Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] SlenfBot v3.1

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka Czy Ten Bot Nadal Działa ??

a Znacie jakiś Boty Co nabiją Kase i LVL

nfsw_DSH22PL.png
Opublikowano

To Jak Dziala to Czemu W Trakcie Pościgu Policja Stoi a ten pasek niebieski sie nie rusza i nie Zalicza mi ??

Musze Na Nowo Gre właczać

nfsw_DSH22PL.png
Opublikowano

Włączyłem tego bota o godzinie 17:00 i w niecałe 6 godzin, bo do 22:30, uzbierało się:

-3.000.000 $ (~550k na godzinę),

-z 4 lvl na 31 lvl,

-kilkanaście nowych osiągnięć i nagród.

Opublikowano

czm nie da się włączyć speed x2 ... To strasznie wolniej działa -.-

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

jakis mirror moze? bo rghost mi cos nie dziala ostatnio.

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

Niech ktoś

wstai na jakiś serwis bo linki wygasły

Przed sekundą sprawdziłem, działa bez zarzutu.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

nie wiem o co chodzi, ale po użyciu bota, jak miało mi pokazać ile kasy się zdobyło nagle mnie wylogowało , musiałem wyłączyć gre i teraz nie mogę się zalogować, wyskakuje komunikat: : "Uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne. Proszę spróbować później." nigdy wcześniej nie było takiego czegoś ;/

Opublikowano

nie wiem o co chodzi, ale po użyciu bota, jak miało mi pokazać ile kasy się zdobyło nagle mnie wylogowało , musiałem wyłączyć gre i teraz nie mogę się zalogować, wyskakuje komunikat: : "Uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne. Proszę spróbować później." nigdy wcześniej nie było takiego czegoś ;/

Ustawiłeś zbyt mały delay i EA dał CI blokadę. Konto odblokujesz logując się przez origin albo musisz odczekać kilka godzin.

Opublikowano

na ile to ustawić ?, już drugie konto poszło , a miałem ustawione na 800 ;x

Ja mam ustawione 700 i wszystko ładnie chodzi.

Opublikowano

Najlepiej standardowe 700 mieć ustawione. Btw. bardziej opłaca się pomęczyć z GPWA, bo mi przez tego slenfa przyszedł dość duży rachunek za prąd.

Opublikowano

Co ma rachunek do bota ? Wszystko wina, ile korzystasz ( i twoi domownicy ) z komputera

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Mam na 700 i jakoś mi się zacina to ;x

Zwiększ go najpierw o 200 i zobacz czy dalej się będzie "zacinać".

Gdy dalej się będzie "zacinać", zwiększaj o 100, aż do momentu gdy się nie będzie "zacinać".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...