Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem własnie testuje teraz dam znac jak pobiore i uruchomie powiedzcie mi jeszcze Server Putty VPS dedyk IP jakie mam wpisac w Root i serverinfo z koncówką 100? jak w hamahi czy normalna koncówka prosze o szybki kontakt

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

nie rozumiem pobrałem Clienta mam na Vps tylko Pliki Mt2Full.tgz łącze sie z Navicatem bezproblemów lecz do Gry juz nie moge zmianiłem ip na koncówke 100 i nic nie działa jakies skazówki ? prosze bardzo was o pomoc 

Pomuście mi Ludziska naprawde nie wiem co mam zrobic zeby mógł grac prosze o Pilną porade!!!!

Mój kontakt to: GG 56316103

Już chyba wiem gdzie mam problem lecz nie mam Game ani Game99 w plikach>ścieżka /usr/home/mt2 dopiero mam jak wejde /usr/home/mt2/share wtedy mam plik game nie mam folderów Prosze Pilna odpowiedz czy mam rację czy nie jak tak to jak mam te game wgrac?

Edytowane przez lenon395
Opublikowano

nie rozumiem pobrałem Clienta mam na Vps tylko Pliki Mt2Full.tgz łącze sie z Navicatem bezproblemów lecz do Gry juz nie moge zmianiłem ip na koncówke 100 i nic nie działa jakies skazówki ? prosze bardzo was o pomoc 

Pomuście mi Ludziska naprawde nie wiem co mam zrobic zeby mógł grac prosze o Pilną porade!!!!

Mój kontakt to: GG 56316103

Już chyba wiem gdzie mam problem lecz nie mam Game ani Game99 w plikach>ścieżka /usr/home/mt2 dopiero mam jak wejde /usr/home/mt2/share wtedy mam plik game nie mam folderów Prosze Pilna odpowiedz czy mam rację czy nie jak tak to jak mam te game wgrac?

Mongoł XDD

Na vps'ie nie zmieniasz ip z końcówka 100 hah xD

zostawiasz takie jak jest xD 

Opublikowano

Siemanko znowu  :O Mam z tymi plikami już doczynienie prawie 3 lata i postanowiłem dziś zrobić serwer ( na hamachi dla testów) i mi wszytsko łączy i działa, ale kolega nie może wejść na serwer jakieś pomysły :P?

Ten sam problem, ktoś jakiś pomysł?

Opublikowano

Orientuje się ktoś jakie są błędy na tych plikach?

tak Item Proto jak i Mob Proto dlaczego ? dlatego ze jak cos zmienisz w navicat to na server dodasz jednynie itemki :) np jak u Npc dodasz cos nowego lecz Yangi czy tez zmiane zeby mozna bylo wywalic/sprzedac juz sie nie da

Opublikowano

Może ktoś wie czemu nie moge wgrac item proto ? ;/ tobie jak terenzo ma w TUT i du*a...nic nie idzie orginalna wersja ma rozmiar pliku 1 264 436 lecz item proto po exporcie z Navicata do Pulpitu na txt. ma rozmiar  723kb

Opublikowano (edytowane)

@lenon395 Słuchaj, teraz w tych czasach to się daje item_proto i mob_proto w formacie .txt do SFTP i nie jest to błąd tylko po prostu twoje nie dopatrzenie. Pobierzarrow-10x10.png np M2ToolUP przekonwertuj item_proto lub co tam chcesz z formatu SQL na format TXT i wrzuć do /usr/home/mt2/db ;)

A tak btw. to też ma ktoś problem z uderzaniem siedząc na np. Reniferze bo pobrałem clienta z MEGA i mam taki problem że nie mogę atakować z mountów i czy jak pobiorę clienta przez te filefoxy itp... to normalnie będzie all śmigać?

Edytowane przez edekmt2

POSTY: [100] [200] [300] [400] [500] [600] [700] [800] [900] [1000]

Opublikowano (edytowane)

Mógłby ktoś wrzucić pliki na jakiś portal bez limitów? mega.co.nz albo coś w tym stylu, bedzie +.

Z góry dzięki. (chodzi mi o klienta i FreeBSD)

Edytowane przez Brotchier
Opublikowano

Niebawem powinniście ujrzeć całkiem nowe pliczki :) z wszytkimi obecnymi na rynku systemami itp itp itp. 

Niesamowite wkońcu Terenzo wziął się do roboty! Po tak długim czasie :) 

Opublikowano

Niebawem powinniście ujrzeć całkiem nowe pliczki :) z wszytkimi obecnymi na rynku systemami itp itp itp. 

No to będzie ciekawie :P 

Chciał bym zobaczyć  

5 stron eq 

Smocza Alchemia jak na PL

Stacki 

4 strony eq lub 5 

System Szarf 

Lykana ;D ( lub wersja z  i bez) 

Karty Gry Okey 

Ciekawy jestem czy z kodem xD 

Opublikowano (edytowane)

No to będzie ciekawie :P 

Chciał bym zobaczyć  

5 stron eq 

Smocza Alchemia jak na PL

Stacki 

4 strony eq lub 5 

System Szarf 

Lykana ;D ( lub wersja z  i bez) 

Karty Gry Okey 

Ciekawy jestem czy z kodem xD

@Sasori®

@Terenzo. raczej robi tak, jak na PL, więc 5 stron w eq to rzadkość.

W nowych plikach chciałbym wbudowany source, mniej roboty z plikami. :)

Co do samych sf - wspaniałe odwzorowanie PL z 2012 roku.

Edytowane przez MultiGTAMISSION

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

34k

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Obstawiam że to będą takie pliki jak pla tylko nowy silnik 40k i w tym nowości szarfy broń na wizerunek itd czekamy czekamy... :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...