Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eleris [Dedyk]

Matesh2qq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram na pewno , przypomne iz na serwerze będzie grał hammurabi , Leo i ci inni bardziej znani:)

Polecam i Zapraszam.!

Wiesz dużo ludzi pała nienawiścią do Leo więc to nie tylko jest zachęta do gry. Ja osobiście nie mam nic do niego bo go nie znam nigdy się z nim nie spotkałem w grze. I mam nadzieję, że ludzie nie będą sądzić dopóki się nie przekonają jaki jest naprawdę. Bo sam się przejechałem na takich akcjach niestety. Czekamy Czekamy na serwer się w końcu doczekamy!

Opublikowano

nie moge sie doczekac kiedy zagram na serverze..

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

TS pojawi się przed startem, od razu podam IP...

IS pojawi się dopiero jutro, co będzie zobaczycie, zagwarantować mogę, że nie będzie tam zbroi, broni itp.

A stronę pouzupełniamy w wolnej chwili.

Forum pojawi się jutro.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

a tak btw. o ktorej bedzie mozna pobrac nakladke? tzn. o ktorej bedzie dostepna do pobrania?

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Is od jutra, zrobiono tak aby kazdy mial szanse jechac rowno na starcie. Zrobiono tak również, żeby gracze podejmowali decyzję czy warto pakowac w ten serwer isa. Is od jutro, narazie client na stronie do pobrania to client PL-a nie gotowego elerisa, przed startem wystarczy powklejac pliki z nakladki gdy tylko ją zrobią .

Opublikowano

Dajcie link do clienta bo z netem 100mb/s pobiera mi się 50kb/s +_+

d51.png

"W MOIM SERCU JEDNA WIARA, JEDEN KLUB, JEDNO BICIE, GALAKTYCZNY REAL MADRYT KTÓRY KOCHAM PONAD ŻYCIE.W MOICH ŻYŁACH BIAŁĄ KREW, TEN KLUB MOIM NARKOTYKIEM, NIE ROZSTAJE SIĘ Z SZALIKIEM, JESTEM JEGO FANATYKIEM"

Opublikowano

No widzisz Zakuś jak chcesz to na pw mogę ci napisać o co chodzi bo nie można spamić tutaj ^^

Pożyjemy zobaczymy wiem, że dużo będą gadać zazdrosne skurwysyny. Wejdzie się na serwer się zobaczy.

To oczywiście do wypowiedzi Velocytyzera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...