Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Chcę obejrzeć anime minimum 9/10. Coś mocnego. 

Gatunki które mnie interesują - dramat, seinen, psychologiczne, thriller, 

ewentualnie - romans, komedia, okruchy życia.

Raczej obejrze higursahi no nako koro ni, wiec tego nie polecajcie

Edytowane przez Royal2

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Chcę obejrzeć anime minimum 9/10. Coś mocnego. 

Gatunki które mnie interesują - dramat, seinen, psychologiczne, thriller, 

ewentualnie - romans, komedia, okruchy życia.

Raczej obejrze higursahi no nako koro ni, wiec tego nie polecajcie

Może podałbyś jakiegoś twojego mal'a.

Psycho-Pass?

Opublikowano (edytowane)

-Shinsekai Yori

-Bakemonogatari

-Nisemonogatari

-Monogatari - cała seria

-Mirrai Nikki - polecam oglądnąć i przeczytać opis przed rozpoczęciem

- tez popieram propozycje powyżej Prycho-Pass

Edytowane przez Furude
Opublikowano

Mirai Nikki obejrzałem. Szukam właśnie anime podobne do angel beats, code geass, death note, mirai nikki, guilty crown, steins gate itp, ponieważ takie mi się właśnie podobają. 

Psycho pass mowicie.. Slyszalem, ze zwykly sredniak.. Wyjdzie ponoć remake wraz z drugim sezonem troszke pozniej. Warto poczekac, czy ogladac to co mam obecnie dostepne?

1373637009-U477327.png

Opublikowano (edytowane)

Mirai Nikki obejrzałem. Szukam właśnie anime podobne do angel beats, code geass, death note, mirai nikki, guilty crown, steins gate itp, ponieważ takie mi się właśnie podobają. 

Psycho pass mowicie.. Slyszalem, ze zwykly sredniak.. Wyjdzie ponoć remake wraz z drugim sezonem troszke pozniej. Warto poczekac, czy ogladac to co mam obecnie dostepne?

Steins;Gate: Fuka Ryouiki no Déjà vu jak nie oglądałeś to jak najbardziej polecam :)

Co do psycho-pass to faktycznie ma wyjść remake pierwszego sezonu i drugi sezon. Rób jak chcesz :)

Edytowane przez Bezimienny.
Opublikowano

Steins;Gate: Fuka Ryouiki no Déjà vu jak nie oglądałeś to jak najbardziej polecam :)

Co do psycho-pass to faktycznie ma wyjść remake pierwszego sezonu i drugi sezon. Rób jak chcesz :)

Oglądałem, zajebiste 10/10. Chyba wole poczekać na psycho pass remake

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Witam Poszukuje Anime

Ogólnie lubię tak jak by to ująć szaleńców kiedy zaczynają walczyć

Tak wiec główny bohater musi być coś na wzór Kenpachi Zaraki i Winters Sokaro z D.Gray-man

+ do tego jakieś fajne moce

Nadal szukam

Dodam jeszcze ze ma być bardziej takie poważne

Opublikowano

Nadal szukam

Szalenców walczących? Może Yuno z mirai nikki? Polecam mirai nikki

1373637009-U477327.png

Opublikowano (edytowane)

Nadal szukam

Higurashi no Naku koro ni - tam wszystkie bohaterki kochają się napierdalać i są psychiczne,że...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szukam anime z dobrymi walkami (mogą być na miecze,lub wręcz),najlepiej,żeby był wątek romantyczny :)

Odpadają wszystkie tasiemce (Hunter x Hunter,Dragon Ball,Bleach,One Piece,Naruto itd.)

Edytowane przez gokanDB
Opublikowano

Higurashi no Naku koro ni - tam wszystkie bohaterki kochają się napierdalać i są psychiczne,że...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szukam anime z dobrymi walkami (mogą być na miecze,lub wręcz),najlepiej,żeby był wątek romantyczny :)

Odpadają wszystkie tasiemce (Hunter x Hunter,Dragon Ball,Bleach,One Piece,Naruto itd.)

full metal alchemist brotherhood. Najlepszy shounen jaki obejrzalem, a ja nienawidzę shounenów. u mnie 9/10

1373637009-U477327.png

Opublikowano (edytowane)

Shingeki no kyojin, SAO (pewnie oglądałeś), Hagure Yuusha no Estetica, Hellsing Ultimate, Ao no Exorcist, Devil May Cry, Kämpfer, Fate/Zero

Edytowane przez Bezimienny.
Opublikowano

full metal alchemist brotherhood. Najlepszy shounen jaki obejrzalem, a ja nienawidzę shounenów. u mnie 9/10

Już dawno obejrzany i dane spokojnie 10/10.

Shingeki no kyojin, SAO (pewnie oglądałeś), Hagure Yuusha no Estetica, Hellsing Ultimate, Ao no Exorcist, Devil May Cry, Kämpfer, Fate/Zero

SnK,SAO,AnE,DMC obejrzane, Hellsing porzuciłem,bo nie miałem ochoty go oglądać.Resztę napewno zobaczę i dzięki :)

Opublikowano

jako iż Log Horizon się skończył to szukam jakiegoś nowego anime. ma być z humorem ;3

Zależy, czego szukasz. Jak ma to być komedia to obejrz GTO, ale ja uśmiałem się max 2 razy, ale innych komedii nie znam. 

Jeśli ma być zajebiste to polecam steins gate

1373637009-U477327.png

Opublikowano

jako iż Log Horizon się skończył to szukam jakiegoś nowego anime. ma być z humorem ;3

Watamote jest z 2013 roku.Uważam jednak,że bardzo godna polecenia pod gatunkiem komedia jest Lovely Complex.

Opublikowano (edytowane)

Szukam jakiegoś Romansu może być to Dramat , Harem lub coś innego ;D .

Rok produkcji 2000+.

Ma się jakoś zakończyć np . para jest razem , żeni się , robi to ( wiecie o co chodzi ).

Coś w stylu :

Mashiro-iro Symphony The Color of Lovers

Za każdy tytuł który mi się spodoba daję limit Like ^^

Moja lista anime :

To jest ukryta treść, proszę
Edytowane przez sebastosMC

rmoiyq.png

Opublikowano

Szukam jakiegoś Romansu może być to Dramat , Harem lub coś innego ;D .

Rok produkcji 2000+.

Ma się jakoś zakończyć np . para jest razem , żeni się , robi to ( wiecie o co chodzi ).

Coś w stylu :

Mashiro-iro Symphony The Color of Lovers

Za każdy tytuł który mi się spodoba daję limit Like ^^

Moja lista anime :

To jest ukryta treść, proszę

Nie wiem o co chodzi. Mógłbyś pisać jaśniej?

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Szukam czegoś podobnego do Naruto, aktualnie zabieram się za fairy taily, jakieś pomysły ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Szukam czegoś podobnego do Naruto, aktualnie zabieram się za fairy taily, jakieś pomysły ?

Czegoś do naruto, nie ma, ale wszystko i tak lepsze więc nic nie tracisz walnij sobie death note, kończ to fairy tail bo też niezłe i zostaje ci masa serii o niebo lepszych, a anime podobnych do naruto jako tako wartych polecenia nie ma, jak i samego naruto xDD

NJxbd4x.png

Opublikowano

Bleach, fate/zero, log horizon, Ao no exorcist, full metal alchemist brotherhood, hellsing ultimate, shingeki no kyojin, sword art online

Opublikowano (edytowane)

Czegoś do naruto, nie ma, ale wszystko i tak lepsze więc nic nie tracisz walnij sobie death note, kończ to fairy tail bo też niezłe i zostaje ci masa serii o niebo lepszych, a anime podobnych do naruto jako tako wartych polecenia nie ma, jak i samego naruto xDD

Vasto a polecił byś coś by były tam rzeczy takie jak:

Walka

Specjalne umiejętności

Brak kosmitów i innych takich

@edit

anime powinno mieć wiele odcinków, 150+

Edytowane przez JestemPolakiem

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Vasto a polecił byś coś by były tam rzeczy takie jak:

Walka

Specjalne umiejętności

Brak kosmitów i innych takich

@edit

anime powinno mieć wiele odcinków, 150+

Fairy Tail

Dragon ball

Bleach

One Piece