Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, poleciłby mi ktoś jakieś fajne anime psychologiczne co rozwali mi mózg? :D

Druga sprawa jest taka czy wie ktoś coś może czy wyjdzie Oregairu 2?

Z góry dzięki za odp.

Zetsuen no Tempest, Psycho Pass  i drugi sezon Oregairu już jest od dawna.

Racja pomyliło mi się chodzi o 3 sezon :D A te dwa anime co mi poleciłeś to obejrzałem, chodzi mi raczej o coś w stylu One Outs.

FLCL

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szukam czegoś w stylistyce militarnej, najlepiej jak by było podobne do Nejimaki Seirei Senki: Tenkyou no Alderamin

Opublikowano

Szukam czegoś w stylistyce militarnej, najlepiej jak by było podobne do Nejimaki Seirei Senki: Tenkyou no Alderamin

Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Code Geass
Senjou no Valkyria
Kingdom
Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri
Berserk
Youjo Senki

417711489342956987022.png

Opublikowano (edytowane)

Szukam czegoś ciekawego, ostatnio zaniedbałem anime i oglądam aktualnie na bieżąco Gintame, One Piece, Dragon Ball Super, Ao no Exorcist: Kyoto Fujouou-hen.
Gatunki mnie nie interesują, wymagam jedynie dobrej fabuły oraz nienagannej kreski.

To jest ukryta treść, proszę

@Eftar
Coś nie tak jest z moim layoutem?  :)

Edytowane przez Husoc

maybenow.png

Opublikowano

Szukam czegoś ciekawego, ostatnio zaniedbałem anime i oglądam aktualnie na bieżąco Gintame, One Piece, Dragon Ball Super, Ao no Exorcist: Kyoto Fujouou-hen.

Gatunki mnie nie interesują, wymagam jedynie dobrej fabuły oraz nienagannej kreski.

Bardzo prawilne z tego sezonu: https://myanimelist.net/anime/32615/Youjo_Senki Militarne ze szczyptą mistycyzmu dokłądnie spełniające twoje wymagania.

P.S.

Twój layout dał mi raka.  :v

Opublikowano (edytowane)

Mushishi, rewelacyjna fabuła i bardzo dobry soundtrack.

Edytowane przez Etaus
Opublikowano

Szukam czegoś w rodzaju:

-Log Horizon

-Fairy tail

-NGNL

-Overlord(od początku postać jest "kimś")

Jakieś odpowiedniki tego bym prosił

Podobne do Log Horizon i Overlord :

- Sword Art Online

- No Game No Life

- Hai to Gensou no Grimgar

W tych trzech tytułach pojawia się motyw uwięzienia w grze.

Opublikowano

Szukam czegoś w rodzaju:

-Log Horizon

-Fairy tail

-NGNL

-Overlord(od początku postać jest "kimś")

Jakieś odpowiedniki tego bym prosił

Podobne do Log Horizon i Overlord :

- Sword Art Online

- No Game No Life

- Hai to Gensou no Grimgar

W tych trzech tytułach pojawia się motyw uwięzienia w grze.

Uzupełniłbym listę o serię .hack - https://myanimelist.net/anime/48/hack__Sign

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej,

można powiedzieć, że szukam 3 rodzajów anime :

1. Może być np. że główny bohater to kozak coś na zasadzie Tokuchi z " One Outs " albo " Levi Ackerman. "

2. Może być anime z yandere jakaś komedia, romans.

3. Gdzie główny bohater jest outsiderem coś na zasadzie Hikigaya, Oreki czy nawet Tanaka z " Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge. "

dość wysokie wymagania, z góry dzięki za odp. :)

Opublikowano

Hej,

1. Może być np. że główny bohater to kozak coś na zasadzie Tokuchi z " One Outs " albo " Levi Ackerman. "

3. Gdzie główny bohater jest outsiderem coś na zasadzie Hikigaya, Oreki czy nawet Tanaka z " Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge. "

1.Mahouka Koukou no Rettousei, Code Geass, Fate/Zero, Gangsta, Black Lagoon, Hellsing Ultimate, Jormungand, Kill la Kill, Overlord

2. School Days - można aż stracić głowę  :makka: , Elfen Lied - rozrywka na całego  :makka: , Higurashi No Naku Koro Ni - palce lizać  :makka: , Shuffle, Mirai Nikki - zakochasz się w tej serii na zabój

gfgdf

Opublikowano

Hej,

1. Grisaia no Kajitsu , Aldnoah.Zero 

Opublikowano (edytowane)

Szukam anime które po prostu mnie wciągnie, typ może być horror/thriller/psycho/akcja, oglądane anime:

Death Note

Another

Kuroshitsuji

Naruto

Bleach

Mirai Nikki

Deadmen Wonderland

Pyscho pass

Steins Gate 

Kiseijuu

Tokyo Ghoul

Zankyo no Terror

Oprócz tego oglądałem jeszcze z max 5 tytułów, ale nie pamiętam jakich, bo miałem przerwę z anime i nie mam swojej listy teraz. Jeszcze mam takie pytanie, pierwszy dragon ball jest potrzebny żeby oglądać kolejne sezony? Bo chciałbym je obejrzeć, a aktualnie od 3 tygodni chyba stoję na 40 odcinku 1 sezonu, bo mnie tak to nudzi.

Edytowane przez Plesniawek#
Opublikowano (edytowane)

Szukam anime które po prostu mnie wciągnie, typ może być horror/thriller/psycho/akcja, oglądane anime:

Death Note

Another

Kuroshitsuji

Naruto

Bleach

Mirai Nikki

Deadmen Wonderland

Pyscho pass

Steins Gate 

Kiseijuu

Tokyo Ghoul

Zankyo no Terror

Oprócz tego oglądałem jeszcze z max 5 tytułów, ale nie pamiętam jakich, bo miałem przerwę z anime i nie mam swojej listy teraz. Jeszcze mam takie pytanie, pierwszy dragon ball jest potrzebny żeby oglądać kolejne sezony? Bo chciałbym je obejrzeć, a aktualnie od 3 tygodni chyba stoję na 40 odcinku 1 sezonu, bo mnie tak to nudzi.

Podobne : Shinsekai yori, Zetsuen no Tempest, Guilty Crown, Akame ga Kill! (Mnie te tytuły akurat wciągnęły bardzo mocno).

Co do Dragon Ball, skoro nie chcesz oglądać pierwszej serii to możesz śmiało zacząć od DBZ bo i tak wszystkiego się dowiesz.

Edytowane przez Etaus
Opublikowano

Death Note

Another

Kuroshitsuji

Naruto

Bleach

Mirai Nikki

Deadmen Wonderland

Pyscho pass

Steins Gate 

Kiseijuu

Tokyo Ghoul

Zankyo no Terror

kuroshitsuji

Hajime No Ippo

Kaze no stigma

Kono subraishi no wo

Toradora

SAO

SNK

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Przepraszam bardzo ale czy ja jestem jakiś gorszy?? bo mam tylko 5 postów? pisze już te pytanie ok. 5 raz i dalej się nie doczekałem odpowiedzi (chodzi o to z anime)