Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem, Już się sam pogubiłem.. Macie rozwiązanie na ten błąd.? :

Aplikacja nie została właściwie zainicjowana. Wyskakuje podczas próby uruchomienia autopatchera.

Proszę o pomoc.

Opublikowano

JaDays

Nick: JaDays

Level: 115

Ostatnie logowanie na serwerze: 2012-10-26 19:02:02

Na serwereze spędił/a: 104 minut

Klasa: nin. (M)

Exp: 1592289619

Królestwo: Shinsoo.jpg

Czyli 6/7 godzin i można miec 250 , śmieszny trochę ten serwer

Opublikowano

JaDays

Nick: JaDays

Level: 115

Ostatnie logowanie na serwerze: 2012-10-26 19:02:02

Na serwereze spędił/a: 104 minut

Klasa: nin. (M)

Exp: 1592289619

Królestwo: Shinsoo.jpg

Czyli 6/7 godzin i można miec 250 , śmieszny trochę ten serwer

Nie rozumiesz ze im wiekszy lvl tym exp jest mniejszy? Sam jestes smieszny tak wogole zdr

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

Opublikowano

Próbujcie stąd lub patcher powinien już działać bo nie ma takiego obciązenia.

LINK: http://www.multiupload.nl/HGGJHEHVDB

Zapraszam serdecznie na moją  nową stronę: https://przeglad-internetu.pl. Znajdziesz tam sporo śmiesznych treści z internetu w celu zapewnienia Ci najlepszego contentu i zaoszczędzeniu czasu! 🙂

Opublikowano

Dobra, nie ma co ukrywać, serwer inny niż prezentacja, patcher niby działa wszystko fajnie ale widać że serwer jest po prostu 4Fun.. już topka 100+, serwer niezabezpieczony przed żadnym hackiem, clienta można obejść w kilka sekund także nie zagram.

Opublikowano

s

Nick : FallTryPL

Serwer : Metin2 (Diumar)

Level : 84

Klasa : Sura WP (Weapon)

...Daj like/plusa <-- Dla Ciebie to tylko kliknięcie, a dla mnie to coś więcej niż kliknięcie :DGG : 51025729

Opublikowano

Myślałem, że będzie coś lepszego, ale niestety, wbijanie maksymalnego lvl'a w około 2 dni mnie nie kręci (skoro 100+ ludzie mają w 2 godziny to pewnie maks będzie krócej niż w 2 dni), tak samo z tymi yangami, przecież expienie polegać będzie na tym: expisz 5 minut, idziesz do m1 i bryłki, i tak w kółko.

To samo z cheatami, serwer nie wyszedł a ludzie już mieli wh ściągnięte, a "łażąc" w av2 co druga osoba będzie na tym jechać.

Ogółem serwer po 2-3 dniach się znudzi z powodu, że nie będzie co robić, nie wiem w sumie jakie ulepszacze są na inne epiki, ale jeżeli perły to bronie/zbroje nie będą również problemem.

Polecam dla tych, którzy NAPRAWDĘ nie mają co robić bo po tygodniu nie będzie się nic dziać na serwerze prócz wojen (które i tak dużego sensu nie będą miały bo przy takich bonach klasy magiczne będą najlepsze, a absy to kwestia 2h na BS) i pvp.

Opublikowano

Uważajcie jak wchodzicie do piekła bo jest chyba zbugowane,zbugowało mi postać i muszę czekać 15 minut aż sie odbuguje.

//Zakaz handlu na mpc

random.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...