Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 852
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niech sie fiutem pobawi a nie kurwa serverem, przez jakieś 2h było wszystko git ale zaczął sie bawić kurwa pedał jeden

etnt.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

co poradzisz, skoro za pierwszym razem bawil sie swiatlem i zepsul

to po czorta robil to drugi raz?

mogl lepiej palce do kontaktu wsadzic...

a potem placze, ze ludzie pisza to co pisza...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer jest naprawdę fajny ale Gruby ( technik ) chyba sobie jaja robi z tą bazą. ' Baza nam się scrashowała '

Opublikowano

Niech oni sprzedadzą pliki jakiejś dobrej osobie.. Szkoda tego serwera, a pewnie znalazłaby się osoba która by to odbugowała i sprowadziła do porządku.

@DOWN - on jest technikiem.. to nie jego serwer

Opublikowano

Serwer naprawde fajny lecz jego administracja juz nie jak tylko bedzie dało sie go wlaczyc wyzucam eq. Szukam juz nowego serewera i pierwszy jaki znalazłem fajniejszy to LoctusMt2 Moze na nie go sie przeniose.

MAVrVPK.jpg

Opublikowano

Dobra nie bluzgajcie na niego juz tak ;d

Dajmy im czas nie spinajcie sie tak juz . Naprawia za jakis czas i bedzie dobrze stykac wszystko

Opublikowano

nie ja sie bawilem dniem i noca lecz nowi GM-owie ktorzy odrazu po dodaniu ich do bazy scrashowali serwer nie ja tutaj dobieram team i nie ja dawalem im GM ja tylko wykonuje polecenia a ze tylko mnie widzicie w grze to niw mja wina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...