Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chelsea Londyn

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PEDRITO! Pięknie, niech mu się wiedzie jak najlepiej. Wiedziałem, że jak złapie wiatr to będzie grał świetnie. Oby utrzymał passe. ;)

z nim będzie tak samo jak z Alexisem Sanchezem :)

@Edit

1000 post w tym temacie :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

podobno Varane chce grać dla Chelsea tylko Real robi problemy :)

Nie możliwe, mówił wielokrotnie, że zostanie w Realu, poza tym Zidane ma na niego duży wpływ. Jak nie w tym, to w następnym na 100% wygryzie Pepe ze składu i będzie grał na stałe.

Opublikowano

podobno Varane chce grać dla Chelsea tylko Real robi problemy :)

Podobno... :) Varane to przyszłość Realu i on o tym wie, nie ma po co odchodzić. Jeszcze sezon i będzie podstawowym stoperem. W sumie możliwe, że w tym Benitez będzie już na niego stawiał. 

Jak tam Pedro się sprawuje?

denzel.png

Opublikowano

Podobno... :) Varane to przyszłość Realu i on o tym wie, nie ma po co odchodzić. Jeszcze sezon i będzie podstawowym stoperem. W sumie możliwe, że w tym Benitez będzie już na niego stawiał. 

Jak tam Pedro się sprawuje?

1 mecz - 1 asysta, 1 gol, 1 man of the match. Wiedziałem, że jak dostanie regularną grę to będzie grał bardzo dobrze. To samo było z Sanchezem. A ludzie piszą, że Messi by nie dał rady w BPL :v Jak tam Silva i Sanchez, którzy są 2-3 klasy niżej niż Messi wkręcają całą ligę. 

Opublikowano

1 mecz - 1 asysta, 1 gol, 1 man of the match. Wiedziałem, że jak dostanie regularną grę to będzie grał bardzo dobrze. To samo było z Sanchezem. A ludzie piszą, że Messi by nie dał rady w BPL :v Jak tam Silva i Sanchez, którzy są 2-3 klasy niżej niż Messi wkręcają całą ligę.

przy Mourinho każdy gra dobrze :)

Pedro ładny debiut ·_·

oby grał tak zawsze

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Coś mi się wydaje że Chelsea pobije rekord transferowy i przeznaczy na Pogbe 100mln euro oraz zapewni mu wynagrodzenie na poziomie HAZARDA

3/4 korony się szykują :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Coś mi się wydaje że Chelsea pobije rekord transferowy i przeznaczy na Pogbe 100mln euro oraz zapewni mu wynagrodzenie na poziomie HAZARDA

3/4 korony się szykują :)

Bale kosztował 101 mln. xD

10 od razu.

Opublikowano

podobno 95mln €

91 + 10 milionów za to, że Real wygrał LM. Doszło by kolejne 10 jeżeli Bale zdobyłby ZP. ;)

Opublikowano

91 + 10 milionów za to, że Real wygrał LM. Doszło by kolejne 10 jeżeli Bale zdobyłby ZP. ;)

Jeszcze parę lat i 100 mln to będzie kosztować gracz, który jest w TOP10, a czołowi po 200 mln. Smutna prawda. 

denzel.png

Opublikowano

Jeszcze parę lat i 100 mln to będzie kosztować gracz, który jest w TOP10, a czołowi po 200 mln. Smutna prawda. 

City oferuje 70 mln za De Bruyne który nie jest nawet w top 20 i ma za sobą dopiero 1 dobry sezon :)

coraz więcej mówi się o Pogbie w Chelsea

zastanawiam się czy te pogłoski nie są spowodowane tym że niedawno Juve wypożyczyło Cuadrado

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Jeżeli zagra dobry sezon w City to może zostanie wybrany do 11 roku? ponad 20 asyst, puchar Niemiec, 2 miejsce w lidze, półfinał LE. Ale nie ma nazwiska, więc pewnie nie zostanie. Pewnie Iniesta. :)

Opublikowano

skoro Krychowiak bez nazwiska został wybrany do "11" sezonu w lidze hiszpańskiej to De Bruyne też ma szanse :)

chociaż wątpię aby powtórzył poprzedni sezon

1. Borussia

2. Bayern

3. Schalke

4. Wolfsburg

5. Leverkusen

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

skoro Krychowiak bez nazwiska został wybrany do "11" sezonu w lidze hiszpańskiej to De Bruyne też ma szanse :)

chociaż wątpię aby powtórzył poprzedni sezon

1. Borussia

2. Bayern

3. Schalke

4. Wolfsburg

5. Leverkusen

Krychowiak w 11 sezonu to jakiś żart. Nie kumam tego hype na niego. Ok, jest dobry, ale to tylko genialny walczak i świetny defensywny pomocnik. Busquets to mózg, gps, światowej klasy piłkarz, tak na prawdę bohater tego sezonu i w top3 najjaśniejszych piłkarzy tego sezonu w Barcelonie jest na pewno :)

Borussia przed Bayernem? lol.

Opublikowano

Ja obstawiam remis 2:2, bo jak wiadomo od początku sezonu Chelsea gra słabo, ponadto to trzeci sezon Mou na ławce - najgorszy i zapewne ostatni. Z taką grą będą mieli problem być w top4 PR.

Ciekawy dzisiaj się szykuje również meczyk między Arsenalem, a MU.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Ja obstawiam remis 2:2, bo jak wiadomo od początku sezonu Chelsea gra słabo, ponadto to trzeci sezon Mou na ławce - najgorszy i zapewne ostatni. Z taką grą będą mieli problem być w top4 PR.

Ciekawy dzisiaj się szykuje również meczyk między Arsenalem, a MU.

Ulala, to będzie co oglądać! :) Myślę, że Chelsea w tym meczu jednak wygra, mało, ale wygra. Wyczuwam bramkę Pedrito (jeśli zagra).

pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom pogrom

Chelsea przegrywa z Crystal Palace 1:2 :) Włączyłem mecz na ostatnie 10 minut i nie żałuję, piękny mecz w wykonaniu gości, a akcja na 2:1 piękna!

Chelsea 4 mecze, 4 punkty, 6 goli strzelonych, 9 straconych. Chelsea może jeszcze spaść w okolice strefy spadkowej, bo 2 drużyny z tychże pozycji nie zagrały swoich meczy :) 

Opublikowano

Stamford Bridge 16:00 mecz z Crystal Palace

będzie pogrom

mam nadzieje że Ivan usiadzie i Rahman Baba go zastąpi

No rzeczywiście był pogrom XDDDDDDDD

Opublikowano

Chelsea to BVB z poprzedniego sezonu ;c

Oscar podobno leczy kontuzje w Turynie :)

Costa

Hazard - Pogba - Pedro

Loftus-Cheeck - Matić

Baba - Terry - Zouma - Azpilicueta

Courtois

reszta niech walczy o skład albo w********a.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Chelsea to BVB z poprzedniego sezonu ;c

Oscar podobno leczy kontuzje w Turynie :)

Costa

Hazard - Pogba - Pedro

Loftus-Cheeck - Matić

Baba - Terry - Zouma - Azpilicueta

Courtois

reszta niech walczy o skład albo w********a.

Człowieku puknij się w głowę, Pogba nie przejdzie do przeciętniaka. Następnymi rywalami będzie Everton i Arsenal. Jeżeli The Blues się nie ogarną to już mają na 100% przegraną ligę, bo 12pkt. nie odrobią 8)

Opublikowano

Pogba w tym sezonie już raczej nigdzie się nie ruszy, chociaż, kto wie. Ja go w Barcelonie nie chce, jak Romek da mu te 12 melonów to niech idzie, ale z trofeami niech się pożegna, no może coś krajowego ugrają xD

To ta wielka Chelsea, która w tym sezonie (podobnie jak w zeszłym) miała zniszczyć całą Europę? :D

Opublikowano

Pogba w tym sezonie już raczej nigdzie się nie ruszy, chociaż, kto wie. Ja go w Barcelonie nie chce, jak Romek da mu te 12 melonów to niech idzie, ale z trofeami niech się pożegna, no może coś krajowego ugrają xD

To ta wielka Chelsea, która w tym sezonie (podobnie jak w zeszłym) miała zniszczyć całą Europę? :D

Ciekawe czy Chelsea wyjdzie z grupy LM 8)

Opublikowano

Ciekawe czy Chelsea wyjdzie z grupy LM 8)

Grupa z pozoru łatwa, ale kto wie... :p Mam nadzieję, że trafią na Barce jakoś :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...