Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SERWER OFF 4EVER

Kto ci tak mówił ? poczekaj 2 tyg jak nie będzie działać to off 4ever dopiero pisz ;d

Najlepiej idz na innego serwa emperius nie potrzebuje takich graczy co spamia EEEEE TO JUZ KONIEC , Off 4ever ! , Chujnia ciagle cofki itp . wiec lepiej czlowieku zampomnij o tym serwie i wyjdz... (Sory za bledy nowa klawiatura , przyzwyczajenie xdd)

To sie tyczy do każdego !

100 postów [x]

150 postów [x]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

• Odpowiedzi 852
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Obecnie cisza, na stronie nic się nie zmieniło, a forum nie działa. Musimy czekać na Grubego/Divada to się w tym temacie wypowiedzą.

Opublikowano

Dlaczego w tym temacie wypowiada się tylko Gruby skoro jest tylko technikiem i nie ma nic do gadania jeśli chodzi o serwer? Otóż panie i panowie, administracja Emperius leje na graczy z góry co zresztą widać po tym jakich ludzi przyjmują do teamu. Nie ma co wierzyć że ten serwer się jeszcze podniesie skoro nikomu oprócz nielicznej zapewne grupy graczy jeszcze na nim zależy. Dużo ludzi pewnie na start pozamawiało sobie SMy to się nachapali kasy i teraz zostawiają wszystko na barkach Grubego...chłopie uciekaj z tego serwera bo ludzie obwiniają ciebie o wszystko a ty niewiele możesz, nie psuj sobie opinii.

58815786.jpg

Opublikowano

Jeżeli jest tak jak Gruby pisał ze 10 osób wbija na jednym koncie do mysql to jakim cudem oni znależli sponsora .... wdiać jak oni się znająna serwerze.Cud ze komendy znają.

Opublikowano

Ojj Tam LayoS go 3 tygodnie trzymał a potem się wkurwił i miał dosyć... Plus taki ze zrobił z swoim kolega naprawdę fajny serwer który mógł mieć 2k graczy lajtowo gdyby nie głupota innych...

5jw512.jpg

Opublikowano

Moze da sie go uratowac, na nowo wystartowac, nowa prezka, wyczyscic team z smieci i zebrac te 2k graczy, bo warto na niego czekac... ja mimo tego ze juz padl jakis czas temu, ciagle odswiezam strone liczac ze odpali. Zrob reaktywacje po raz kolejnyt z ogarnietym teamem... W tych czasach ciezko o dobry priv....

Opublikowano

Fajnie mi się grało na 1 odsłonie serwera :x najlepszy dagger < 3 chciałem pograć , a tu lipa, mam nadzieje że szybko znowu ruszycie na nogi

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Ehh znow off;/.Co do serwera 1 odslona byla 100x lepsza :>

Podaj mi przynajmniej 3 rzeczy czym sie rozni 1 odslona od 2 bo jakos ja nie widzialem roznic :>

AAA nie sorki widzialem...od nowa lvl trzeba bylo bic i tylko tyle ;x

Opublikowano

Podaj mi przynajmniej 3 rzeczy czym sie rozni 1 odslona od 2 bo jakos ja nie widzialem roznic :>

AAA nie sorki widzialem...od nowa lvl trzeba bylo bic i tylko tyle ;x

dokładnie też nie rozumiem różnicy :x

Opublikowano

ten serwer to z leksza porażka ... grałem od początku 1 startu i od początku 2 startu i zawsze byłem w topce ale i tak jak teraz wystartuje na nowo to nie wejde ja nie wiem co oni tam wyczyniają...nie polecam

Opublikowano

Serwer dno. Znowu zbiorą kase i zamkną ^^. Żałuję straconej dyszki na fryzurke i straconego czasu na wbijanei 250 lv. Poza tym jest bug. jak macie 245 lv to jak zrobicie z kimś PT i ten ktoś bedzie bił spota na mapie 220 lv to exp sie bedzie bugował i w minute wbijecie 250 lv ^^. Powodzenia

Opublikowano

to znowu restartują serwer?

Mi to tam zwisa moga restartować do woli bo nie zamierzam jak inni wbijac w 3 dni max lvl a potem użalać się na forum

Opublikowano

@Luke0 Ten bug z 245 lvl i że masz 250 w minutę to jest właśnie przykład że serwer jest niedopracowany i na każdym kroku są bugi.

@syluro jeżeli w ogóle ten serwer wstanie to chyba nie będzie resetu bo coś tam Piness (nowy GM) pisał że stare konta z drugiej odsłony będą, obecnie co wiemy to tyle że serwer może działać ale jak to Gruby napisał, że wszystko to marnie widzi.

Opublikowano

Nie ma na co czekać , jeżeli miało juz by sie cos dziać to diavd laskawie by on tym napisal ,a jak widze to ma to w dupie... tak wiec watpie czy to wystartuje ponownie ,a jak nawet wystartuje to pochodzi max 1dzien i bedzie to samo. Mieli 2tygodnie na dopracowanie serwera sami widzicie jak go dopracowali..

Bywalec
Opublikowano

Wątpię, że już gracze do Was powrócą...

Daliście dupy >.>

Co chwilę serwer offline, pada logowanie, cofa zrobiony ekwipunek etc.

Chueee, wystartujcie jeszcze raz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...