Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngGoodWayToHell

syserr auth i ch1 pokaż a nie...

I symlinki nie zawsze są chyba że to czyste pliki bez wklejania paczki mt2 :)

bo przy wgraniu tego, symlinków nie ma, więc @.Dynamic nie mądruj się jeśli nie wiesz ;)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano (edytowane)

@1361622928-U485574.pngGoodWayToHell

syserr auth i ch1 pokaż a nie...

I symlinki nie zawsze są chyba że to czyste pliki bez wklejania paczki mt2 :)

bo przy wgraniu tego, symlinków nie ma, więc @.Dynamic nie mądruj się jeśli nie wiesz ;)

nie masz symlinków jak wypakujesz pliki na dysku a nie na serverze..  Więc. nie mądruj się jeśli nie wiesz .백치

to po prostu skrót, windows go nie widzi bo jest robiony na linuxie...

wrzucasz mt2.tar.gz do katalogu, wchodzisz do tego katalogu wypakujesz (tar zxvf mt2.tar.gz)..

Edytowane przez .Dynamic
Opublikowano (edytowane)

Dymanic Jeśli  naprawde uważasz że nie próbowałem oczywistych to jesteś w błędzie ;d Po 1 uruchomieniu maszyny nie ma żadnych problemów robie sysinstall fixa rc.conf daje reboota ( I tu jak w totku ) Czasem po reebocie działa  do następnego reboota. Stawiam pliki od nowa i nie działa już po 1 reboocie...

Edytowane przez GoodWayToHell
Opublikowano

Dymanic Jeśli  naprawde uważasz że nie próbowałem oczywistych to jesteś w błędzie ;d Po 1 uruchomieniu maszyny nie ma żadnych problemów robie sysinstall fixa rc.conf daje reboota ( I tu jak w totku ) Czasem po reebocie działa  do następnego reboota. Stawiam pliki od nowa i nie działa już po 1 reboocie...

Napisz do mnie na gg 38312866 bo mi sie nudzi to pomoge ;p

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano (edytowane)

Wrzucil by ktos maszyne (2 party) i klienta (calego) na np. zippyshare? 

Bo nie chce sie pierdzielic z partami. Dluzej schodzi.

Daje limit

Edytowane przez Wachuql
Opublikowano (edytowane)

nie pisałem tego do Ciebie. Po pierwsze nie  naprawiaj tego błędu, bo po co?

Wrzucil by ktos maszyne (2 party) i klienta (calego) na np. zippyshare? 

Bo nie chce sie pierdzielic z partami. Dluzej schodzi.

Daje limit

jak byś pobierał to byś to już miał..

Edytowane przez .Dynamic
Opublikowano

Siemanko znowu :O Mam z tymi plikami już doczynienie prawie 3 lata i postanowiłem dziś zrobić serwer ( na hamachi dla testów) i mi wszytsko łączy i działa, ale kolega nie może wejść na serwer jakieś pomysły :P?

xTabwwt.png

Opublikowano

Powiedz jakiego Game używają Twoje Pliki Bo Wgrywałem Dif i nie dało sie Wejść do Gry Prosze o Pilne INFO :) Wgrywalem Dif z svn 2089 którego mam uzywac?

Opublikowano

Teraz nie moge się Zalogowac na Server wchodze w panel postaci pokazuje sie okienka Loading i po 2sec/4sec wywala do panuje Ch1/ch2/itp... co mam zrobic? 

Opublikowano

Powiedz jakiego Game używają Twoje Pliki Bo Wgrywałem Dif i nie dało sie Wejść do Gry Prosze o Pilne INFO :) Wgrywalem Dif z svn 2089 którego mam uzywac?

34k

Opublikowano

Pliki super :) lipa ze do niektórych rzeczy trzeba ikony dać ale to mały problem... Większym jest brak postaci kobiety wojowniczki:/ jak to naprawić żeby się pojawiła? W wybieraniu postaci jej nie ma a jak sie zaloguje to jest miecz wbity w ziemie

...

Opublikowano

Pliki super :) lipa ze do niektórych rzeczy trzeba ikony dać ale to mały problem... Większym jest brak postaci kobiety wojowniczki:/ jak to naprawić żeby się pojawiła? W wybieraniu postaci jej nie ma a jak sie zaloguje to jest miecz wbity w ziemie

Z innego clienta weź teksturę kobiety i podmień plik - postać będzie normalnie widoczna. :)
Rekrut
Opublikowano

­Ma ktoś innego clienta pod te pliczki, bo pobierać z tego hosta to masakra!?

Ludzie proszą o update prosze bardzo :] 

Client 

To jest ukryta treść, proszę

MT2full.tgz

Maszynka FreeBsd 32bit

SKAN

Pliki Serwerowe

Mam nadzieję, że pomogłem :] 

tu masz z mega.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...