Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eleris [Dedyk]

Matesh2qq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cholera , oddalem pamiątki po demonie , mam 61lvl i nie mogę zacząć oddawać matowych lodów , wie ktoś czemu?

Nick: Pow3r / pain

Opublikowano

Cholera , oddalem pamiątki po demonie , mam 61lvl i nie mogę zacząć oddawać matowych lodów , wie ktoś czemu?

Ciesz sie, że chociaż pamiatki oddałeś.

Ja oddałem zęby i nie moge zacząć Ksiąg klątw od wczoraj ... Ciekawe kiedy to naprawia

EthanaEU2.png

Opublikowano

Puki co wszystko zmieniacie na gorsze.Drop szkatek na ziemie to największy błąd.Botów to nie zatrzyma bo można AutoPickUpa włączyć.

Daliście ten drop bronie na 75-70 nie wiem jak One dropią bo nie expie jeszcze w grocie ,ale z tego co widać to dropi chyba to z każdego moba.........

Głupota

Nasz kochany Leo się postarał i zrobił zajebisty drop w grocie to tylko jemu możecie dziękować.

24b5car.jpg

Opublikowano

Daj ktoś root locale i plik do odpalenia PLIS DAJE LIKE

Szukam kogoś kto mi zrobi sygnaturkę płacę w Likach ; ]

Gram pod nickami :

Śmiercik , nie mylić z Śmietnikiem . ;) .

Malinowy . Żadna Malina . :D .

Rabbit , Emm . ??? Oczywiście bez ( ś , ć , ó ) ;D

Opublikowano

Nasz kochany Leo się postarał i zrobił zajebisty drop w grocie to tylko jemu możecie dziękować.

Leo imbecylu odszedl z Teamu juz jakis czas temu. Ogarnij wodoglowie

Opublikowano

Moze ktos podac adres ts serwerowego ?

194.28.50.195 - nie dziala.

// już mam , teraz tylko czekać aż naprawią biologa..

Nick: Pow3r / pain

Opublikowano

Ehhh serwer mi się podobał aż do wczoraj. Bug z kamykami duchowymi i cięcie mi stoi na g10. Po resecie dzisiejszym ile kamyków byś złączonych nie miał zostanie Ci 1, nawet z depo Ci wypierdoli wszystkie, 1 na postać zostaje i chuj. Mimo tego dalej się nimi handlować nie da. Biolog ciągle zbugowany, mi to na razie nie wadzi, kończę dopiero matowe, ale pewno o misjii na żelki będę mógł sobie pomarzyć. Drop broni na 75 to jest no kurwa żal. A propo żala to tylko on nie leci, choć jest gorszy od trutego nawet dla wojownika. Zdzierają wszystko z PLa jak event haloweenowy np. Ale coś to nie wychodzi, niebiańskich zbrojek dalej nie ma, epiki pobugowane, nie ma OBSa, świętego chyba też, bo jeszcze nie widziałem nawet. Serwer z dnia na dzień chyli się ku upadkowi i ja cierpliwość swoją powoli tracę do tego serwera. Czekam do jutra z tymi kamykami duchowymi. Jak dalej będą zbugowane to się chyba rozejrzę za jakimś innym privem.

A co do reszty to odbanowanie za boty dostajesz za napisanie na forum "przepraszam już nie będę!" chociaż niektórzy tak bocą, że głowa mała, a wystarczy, że napiszą, że to był jednorazowy wyskok i jak ich GM złapał to był ten jeden jedyny raz i bana ściągają.

Chciałem aby tu graczy było jak najwięcej, ale nie będę Wam mydlił oczu.

Nie polecam serwera tym, co chcieliby tu zagrać. Innych trzyma tu tylko to, że już co nieco osiągneli.

Niestety....

Pozdrawiam, Fyree

Pardon - zapomniałem o eleryjkach. Są + i -, jak lecą na ziemię 2x drop na nie działa, wcześniej nie działał ( testowałem na rekawicy z lasu ). ALe mimo wszystko wolałbym żeby wpadały do EQ.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

nom ja gram na Emper*us do momentu az ten nie bedzie dzialal

Zapraszam na nowo powstaly TeamSpeak3

IP:t6.svoice.pl:8140

Opublikowano

Ehh niestety , a administracja albo jeszcze nie wie ze baza padla albo nie informuje nas o niczym ...

PS. Moge IP do TS'a Eleris dostac ?

Opublikowano

Chciał se czlowiek na kacu pograc a tu taki chuj;/

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

po co ci ip ts jak nie dziala

ma ktos ts jakiegos gdzie mozna pogadac

Zapraszam na nowo powstaly TeamSpeak3

IP:t6.svoice.pl:8140

Opublikowano

serwer juz nie dziala? ;d zDDoSowany?

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

kurwa człowieku co ty masz w tej głowie...

On ma pustkę w tej głowie. Admina nie ma i nie jest naprawione i od razu padł śmiech na sali. Admin wbije to naprawi

Opublikowano

Naprawili biologa i kd? Dziwne, nadal nie moge zacząć pamiątek, a kamieniami nie da się handlować...

Wczoraj wieczorem o 20:45 byla konserwacja i naprawili ja ks. klatw zaczalem normalnie.

A co do kamyków to chyba nie bedzie sie dalo nimi handlowac tylko jak masz kamyk w eq to idziesz do straznika wsi i czytasz go u niego jakos tak nie wiem dokladnie. Dzieki temu Ci co maja np. zlaczone kilka kamyków to ich nie straca.

EthanaEU2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...