Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tryb kariery/Ultimate Team - pomoc w budowaniu drużyny

Legenda.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

.................................................. ................__„-~"¯¯:::,-~~-,_::::"-

.................................................. ..........„~"¯::::::::::::::"::::::::::::::::::::::\

.................................................. .__„„„-"::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::"~-,

..........................................__-~"::,-':::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::~-,

..........................._______~"___-~"::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::: :: :::::::::::"-,

......................,~"::::::::::::::¯¯::::::::: ::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::,: |

....................:/:::::::::::::::::__-~":::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::_,-~":'\'-,:\:|:\|::\|\::\:|

...................,'::::::::,-~~"~"_::',::|::::::::::::::::::::::::::::::::::: :: :::,~ ':\'-,::',"-\::'':"::::::::\|:|/

..............._,-'"~----":::/,~"¯"-:|::|::|:::::::::::::::::::::::::::::::::::,~"::\'-,:\;;'-';;;;;;;;;;;,-'::\::|/

............,-'::::::::::::::::'-\~"O¯_/::,'::|:::::::::::::::::::::::::::::::::,-',::\'-,:|::";;;;;;;;;;;;,-':\:'-,::\

............|:::::::::::::::::-,_'~'::::,-'::,':::::::::::::::::::::::::::::,-':\'-,:\'-,';;';;;;;;;;;;;;;,-':\:::'\-,|''

............|::,-~"::::::::::::::"~~":::,-'::::::::::::::::::::::::_,-~':\'-,|:"'";;;;;;;;;;;;;;,-'¯::'-,:',\|

.........../::/::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::_,„-~"¯\:\'-,|;''-';;;;;;;;;;;;;;;;;;,-'--,::\-:\:\|

........./::::|:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::,-';;'-';;;;',/;\/;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,-,|:::\-,:|\|..\|

......./:::::::\:::::::::::::::::::::::::::::::::::::,-';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,-~'''("-,\:::|\:|::''

......,':::::::,'::::::::::::::::::::::::::::::::: :,-'/;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,--'::::::/"~'

.....,'::::::::|:::::::::::::::::::::::::::::,„-~"::|;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,-'::::::::,'::::/

..../:::::::::|:::::::::::::„---~~""¯¯¯::',:::::,';;;;;;;;;;;;;;;;;;;,'::::::::: :: |_,-'

..,'::::::::::::",:,-~"¯::::::::"-,::::::::::|:::/;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,':::::::|::::,'

./:::::::::::::::|:::::::::::::::::::"-,:::::::\:::|¯¯¯"""~-,~,_/::::::::,':::/ HEY YOU JUST GOT HERE

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::"~-,_::|::\: : : : : : |: : \::::::::/:/

::::::::::::::::::::::::::::::",:::::::::::::"-':::\: : : : : : |: : :\::::::\ AND THIS IS CRAZY

::::::::::::::::::::::::::::::::",:::::::::::::: ::::\: : : : : : \: : : |:::::;;\

::::::::::::::::::"-,:::::::::::::::",:::::::::::::::/|\ ,: : : : : : : |::::,'/|::::| BUT THERE'S NOTHING HERE

:::::::::::::::::::::"-,:::::::::::::::"-,_::::::::::\|:/|,: : : : : : : |::: |'-,/|:::|

::::::::::::::::::::::::"~-,_::::::::::::::"~-,_:::"-,/|/\::::::::::: \::: \"-/|::| IT MIGHT BE SOMEWHERE ELSE

:::::::::::::::::::::::::::::::"~-,__:::::::::::',"-,:::"_|/\:|\: : : : \::\":/|\|

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::"~-,_:::::\:::\:::"~/_:|:|\: : : '-,\::"::,'\

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::"-,_:'-,::\:::::::"-,|:||\,-, : '-,\:::|-'-„

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::,-,'"-:"~,:::::"/_/::|-/\--';;\:::/: ||\-,

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :/...'-,::::::"~„::::"-,/_:|:/\:/|/|/|_/:|

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: |......"-,::::::::"~-:::::""~~~"¯:::|

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: |........."-,_::::::::::::::::::::::::::::/

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::\ .............."~--„_____„„-~~"

@Zrobi mi ktoś skład na ps3 do 210k? Formacja 3-5-2

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Napisze praktycznie to samo co wczesniej.

Zrobicie mi ktos sklad z La Ligi ( Liga BBVA - Hiszpańska ) do 100k [PC]? FAST! Potrzebuje tego składu. Jak jakiś fajny składzik będzie to 5* na profilu i limit lików ;-)

skcg.png

by kml14

Opublikowano

@Cristaiono - Dam Ci dziś limit bo szybciej dales sklad od Ravonera ( Limit juz poszedl ;-) )

@Ravoner - Dam Ci jutro limit.

@Off Top - Teraz problem. Ktory sklad wybrac ;-)

http://www.futhead.com//fifa/squads/14493522/

CZY

http://www.futhead.com/fifa/squads/14476649/

CZY

http://www.futhead.com/fifa/squads/14493652/

Cristiano też Ci ładny zrobił. Sam bym nie wiedział co brać.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

jak wolisz 4-2-3-1 gra klepką, szybka kontra itp
tą drugą formacją grałem kilka razy i dla mnie gunwo

4-3-3 gra skrzydłami i wrzutka na napastnika

mg7k04q.jpg

Opublikowano

jak wolisz 4-2-3-1 gra klepką, szybka kontra itp

tą drugą formacją grałem kilka razy i dla mnie gunwo

4-3-3 gra skrzydłami i wrzutka na napastnika

Ok, dzięki. Ja wole grać klepką. ( Więc, stworze twoj sklad ;-) ) Wiem, że najłatwiejszy sposób w Fifie na bramke to biegnięcie skrzydłem i wrzuta na jakiegoś monstera. Ja takim stylem gry gardze, to odbiera tylko FuNN z gry.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

http://www.futhead.com/fifa/squads/14520155/

Ten skład co ktoś tam złożył na futhead dałem i 31k jest i gitara :D A dało by radę Podolskiego na kogoś wymienić w tej samej cenie ;> :D

Bo nie gra mi się nim za dobrze ;p A reszta niech zostanie

Remy, Bent lub Hernandez

Ale wątpię, żeby 30k Ci starczyło na ten skład bo Luiz jest znacznie droższy niż na futhead.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

To ile tak naprawdę wyjdzie ten skład ;>

PS..

Czy tylko mi ku*** od rana nie działa FUT ;>

O której mają włączyć spowrotem ? :D

Przewidywany czas włączenia serwerów fut itp to godzina 20:00.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...