Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 852
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no ja sie nie znam na tych ddosach i innych bzdedactch , ja tu jestem od expienia:DMiejmy nadzieje , że postawią go na nogi , bo server robi wrażenie , oczywiście pozytywyne

Opublikowano

Ja temu serwerowi nie daję dużych szans jak dla mnie to jest syf dno i wodorosty ..

Jak możecie to dajcie jakiś fajny serwer , który jest ogarnięty nie jak to gówno .

Opublikowano

W żadne bajki o reaktywacji nie wierzę. Przy pierwszej wersji ktoś jakimś "cudem" ukradł mi bodajże mieczyk do expa na 150. Serwer bez przyszłości.

Opublikowano

do 19 nic nie poradze bo nie mam neta... ale o 19 przerwa techniczna o ile kolega z internetem w 100% przyjdzie

Opublikowano

jej działa:D

CPU: Intel Core i5 3350p /// MOBO: Gigabyte GA-Z68AP-D3 /// GPU: MSI Geforce GTX 660 Ti OC 2GB /// PSU: XFX Core 550W 120mm 80+ SLI PSU /// HDD: Seagate 500GB /// RAM: Crucial 8GB 1333MHz

a71211487f3a47a8.png

Opublikowano

Ludzię,wątpie aby dzisiaj były ddosy/dosy. <Połowa się o tym wypowiada,a nawet nie wie na czym to polega>

Poprostu logowanie pada co parę sek,miejmy nadzieję że dziś to naprawią.

Czekałem 5 godzin aby grać na tym serwerze dziś.

Odważ się !

sp4n3rekx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...