Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc Tak moi koreańscy technicy , robiłem z portmapem i bez robiłem z końcówką 100 i normal , robiłem z włączoną i wyłączoną zaporą , jeśli chodzi o sysinstall zrobiłem tak jak kazał na tym filmiku tutaj kolega co wysłał i nadal nie łączy w czym problem ch** wie szczerze robiłem na plikach rain i o dziwo łączy wiec hmm ktoś ma baga nie ja.

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Więc Tak moi koreańscy technicy , robiłem z portmapem i bez robiłem z końcówką 100 i normal , robiłem z włączoną i wyłączoną zaporą , jeśli chodzi o sysinstall zrobiłem tak jak kazał na tym filmiku tutaj kolega co wysłał i nadal nie łączy w czym problem ch** wie szczerze robiłem na plikach rain i o dziwo łączy wiec hmm ktoś ma baga nie ja.

Typowy polaczek coś mu nie wychodzi to zaczyna obrażać innych użytkowników, człowieku jeśli nie potrafisz zrobić tak prostej rzeczy jak skonfigurować połączenia to po co Ty w ogóle się bierzesz za edycję czegokolwiek.

korzystasz z poradników na YT, z MPC i nadal nie potrafisz stworzyć połączenia, gratuluje  :rolleyes:

no ale wspaniały koreański techniku/edytorze sprawdź nie tylko w sysinstall ustawienia ale również w ustawieniach program VirtualBox czy co tam używasz.

4kjuig.jpg[

Opublikowano

widze ze dalej ktos jedzie na tych plikach ; o

Większość nowych ludzi zaczynających zabawę z własnym serwerem zaczyna na plikach terenzo ponieważ są ogarnięte oraz łatwo naprawiać problemy na nich.

IDcncno.png

Opublikowano

6 dni temu zaczynałem na Lastivi powiem wam szczerze raczkowałem,

Później się uśmiechnąłem i już doskonale wiedziałem, że pliki Terenzo za brata przybrałem,

Troszkę odbugowałem, wiele nocek nie przespałem, tabelki ponaprawiałem ależ się nawkurwiałem..

Nigdy problemu z odpaleniem serwera nie miałem..

Pomoc od najlepszych techników na mpcforum dostałem,

Nigdy nie żałowałem że do Endymiona pierwszy napisałem..

Chłopak zaradny, tłumaczy jak trzeba takich ludzi jak on wysłałbym od razu do nieba..

Ściągnąłem sobie Source troszkę żałowałem, lecz mówię nie poddam się bo troszkę już czasu na to zmarnowałem..

Trochę już ogarniam nie błyszcze myślami, lecz wiecie co wam powiem ? Nie p******e się tak jak wy z żalami..

Same gotowce tylko stawiacie, zero swojej wiedzy i serca w to wkładacie na hajs polecieliście na jednego ddosa padliście..

Morał jest krótki i wszystkim dobrze znany chcesz dobry serwer to posługuj się myślami..

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

Terenzo mam pytanie czemu nie działa strona?

I jak się zarejestrować by było można wiedzieć jakie jest hasło w navicat do tego konta co się zrobiło? xD

Odpisz proszę z góry dzięki

Opublikowano

I jak się zarejestrować by było można wiedzieć jakie jest hasło w navicat do tego konta co się zrobiło? xD

pewnie źle ją skonfigurowałeś. navicat czyta hasła w md5 więc nie będziesz widział jakie jest hasło, chyba, że je rozkodujesz

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

hasla sa szyfrowane
Opublikowano

Nie polecam,pełno błędów w plikach.

To może łaskawco się nimi podzielisz? 

Zakładam, że nawet nie pobrałeś tych plików, nie przeczytałeś 3 stron tematu i piszesz to tylko po to, aby nabić posta.

Co do plików są fajne i odpowiednio przystosowane dla osób, które zaczynają przygodę ze stawianiem serwerów. Wgrać liba na item_proto w navi i heja.

Opublikowano

Nie polecam,pełno błędów w plikach.

Jak nie umiesz postawic plików to się nawet już 2 raz za to nie bierz. Oczywiście pliczki polecam, chyba najlepsze na tym forum 

7026114323042821389393.png

Opublikowano (edytowane)

Jak jest tutaj z systemem pasów? Widzę, że są dodane w mysql ale nie wiem dlaczego nie da się ich założyć ;/ Jakiegoś liba potrzeba czy trzeba zmienić w mysql w item_proto wear type i subtype?

Edytowane przez callo

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Jak jest tutaj z systemem pasów? Widzę, że są dodane w mysql ale nie wiem dlaczego nie da się ich założyć ;/ Jakiegoś liba potrzeba czy trzeba zmienić w mysql w item_proto wear type i subtype?

tu jest game 34k xD

Opublikowano (edytowane)

Terenzo bardzo dziękuje ci za pliczki a mam 1 pytanie item i mob proto.txt wrzucamy do ścieżki /usr/home/mt2/db bo napisałeś mt2/db/* to nie wiem dokładnie czy o tą ścieżkę chodzi ale myśle ,że tak ?

edit: już nie ważne ale limit + dla ciebie za kawał dobrej roboty

Edytowane przez marcinq96
Opublikowano

Pliki nie działają nie można się zalogować,syf.

Jak nie potrafisz głupich plików odpalić czy nawet wgrać to twój problem.

Pliki są jedne z najlepszych na mpc więc nie gadaj głupot.

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano (edytowane)

Umiem odpalić,nie łączy znajomego,server napewno online bo ja mogę na niego wejść,port map on serverinfo.py zrobiony serwer skonfigurowany,jakoś na badarze nie ma tego problemu,pobugowane te pliki. ''Zostaniesz połączony z serwerem'' i nie może nikt wbić,oprócz mnie.

Edytowane przez Quoka
Opublikowano

Umiem odpalić,nie łączy znajomego,server napewno online bo ja mogę na niego wejść,port map on serverinfo.py zrobiony serwer skonfigurowany,jakoś na badarze nie ma tego problemu,pobugowane te pliki. ''Zostaniesz połączony z serwerem'' i nie może nikt wbić,oprócz mnie.

Kolega musi miec ip ze zwykłą koncówka.. To ze ktoś nie może wbić to nie znaczy odrazu ze pobugowane zastanów się co ty piszesz

Opublikowano

Jak nie umiesz postawic plików to się nawet już 2 raz za to nie bierz. Oczywiście pliczki polecam, chyba najlepsze na tym forum 

Ty baranie, nie jestes godny zeby sie tutaj udzielac. Pilnuj swojego gówna alucard.

Pliki bardzo fajne, i jedynie co mozna powiedziec to Ty nie potrafisz ich odpalic, na bank dziala logowanie dla innych bo kiedys nimi sie bawilem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...