Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i co gruby eq mi znikneło i co teraz co mam ci dać ss

Najlepiej wyłacz to.(nie znacie się nie bierzcie się za dedyka który nie potrafi być bez cofek i off)

• Odpowiedzi 852
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mozna grac na starym cliencie z przed 1 odslony? + luncher

nie pograsz bo działa z max 30 minut i off niestety dzieci biorą się za dedyka i teraz tak to wychodzi brak ogarnięcia

nie pograsz bo działa z max 30 minut i off niestety dzieci biorą się za dedyka i teraz tak to wychodzi brak ogarnięcia

polecam ci up zmien serwa jak to duża ilość graczy zrobiła
Opublikowano

jak masz jakiś problem chłopcze to morzemy pogadac! nie znasz mnie to nie oceniaj

Ja nie mma problemow w porownaniu do Ciebie

Bo ty placzesz na forum jak 12 letnie dziecko ze straciles EQ i spamisz niepotrzebnie

"nie znasz mnie to mnie nie oceniaj" rozbawiles mnie

Juz Cie poznalem w Twoich postach wyzej... I to mi wystarczy

Ci co chca tutaj zagrac to i tak ich nie przekonasz do tego aby nie zagrali...

Dobra nie ma sensu dalsza konwersacja z Toba

Opublikowano

Dobra ogarnij, Gruby robi co może . Wy jesteście chyba tacy mądrzy w postach i w gębie . Sami byście lepszego serwa nie zrobili , i nie naprawiali go tak jak Gruby . On co chwile siedzi i coś robi . Kurde , nie możecie czekać cierpliwie ?. Kto chce będzie na nim grał. Ja zagram. I trzymam stronę Grubego , to chyba nie jest jakiś robot , żeby siedziec 24h, żeby Wam pasowało. Ogarnijcie się z tym wyzywanie i pisaniem "nie będę grać , ch**** team " itp .

Wierzę w ten serwer i Grubego , ( w cały Team).

Ja tutaj będę grać. Jeśli są jacyś nowi gracze, naprawdę polecam Wam serwer !

Kiedyś coś tu będzie.

<333

Opublikowano

MAM JEDNO PYTANIE.. CZY TEN SERWER BEDZIE KIEDYS FUNKCJONOWAL TAK JAK POWINIEN?!

nie

post-453708-0-49741100-1348248781.jpg

NIE MACIE WIĘKSZYCH PROBLEMÓW TYLKO WAM TEN METIN W GŁOWIE?

ZA NAUKE SIĘ LEPIEJ WEŹCIE !

74586152.png
Opublikowano

SERWER OFF 4EVER

Ty to jesteś jednak ..... Nie pisz jak nie wiesz palancie .

Gruby pracuje nad serwerem , cierpliwość popłaca .

Kiedyś coś tu będzie.

<333

Opublikowano

wiedziałem że serwer długo nie pociągnie to już było wiadome na początku od chwili startu serwera ok pozdrawiam łaskawą administrację którzy nie umieją się dogadać a graczowi raczą nie odpisywać .

Opublikowano

Sorry za spam ale przeczytaj mój "harmonogram" parę postów wyżej.

A pozatym to ewentualnie status się zmienił a serwer dalej nie działa, owszem loguje cię ale nie zalogujesz się.

Opublikowano

• Witam wszystkich zarówno tych którzy byli graczami jak i tych którzy juz grali a tylko patrzą na to co sie dzieje z serwerem.
  • Jestem w stanie powiedziec iz serwer jest na skraju załamania i mozliwe iz nie bedzie juz w stanie sie podniesc zbyt wielka jest ilosc ataków jak i błedów do poprawy a osoby które heh robia coś przy tym nie przykladaja sie do pracy , mozecie mnie krytykować prosze bardzo lecz zauwazcie czy kóryś jest w stanie z osob dbajacych o ten serw cos robic bo raczej nic z tego.
  • Serwer poczatkowo był stabilny teraz nie wiele mozna powiedzieć na ten temat jedynie mozna ujac temat za zamkniety i serwer upadł ,a tylko przez osoby które nie mieja umiejetnosci prowadzenia Serwerow Prywatnych.
  • Nie bede tu krytykował tego czy tamtego poniewaz wina jest na wszystkich a dlaczego? Dlatego iz podejmujac sie prowadzenia serwera sa zaobowiazani prowadzic wszyscy i sie martwic o to by on byl godny na nim grania ludzie wydaja sporo pieniedzy na gre aby wiadomo coś w niej miec , uzyskac ale cóz czasem tak własnie sie staje jak w tej Sytuacji.
  • Dziekuje moja jest taka opinia.

Opublikowano
  • Witam wszystkich zarówno tych którzy byli graczami jak i tych którzy juz grali a tylko patrzą na to co sie dzieje z serwerem.
  • Jestem w stanie powiedziec iz serwer jest na skraju załamania i mozliwe iz nie bedzie juz w stanie sie podniesc zbyt wielka jest ilosc ataków jak i błedów do poprawy a osoby które heh robia coś przy tym nie przykladaja sie do pracy , mozecie mnie krytykować prosze bardzo lecz zauwazcie czy kóryś jest w stanie z osob dbajacych o ten serw cos robic bo raczej nic z tego.
  • Serwer poczatkowo był stabilny teraz nie wiele mozna powiedzieć na ten temat jedynie mozna ujac temat za zamkniety i serwer upadł ,a tylko przez osoby które nie mieja umiejetnosci prowadzenia Serwerow Prywatnych.
  • Nie bede tu krytykował tego czy tamtego poniewaz wina jest na wszystkich a dlaczego? Dlatego iz podejmujac sie prowadzenia serwera sa zaobowiazani prowadzic wszyscy i sie martwic o to by on byl godny na nim grania ludzie wydaja sporo pieniedzy na gre aby wiadomo coś w niej miec , uzyskac ale cóz czasem tak własnie sie staje jak w tej Sytuacji.
  • Dziekuje moja jest taka opinia.

I ja się z tobą zgadzam, nie wiem kim jesteś ale prawdopodobnie osobą która ma coś wspólnego z upadkiem tego serwera no i gratuluje bo ten serwer musiał tak skończyć, jak się robi serwer to powinno się o niego "dbać" a administratorzy widocznie liczyli na marny zysk z IS'u nic nie robiąc no i efektem tego serwer ponownie upadnie.

Opublikowano

Jeżeli administracja potrafiłaby zabezpieczyć odpowiednio serwer i naprawić bugi, które zrobił LayoS w starych plikach to ten serwer by miał 1k+ graczy online...

CPU: Intel Core i5 3350p /// MOBO: Gigabyte GA-Z68AP-D3 /// GPU: MSI Geforce GTX 660 Ti OC 2GB /// PSU: XFX Core 550W 120mm 80+ SLI PSU /// HDD: Seagate 500GB /// RAM: Crucial 8GB 1333MHz

a71211487f3a47a8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...