Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eleris [Dedyk]

Matesh2qq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nieogarnima,, wcisnalem pobieranie ajnowszego spatchowanego klient aich serwa, bum pobralem czystego metka z 2010 roku, potem wlozylem tam nakladke ale wlacza mi PLa, co mam robic?

Opublikowano

Gram tu od dziś rana i naprawde bardzo fajnie sie gra i ludzi jak na harda jest bardzo duzo

Jak dla mnie jeden z lepszych hardów jakie aktualnie stoją. Polecam i zapraszam.

EthanaEU2.png

Opublikowano

dodali drop broni 75 w grocie i teraz po 3kk trute w jinno kupisz

w tej chwili skończyłem tutaj grać .. żegnam wszystkich

Opublikowano

Serwer jest zajebisty dziś o 00:00 zaczął się event hallowen !!

Jezeli ktos jeszcze nie zaczął gry to zapraszam będą eventy wiekszy exp itp jest super naprawde

Info z Forum.:

Witajcie!

Na serwerze odbędzie się event Halloween.

Będzie on trwać od 31 października do 6 listopada.

Plan na Halloween wygląda następująco:

- 31 października o godzinie 18:30 odbędzie się event OX. (4 rundy)

- 31 października cały dzień przyrost doświadczenia będzie podniesiony o 25%.

- Na serwerze pojawią się: nowe wierzchowce, kostiumy, fryzury, nowa mapa, specjalne metiny i wiele przedmiotów związanych z tym świętem.

- W tym czasie odbędzie się również konkurs na najlepszy game-play z serwera, lecz co do tego konkursu pojawi się osobny temat.

================================================================================​======

Teraz przejdźmy do opisu eventu.

1. Nowe kostiumy:

- Dyniowy smoking (Mężczyzna) -

2afzqfq.jpg

- Dyniowa suknia (Kobieta) -

1jqecz.jpg

Kostiumy te będą aktywne tylko na czas Halloween, oraz będą dawać obronę, szybkość ruchu i oczywiście przyjazny dla oka wygląd.

Zdobyć je można z Upiornej Skrzyni.

2. Nowe fryzury:

- Dyniowa maska -

2ppesz5.jpg

Nie posiada ona żadnych atrybutów, dodaje naszej postaci tylko kunsztu i oczywiście troszeczkę klimatu.

Fryzury te można zakupić za yangi u Pomocnika Zdarzeń. (Tylko podczas Halloween)

3. Skrzynie i dynie:

- Dynia -

30v2ofb.jpg

Z dyni wypadają różne cenne przedmioty.

Zdobywamy je zabijając wszystkie moby.

- Upiorna skrzynia -

vs2li0.jpg

Rozbudowana wersja dyni, wypadają z niej kostiumy, oraz nowe wierzchowce.

Żeby uzyskać tą skrzynie, będziemy potrzebowali dyni i czarodziejskiej różdżki, gdy posiadamy te przedmioty udajemy się do Jacka Pumpkina, który zabiera te przedmioty, a w zamian za nie, daje nam upiorną skrzynie.

4. Przedmioty:

- Czarodziejska różdżka -

sngcar.jpg

Służy ona do zamiany dyni w upiorną skrzynie.

Będzie dostępna tylko w Item Shopie.

- Czekoladki -

2aaijb7.jpg

Służą do wymiany za Hallowenową przepustkę, która pozwala dostać się na nową mapę.

Wypadają z wszystkich mobów.

- Halloweenowa przepustka -

2hqgh3b.jpg

Przenosi na Halloweenową mapę.

Uzyskujemy ją po zamianie dwudziestu czekoladek u Jacka Pumpkina.

5. Nowa mapa:

Krótki opis mapy...

Na mapie znajdują się nowe metiny.

Z tych przeciwników można zdobyć wiele przydatnych przedmiotów, oraz Halloweenowe prezenty!

6. Nowe wierzchowce:

- Nimbus 2000 -

2wnbwwk.jpg

Miotła Harrego Pottera, dzięki niej staniesz się szybszy.

Zdobyć ją można z halloweenowych metinów, oraz upiornych skrzyń.

Czas: 1h 30 min

- Piekielny koń -

ekhp2v.jpg

Ten koń z piekła rodem, po okiełznaniu go staniesz się silniejszy.

Zdobyć go można z halloweenowych metinów, oraz upiornych skrzyń.

Czas: 1h 30 min

7. Nowe metiny:

- "Dynia" -

34q065f.jpg

Metiny te pojawiają się na nowej mapie, posiadają różne przedziały poziomowe, od 10 poziomu do 90 poziomu, przywołują takie same potwory, jak tradycyjne metiny na te poziomy.

Wypadają z nich tradycyjne przedmioty, a dodatkowo Halloweenowe wierzchowce!

8. NPC:

- Jack Pumpkin -

5vyywi.jpg

Wymienia on przedmioty.

Receptury...

Dynia + Czarodziejska Różdżka = Upiorna skrzynia

20x Czekoladka = Halloweenowa Przepustka

Można go spotkać w każdym M1.

Zapraszamy do zabawy i życzymy miłej gry!

Ekipa Eleris.pl

EthanaEU2.png

Opublikowano

Żałosne różdżka tylko w is gdzie na każdym serwerze można dropnąć z metków spokojnie, więc co to za zabawa?! Tak właśnie serwer nie jest pod kase (wszystko można zdobyć w grze) śmiech na sali. Mogliby dodać drop z metków i w is zostawić, a nie kurwa tylko dla tych co w is ładują ...

Opublikowano

co sądzicie o dodaniu dropu broni 75 w grocie?

Chujnia.Mogli zostawić tylko żeby ze szkaty ripa dropiły bronie.A DT przynajmniej miało by sens ,a teraz? Te bronie nic nie są warte

Opublikowano

Chujnia.Mogli zostawić tylko żeby ze szkaty ripa dropiły bronie.A DT przynajmniej miało by sens ,a teraz? Te bronie nic nie są warte

A jesli teraz usuna ten drop to bedzie hardkor..Ale by gracze po nich pojechali ...Bo ludzie duzo tego maja i co z nowymi?..

O moj boze, 10k postow, koles jakim cudem?!

Opublikowano

A jesli teraz usuna ten drop to bedzie hardkor..Ale by gracze po nich pojechali ...Bo ludzie duzo tego maja i co z nowymi?..

O moj boze, 10k postow, koles jakim cudem?!

A czy ja napisałem coś tutaj o usuwaniu ?

10 K postów? Nie jestem na forum od dziś

Ile ku do G bo jestem trochę zacofany ilę osób gra ?

55 Ku do G1 osób gra może 200-300 licznik na WWW raczej na podkręcony wygląda

Opublikowano

Gram 4 dni na serwerze jest fajny sporo ludzi itp fajnie sie gra ale jest kilka minusów niestety :/

1. Administracja nic nie robi na serwie :/

2.Biolog zbugowany tylko zeby idzie oddać

3.Metki na nowej mapie respia sie w scianach

asdzJPG_xxaxhqr.JPG

4.Codziennie padające chanele

5.Zmienili drop skrzyń, teraz leca na ziemie z rekawica zlodzieja trzeba ich szukac w dropiacych smieciach

6. Drop broni 75 w grocie jak dla mnie ogromny -. Dzis ktos truty po 800k sellal taniej niz Fms...

Zaczyna to troche wkurzac ze team nic nie robi i ma to w dupie :/ Wydałem 30 zl na ten serwer i zaczynam zalowac

EthanaEU2.png

Opublikowano

Gram 4 dni na serwerze jest fajny sporo ludzi itp fajnie sie gra ale jest kilka minusów niestety :/

1. Administracja nic nie robi na serwie :/

2.Biolog zbugowany tylko zeby idzie oddać

3.Metki na nowej mapie respia sie w scianach

asdzJPG_xxaxhqr.JPG

4.Codziennie padające chanele

5.Zmienili drop skrzyń, teraz leca na ziemie z rekawica zlodzieja trzeba ich szukac w dropiacych smieciach

6. Drop broni 75 w grocie jak dla mnie ogromny -. Dzis ktos truty po 800k sellal taniej niz Fms...

Zaczyna to troche wkurzac ze team nic nie robi i ma to w dupie :/ Wydałem 30 zl na ten serwer i zaczynam zalowac

Dokładnie jeszcze do tego jak padnie Ch to jest cofka i sporo kasy z shopa można stracić. ..

Drop z metków został zmniejszony dzięki temu niedługo aury będą po 10kk stały.

Opublikowano

SLUCHAJCIE KANALY PADAJA BO JEST PRZECIAZENIE NA SERVIE, SLABY DEDYK. MOJA PROPOZYCJA TO ZMIANA DEDYKA NA LEPSZY JAK NAJSZYBCIEJ;] PS DO KOLEGI ATAIWS NIE PIERD.. ZE TEAM NIC NIE ROBI Z SERVEM BO TO JEST CHYBA JEDYNY SERVER KTORY TAK EWOLUOWAL OD CZSU STARTU. CIAGLE COS DODAJA A WIESZ DLACZEGO SZAKTY LECA NA ZIEMIE? BO BOTKI SOBIE GONILY W M1 NA EXPBOCIE I ZBIERALY SZKATY PRZEZ CALY DZIEN;] TY MASZ 46 LVL WIEC DOMYSLAM SIE ZE GRASZ Z 3 DNI GORA WIEC NIE WIESZ JAKIE ZMIANY MIALY JUZ MIEJSCE A WIEC NIE WYPOWIADAJ SIE , DZIEKUJE:>

Opublikowano

SLUCHAJCIE KANALY PADAJA BO JEST PRZECIAZENIE NA SERVIE, SLABY DEDYK. MOJA PROPOZYCJA TO ZMIANA DEDYKA NA LEPSZY JAK NAJSZYBCIEJ;] PS DO KOLEGI ATAIWS NIE PIERD.. ZE TEAM NIC NIE ROBI Z SERVEM BO TO JEST CHYBA JEDYNY SERVER KTORY TAK EWOLUOWAL OD CZSU STARTU. CIAGLE COS DODAJA A WIESZ DLACZEGO SZAKTY LECA NA ZIEMIE? BO BOTKI SOBIE GONILY W M1 NA EXPBOCIE I ZBIERALY SZKATY PRZEZ CALY DZIEN;] TY MASZ 46 LVL WIEC DOMYSLAM SIE ZE GRASZ Z 3 DNI GORA WIEC NIE WIESZ JAKIE ZMIANY MIALY JUZ MIEJSCE A WIEC NIE WYPOWIADAJ SIE , DZIEKUJE:>

Widzę musisz używać Caps Locka, żeby być zauważanym.

Co to za problem włączyć pick up ? Jedyne zmiany, które wprowadzili działają na niekorzyść serwera tak jak właśnie drop z metków, dodanie broni do av2 tak, by na pewno mieli nawet zysk z is ze szkat ripa.

Opublikowano

Widzę musisz używać Caps Locka, żeby być zauważanym.

Co to za problem włączyć pick up ? Jedyne zmiany, które wprowadzili działają na niekorzyść serwera tak jak właśnie drop z metków, dodanie broni do av2 tak, by na pewno mieli nawet zysk z is ze szkat ripa.

TEPAKU WLACZ SOBIE PICK UPA I ZOBACZYSZ ZE NIE BEDZIE CI ZBIERAL SZKAT JAK SIE WYPELNI EQ JAKIMIS MIECZAMI, LUKAMI ITP KURRWAA MAC KOLES! NIE WYPOWIADAJ SIE JUZ NIGDY DOBRA?
Opublikowano

TEPAKU WLACZ SOBIE PICK UPA I ZOBACZYSZ ZE NIE BEDZIE CI ZBIERAL SZKAT JAK SIE WYPELNI EQ JAKIMIS MIECZAMI, LUKAMI ITP KURRWAA MAC KOLES! NIE WYPOWIADAJ SIE JUZ NIGDY DOBRA?

Nie muszę włączać, bo widziałem boty na tygrysach i im szkatki zbierało, a syf zostawał.

Nie będziesz mi pisał co mam robić, bo dla mnie jesteś gównem internetowym.

Opublikowano

Niech administracja napiszę kiedy około serw ruszy, bo jest dzień wolny i trzeba harcić w metka

Dokładnie też chciałem pograć trochę i dobić wir p/szarże g

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...