Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Muv-Luv Alternative: Total Eclipse. Może być za krótkie.

Niestety ale widziałem . Nie miałem dodane na mal-a . Oceniam je na 9/10. Wolałbym jak by było więcej walk mecha vs robale a tu było na początku i potem co jakiś czas jakaś walka z robalami ^^ .

Devil May Cry idealnie się nadaje.

Grę ubóstwiam ;) Anime widziałem kilka ep i o nim zapomniałem , nie mam pojęcia czemu . Dzięki za przypomnienie :).

Tylko że to mam na zaledwie 3h a to walne dziś w nocy ;( .. Jak możesz give me more ^^.

Jak to zajebiście dopiero zaczynać w anime ;( Teraz trzeba się namęczyć jak chcesz coś 8+ ;/ chyba że zadowalają cie 5+ fuck fuck fuck ;(

@@DOWN@@

No nie zrozumiałeś :D Ja żałuję że to tylko na tyle czasu ;/

Dziś siedzę do jakiejś 6/7 rano odeśpię do 13 i dalej cały dzień potem w tygodniu po 4/5 na anime więc tygodniowo wyciągam jakieś 40h na anime

Edytowane przez sebastosMC

rmoiyq.png

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Niestety ale widziałem . Nie miałem dodane na mal-a . Oceniam je na 9/10. Wolałbym jak by było więcej walk mecha vs robale a tu było na początku i potem co jakiś czas jakaś walka z robalami ^^ .

Grę ubóstwiam ;) Anime widziałem kilka ep i o nim zapomniałem , nie mam pojęcia czemu . Dzięki za przypomnienie :).

Tylko że to mam na zaledwie 3h a to walne dziś w nocy ;( .. Jak możesz give me more ^^.

No właśnie w tym anime jest jakieś 12 odcinków, spokojnie zdążysz.

Opublikowano (edytowane)

No właśnie w tym anime jest jakieś 12 odcinków, spokojnie zdążysz.

jemu chodzilo o to, ze nie ma co w zyciu robic i masz mu 20 linijek anime polecic. Bo dmc skonczy dzisiaj..

Edytowane przez Royal3
Opublikowano (edytowane)

Romansu na razie mi starczy . Za duża schematyczność w nich :D prawie każde tak samo się kończy bądź zakończenie wygląda jak początek anime hehe .

Więc teraz szukam czegoś z dużą dawką akcji . Może to być dosłownie wszystko zaczynając od Mecha idąc przez Potwory a kończąc walką na miecze  .

Głównie czego wymagam :

- Główny bohater ma być płci męskiej ( to bardzo ważne ;) nie lubię kobiet jako głównej bohaterki ^^ )

- anime minimum od 2000 roku

- Bohater nie ma być tak zwaną ''pizdą'' ma posiadać jakieś tam umiejętności

Moja lista anime :

To jest ukryta treść, proszę

Im więcej tytułów podacie tym lepiej :)

Z góry dzięki za pomoc i chęci ^^

Seria 12 odcinków + Ova i specjale to dla mnie nic więc tak minimum 5 serii poproszę ^^

( piszę bo było już na poprzedniej stronie )

jemu chodzilo o to, ze nie ma co w zyciu robic i masz mu 20 linijek anime polecic. Bo dmc skonczy dzisiaj..

Royal3 to już jest obraza :) dodatkowo odzywasz się nie potrzebnie i nie na temat . Nie powinno cie obchodzić ile i co robię ze swoim wolnym czasem :) . Mam pracę , szkołę , kumpli i oglądam anime problem?

Anime traktuję bardziej jak hobby hmm mile spędzony czas ? ,forma odreagowania od codziennego życia

Gdzie ja cie kurwa obraziłem? Jesteś jakiś przewrażliwiony.

Skończ spamować :) Istnieje opcja edytuj . Mnie to obraziło .

Edytowane przez sebastosMC

rmoiyq.png

Opublikowano

Romansu na razie mi starczy . Za duża schematyczność w nich :D prawie każde tak samo się kończy bądź zakończenie wygląda jak początek anime hehe .

Więc teraz szukam czegoś z dużą dawką akcji . Może to być dosłownie wszystko zaczynając od Mecha idąc przez Potwory a kończąc walką na miecze  .

Głównie czego wymagam :

- Główny bohater ma być płci męskiej ( to bardzo ważne ;) nie lubię kobiet jako głównej bohaterki ^^ )

- anime minimum od 2000 roku

- Bohater nie ma być tak zwaną ''pizdą'' ma posiadać jakieś tam umiejętności

Moja lista anime :

http://myanimelist.net/animelist/sebastosMC

Im więcej tytułów podacie tym lepiej :)

Z góry dzięki za pomoc i chęci ^^

Seria 12 odcinków + Ova i specjale to dla mnie nic więc tak minimum 5 serii poproszę ^^

( piszę bo było już na poprzedniej stronie )

Royal3 to już jest obraza :) dodatkowo odzywasz się nie potrzebnie i nie na temat . Nie powinno cie obchodzić ile i co robię ze swoim wolnym czasem :) . Mam pracę , szkołę , kumpli i oglądam anime problem?

Anime traktuję bardziej jak hobby hmm mile spędzony czas ? ,forma odreagowania od codziennego życia

Gdzie ja cie kurwa obraziłem? Jesteś jakiś przewrażliwiony.

Opublikowano (edytowane)

Szukam:

Poważny romans, dramat i okruchy życia.

Ma być wiele łez.(Ma zemnie wycisnąć łzy)

Edytowane przez Mozuko.
Opublikowano (edytowane)

Szukam:

Angel beats

Ano himita hana no namae wo bokutachi wa mada shiranai (pisalem tytuł z pamięci, wiec moze byc zly)

Przy okazji też szukam dobrego dramatu. To mój ulubiony gatunek. 

Edytowane przez Royal3
Opublikowano

Angel beats

Ano himita hana no namae wo bokutachi wa mada shiranai (pisalem tytuł z pamięci, wiec moze byc zly)

Przy okazji też szukam dobrego dramatu. To mój ulubiony gatunek.

Oglądałem to wszystko ;_;

Nie dam listy bo jestem leniwy. hihi

Opublikowano

To może:

Another, Death Note, Code geass, mirai nikki, school days? Ewentualnie clannad, ale bokurano. Ale jeszcze tych serii nie ogladalem. Daj jednak liste, bo sam chce znaleźć dobry dramat. Obejrze chyba te bokurano, ale co potem. 

Opublikowano (edytowane)

Aaaaaaaaaaaaaaaa, wszystko oglądałem xDDD.

Nie mam listy bo jestem zbyt leniwy by takie coś robić xD.

#miłość #dramat #łzy

Edytowane przez Mozuko.
Opublikowano

Szukam:

Mogę ci polecić te tytuły  :

Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora

Myself ; Yourself

The place promised in our early days  - film

5 centimeters per second           - film

Bungaku Shoujo            - film

rmoiyq.png

Opublikowano

Aaaaaaaaaaaaaaaa, wszystko oglądałem xDDD.

Nie mam listy bo jestem zbyt leniwy by takie coś robić xD.

#miłość #dramat #łzy

to lepiej załóż liste, bo jak będziesz miał ponad 100 tytułów obejrzanych na prawdę ciężko będzie ci coś polecić bez listy. 

Opublikowano (edytowane)

Mogę ci polecić te tytuły  :

Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora

Myself ; Yourself

The place promised in our early days  - film

5 centimeters per second           - film

Bungaku Shoujo            - film

Dzięki Filmy wszystkie oglądałem. xD

Ale te 2 pierwsze tytuły nie widziałem, szybkie serie więc chcę więcej. waaaaaaaaa

Tytułów z 100 parę na pewno obejrzałem, więc leniwość stopuje mnie do robienia listy.

Tak btw. kocham kobiece serie. xD

#miłość #dramat #łzy

Edytowane przez Mozuko.
Opublikowano

Dzięki Filmy wszystkie oglądałem. xD

Ale te 2 pierwsze tytuły nie widziałem, szybkie serie więc chcę więcej. waaaaaaaaa

Tytułów z 100 parę na pewno obejrzałem, więc leniwość stopuje mnie do robienia listy.

ale widze, ze nie masz zamiaru konczyc ogladac anime, wiec lepiej zalozyc teraz niz za 2 miesiace kiedy bedziesz mial obejrzanych 300 tytulow

Opublikowano

ale widze, ze nie masz zamiaru konczyc ogladac anime, wiec lepiej zalozyc teraz niz za 2 miesiace kiedy bedziesz mial obejrzanych 300 tytulow

Jak można skończyć z anime ;_;, to uzależnia ;f.

Dobra jutro spinam dupę i się postaram zrobić.

Opublikowano (edytowane)

Jak można skończyć z anime ;_;, to uzależnia ;f.

Dobra jutro spinam dupę i się postaram zrobić.

No widzisz można. Ja mam obejrzanych mniej więcej 1500 odcinków i mi się znudziło. Jestem bardzo wymagający i zwracam uwage na kazdą wade. 

@edit 

to znaczy obejrze jeszcze pewnie kilka serii anime (do 40 tytulow moze za rok dobije) ale specjalnie niczego jakos nie szukam, ogladam baaaaaaaardzo rzadko. 

Edytowane przez Royal3
Opublikowano (edytowane)

No widzisz można. Ja mam obejrzanych mniej więcej 1500 odcinków i mi się znudziło. Jestem bardzo wymagający i zwracam uwage na kazdą wade. 

@edit 

to znaczy obejrze jeszcze pewnie kilka serii anime (do 40 tytulow moze za rok dobije) ale specjalnie niczego jakos nie szukam, ogladam baaaaaaaardzo rzadko.

Ja oglądam anime w godzinach około 20 do 23 (czasami w wolne dni jak nudy to więcej xD) więc anime nie odbiera mi życia, tylko trzeba sobie ułożyć tak godziny oglądania by Ci nie wchodziły w realne życie. Przy takim planowaniu nie zniechęcisz się do oglądania anime.

Edytowane przez Mozuko.
Opublikowano

Ja oglądam anime w godzinach około 20 do 23 więc anime nie odbiera mi życia, tylko trzeba sobie ułożyć tak godziny oglądania by Ci nie wchodziły w realne życie. Przy takim planowaniu nie zniechęcisz się do oglądania anime.

U mnie nie w tym problem. Czasu mam nawet za duzo, wiec anime w zadnym stopniu nie zabieralyby mi życia. Chodzi o to, ze co znajde sobie jakies anime to to jakas zwykla 8/10. Ja chce czegos wiecej

Opublikowano

U mnie nie w tym problem. Czasu mam nawet za duzo, wiec anime w zadnym stopniu nie zabieralyby mi życia. Chodzi o to, ze co znajde sobie jakies anime to to jakas zwykla 8/10. Ja chce czegos wiecej

Znam ten ból ja już się powoli godzę, że nie mam już dobrych wzruszających anime do oglądania. ;_;

Nie lubię walk, super mocy itp. kocham prawdziwe i życiowe anime, a już takie tytuły prawie wyczerpałem. ;f

Na kreskę jestem otwarty (może być nawet zła) tylko by fabuła była dobra.

Opublikowano

Znam ten ból ja już się powoli godzę, że nie mam już dobrych wzruszających anime do oglądania. ;_;

Nie lubię walk, super mocy itp. kocham prawdziwe i życiowe anime, a już takie tytuły prawie wyczerpałem. ;f

Na kreskę jestem otwarty (może być nawet zła) tylko by fabuła była dobra.

TO jesteś pod pewnymi wzgledami podobny do mnie. Tez nie lubie walk, super mocy. Ogólnie typowych shounenow typu naruto, one piece, bleach, czy fairy tail. Ale na kreske to zwracam uwage ;) Nie musi byc zajebista, ale nie ma mnie obrzydzać, czy coś.

Opublikowano

Listen up, people. To nie jest topic od pisania, co lubicie, a czego nie lubicie oglądać. Tutaj możecie pisać, jeśli szukacie animu spełniającego zadane przez was kryteria, bądź macie propozycję animu dla osoby, która w tym temacie szukała. Mam nadzieję, że wyraziłem się jasno.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano (edytowane)

Jeszcze dodam że konta z nickiem Royal powinny insta bana dostawać xDD

A ja szukam czegoś dobrego z tego sezonu bo póki co to tylko 2/3 tytuły ruszyłem, polecajcie coś.

Edytowane przez -Vasto-

NJxbd4x.png

Opublikowano

Jeszcze dodam że konta z nickiem Royal powinny insta bana dostawać xDD

A ja szukam czegoś dobrego z tego sezonu bo póki co to tylko 2/3 tytuły ruszyłem, polecajcie coś.

naruto

52126142219396245817.jpeg