Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Poproszę reupload portmap. 

http://www.mpcforum.pl/topic/79115-downloadspolszczony-portmap/

Powinno działać.

A powie mi ktoś jak skonfigurować klienta żeby połączyć się z serwerem source? (wgrałem przedtem)

Root, locale, uiscript z jakiegoś klienta. (np. exalion)

Mam pytanie... Ten klient od Terenzo jest nie pełny względem tych nowych plików? Nie ma smoczej alchemii, pasów na tym kliencie...

A co za problem to dograć.  o.O

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

@Terenzo. Może wstaw ten nieszczęsny download na reflinki co masz 5euro za 10.000 wejść. Tak 100 refów jak już musisz tak bardzo, ten download jest tak ch**owy jak ty kiedy pomyślałeś że ktoś go użyje. 200MB pobierać będzie 2 godziny. Już to widzę. Te sk**syny z takich stron instalują config do przeglądarki które będą spowalniały download. Jeśli wystąpi błąd download permanentnie zostanie spowolniony, już to przerabiałem. I nie odbyło się bez czyszczenia systemu.

NIE POLECAM POBIERAĆ! pliki są dobre ale nie aż tak. A ty panie @Terenzo. Pomyliłeś działy. Weź je wystaw na Allegro albo Giełda mpc. Coś w tym stylu. 

Mimo wszystko, pozdrowię bo pliki dobre i stabilne... ach... 

Ale przecież cię to Wali ;) także życzę wielu naiwniaków.

Opublikowano

@Terenzo. Może wstaw ten nieszczęsny download na reflinki co masz 5euro za 10.000 wejść. Tak 100 refów jak już musisz tak bardzo, ten download jest tak ch**owy jak ty kiedy pomyślałeś że ktoś go użyje. 200MB pobierać będzie 2 godziny. Już to widzę. Te sk**syny z takich stron instalują config do przeglądarki które będą spowalniały download. Jeśli wystąpi błąd download permanentnie zostanie spowolniony, już to przerabiałem. I nie odbyło się bez czyszczenia systemu.

NIE POLECAM POBIERAĆ! pliki są dobre ale nie aż tak. A ty panie @Terenzo. Pomyliłeś działy. Weź je wystaw na Allegro albo Giełda mpc. Coś w tym stylu. 

Mimo wszystko, pozdrowię bo pliki dobre i stabilne... ach... 

Ale przecież cię to Wali ;) także życzę wielu naiwniaków.

Za refy na MPC jest ban. W sumie ten hosting to coś w stylu refilnka, działa na takiej samej zasadzie.

A tak poza tym po co dawać pliki na giełdę skoro 99% społeczności MPC ma je u siebie na dysku?

Opublikowano

ok. Zwracam honor panie @Terenzo. oraz Dziękuję :) 

A do wszystkich co mają problemy a nie pomyśleli tak jak ja.. :( 

To mamy problem :D

Ale to nic. 

SPOSÓB: zakładacie konto na http://www.koszmail.pl/i tworzycie maila którego podajecie na filefox.pl 

Uwaga! Za każdym razem gdy pobierzemy partycje plików zakladamy nowe konto na powyżej wymienionych stronach, tylko pamiętać by usunąć ciasteczka witryny przed założeniem nowego konta, i odświeżyć :)

Pozdrawiam. Tym razem lepiej się zabezpieczę hehe :P

Opublikowano

Po wpisaniu komendy: /start (po wpisaniu powinno spytać ile chenneli chce uruchomić) wyskakuje taki błąd:

To jest ukryta treść, proszę

Ktoś wie o co chodzi? Możliwe, że coś spieprzyłem z SFTP przy "podmianie" plików w filezilli. Pliki serwerowe, tzw. "mt2" wrzuciłem do: usr/home/mt2 (tamtą całą zawartość [chyba] skasowałem i wrzuciłem inne).

Opublikowano

Po wpisaniu komendy: /start (po wpisaniu powinno spytać ile chenneli chce uruchomić) wyskakuje taki błąd:

Ktoś wie o co chodzi? Możliwe, że coś spieprzyłem z SFTP przy "podmianie" plików w filezilli. Pliki serwerowe, tzw. "mt2" wrzuciłem do: usr/home/mt2 (tamtą całą zawartość [chyba] skasowałem i wrzuciłem inne).

prawa nadaj do /start i ../mt2/start.sh najlepiej na całem mt2 xD

Opublikowano (edytowane)

Wpisałem chmod -R 777 /usr/home/mt2 - coś działa. Tylko teraz nadal nie pyta nas ile channeli chcemy uruchomić i wyskakuje tylko:

Z tego co oglądałem należy również podmienić plik root z tym od terenza, jednak nigdzie nie mogę znaleźć linku.Dodatkowo po wpisaniu komendy /stop, pojawiają się komunikaty w stylu:

"Nie ma takiego procesu/katalogu" czy coś takiego.. 

Edytowane przez Gorn5
Opublikowano

Wpisałem chmod -R 777 /usr/home/mt2 - coś działa. Tylko teraz nadal nie pyta nas ile channeli chcemy uruchomić i wyskakuje tylko:

Z tego co oglądałem należy również podmienić plik root z tym od terenza, jednak nigdzie nie mogę znaleźć linku.Dodatkowo po wpisaniu komendy /stop, pojawiają się komunikaty w stylu:

"Nie ma takiego procesu/katalogu" czy coś takiego.. 

Powinien wyskakiwać Ci komunikat na tych plikach taki:

Sprawdź czy aby na pewno wszystko Ci się odpala bo z tego co napisałeś to zapomniałeś chyba o ch12  ^^

Opublikowano
PUBLIC_IP: 91.237.52.254 interface re0

mysql_real_connect: Access denied for user 'mt2'@'localhost' (using password: YES)

cannot open direct sql connection to host: localhost user: mt2 db: common

cannot start server while no common sql connected

HOSTNAME: channel11

o co może chodzić ? 

Opublikowano

Ma ktos calego clienta do pobrania?

Nie nikt nie ma, kup se smsem konto premium na jakimś serwisie ja kupiłem nielimitowane za 2.46 smsem...

­

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano (edytowane)

Ale macie problem robisz 4 Multikonta na filefox i pobierasz w ciągu 10 min all (wliczając założenie poczty na WP i konta na tej stronie) Link masz w Spoilerze Terenzo 

Konto 300MB za Free: http://filefox.pl/ <- można tworzyć multikonta
Konto 200MB za free: http://nopremium.pl/

Edytowane przez BoskiWP
Opublikowano (edytowane)

Pobrałem wszystko zainstalowałem jak trzeba i mam problem. Mianowicie ja połączę się do wszystkiego z mojego komputera. Natomiast jak już kolega chce się połączyć to wywala go po logowaniu jak wybierze postać. Nie wiem czy to problem z Launcherem czy Portem do logowania może. Portmap jest ok bo do FZ i Navi może się połączyć. Ip dostał całe z normalną końcówką a Launcher z tą głową surki co może być nie tak ?

Edit:

Już zrobiłem. Wystarczyło uruchomić z prawami administratora. Gdy odpalałem normalnie też prosiło o potwierdzenie z prawami Admina ale widocznie to nie to samo ;D

Edytowane przez BoskiWP
Opublikowano (edytowane)

Jest ktoś kto by podlinkował na PW gotową maszynę bo te hostingi to porażka ;D.

Edytowane przez .ılı Faster ılı

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...