. z WP na BM to musisz to zrobić przez IS jest to duży minus niestety

na serwie expi się tak banalnie, że możesz zostawić exp bota na helerze i zapewniam Ci, że nie padniesz; )

Opublikowano

Włączają i wyłączają serwer. Tłumaczą stale, że coś tam naprawiają. Obawiam się, ze zanim skończą te swoje naprawy, to na serwerze zostanie 10 osób. Każdy już ma dość tych offów.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Serwer spieprzony na życzenie administracji, nieuzasadnione off na kilka godzin, po których okazuje się, że nic nie naprawili. Team mało komunikatywny, nie informuje na forum na jak długo wyłączają serwer ani co na nim zmienili.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Proszę moda o usunięcie tej prezentacji w celu wstawienia nowej, poprawionej.

Chcesz zarabiać przez internet? Napisz do mnie, wdrożę Cię do mojego biznesu.

Opublikowano

Jak Indeks nie wróci to ja mam ten serwer w dupie, zaprosił kumpli, ponad 100 osób tyle siedzał i Gruby w dupie jego wysiłek miał, jak on nie wróci to my też nie wracamy...

Bo sobie jaja robisz Gruby slyszalem, że Divad, go chce, a ty masz go w dupie nie moja sprawa przemyśl to Divad, najważniejsi są gracze, ja ci to mówię. On miał GM'a też na gorgony.pl Zajebisty koleś, jak go nie weżmiesz to wiele stracisz pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...