Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wczoraj takiego buga znalazłem można przywołać nieskończoność zwierzaków :) a i chyba terenzo nie wyda nowych plików...

Z tego co wiem jezeli jestes "GM" na serwerze to mozesz przywolac ile chcesz zwierzakow (sprawdz na koncie zwyklego gracza) :v

Czm terenzo mialby nie wydac nowych plikow ?

8999514546913221016689.png

Opublikowano

Terenzo.

Wysłane 21 grudzień 2015 - 10:56

Nie na to gówniane forum juz nigdy nic nie wsytawie

Wydaje mi się że trzeba sklejac coś własnego :D

Opublikowano

Terenzo chyba jest w teamie a...osa a skoro taka spina małysz vs mpc sie zrobiła to mi się wydaje że nic z tego. Kolega wcześniej miał racje na postaci gm można kilka petów przywołać a na normalnej tylko jednego :)

Opublikowano

upload portmap?

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Mógłby ktos zreuploadować wszystkie pliki na mega.nz? Bo te limity to mnie wykończą a te strony do tworzenie premium mi nie działają... :(*

Opublikowano

Właśnie kiedy nowe pliczki ?

Pewnie nigdy, zrób sobie sam człowieku, co w tym trudnego. Masz tutaj podstawkę pod 34k, zmień locale od GF, wrzuć game, db, binke, klient pl i gotowe.

Opublikowano

Pewnie nigdy, zrób sobie sam człowieku, co w tym trudnego. Masz tutaj podstawkę pod 34k, zmień locale od GF, wrzuć game, db, binke, klient pl i gotowe.

zapewne im chodzi o spolszczone locale.lua xD

Opublikowano

zapewne im chodzi o spolszczone locale.lua xD

xDD możliwe

Z tego co wiem jezeli jestes "GM" na serwerze to mozesz przywolac ile chcesz zwierzakow (sprawdz na koncie zwyklego gracza) :v

Czm terenzo mialby nie wydac nowych plikow ?

to zależy od questa...

Opublikowano (edytowane)

Siemka mam pewien problem otóż gdy uruchamiam clienta loguje się to gdy chcę wejść do gry automatycznie mnie wylogowuje :D PROSZĘ O SZYBKĄ  ODPOWIEDŹ :D

Edytowane przez Miekina
Opublikowano (edytowane)

Podrzuci ktoś link do klienta w całości? Jeszcze jak mógłbym prosić o upload portu map bo link w pierwszym poście nie działa

Edytowane przez Bla Bla.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...