Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chelsea Londyn

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widze, że jesteś daleko w tyle gościu. Zarząd Barcy i Juve spotkali się już kilku krotnie i transfer najpewniej jest już dogadany, a Pogba przyjdzie za rok.

Aaa sorry zapomniałem, że ty jesteś tym sławnym nostradamusem co przewidział, że

1. Chelsea wygra wszystko

2. PSG rozjebie Barce

3. Bayern rozjebie Barce

4. City rozjebie Barce

5. Juve rozjebie Barce

6. Hazard dostanie ZP xD

A tu pstryczek w nos i Barca zaorała całą Europe, a Hazard nawet pewnie w top3 się nie zmieści, chociaż kto wie :DDDD

a No i chelsea sie ośmieszyła, zapomniałem XDDDDDD

pisałem że Hazard ma potencjał na ZP

gdyby było tak jak mówisz o tych transferach barcy to pisaliby o tym w sky, bbc lub jakimś wiarygodnym źródle, a jak narazie Twoje teorie pokrywają się jedynie z onetem xD

barcelona jest śmieszna bo sprzedali Alexisa i chcą kupić Turana.. gdzie tu logika? przecież Alexis > Turan

czekam na sparing Chelsea - Barcelona

będzie klepanko

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

pisałem że Hazard ma potencjał na ZP

gdyby było tak jak mówisz o tych transferach barcy to pisaliby o tym w sky, bbc lub jakimś wiarygodnym źródle, a jak narazie Twoje teorie pokrywają się jedynie z onetem xD

barcelona jest śmieszna bo sprzedali Alexisa i chcą kupić Turana.. gdzie tu logika? przecież Alexis > Turan

czekam na sparing Chelsea - Barcelona

będzie klepanko

Logika? Prosta. Nie wiem jak było w budżecie Barcy, ale bez transferu Alexisa nie byłoby transferu Suareza, tak przynajmniej mówiono. A nawet jeśli byłby hajs bez sprzedazy Alexisa to odejście Alexisa to było najlepsze posunięcie. Jest utalentowany, na ławce by się tylko zmarnował (to było wiadome, ze byłby rezerwowym). Rozwinął skrzydła, widać, że lubi być najjaśniejszą postacią w zespole. :) Poza tym Urugwajczyk zagrał taki sezon, strzelał tak ważne gole, że nawet nie tęsknie za Alexisem. Gol na 2:1 z Realem, Gol na 2:1 z Juve w finale LM, 2 ważne gole z City, 2 ważne gole z PSG i był kluczowym zawodnikiem (2 asysty) w meczu z Almeria kiedy to barca przegrywała 1:0 aż do wejścia Urugwajczyka :) O ile dobrze pamietam to 25 goli i 25 asyst po 4 miesiecznym banie? Not bad.

Co do meczów to mam je w dupie, grają o pietruszke, nawet 20% nie wkładają w gre. Byle zarobić. Oby obyło się bez kontuzji.

Opublikowano

@Geralt61

to będzie potyczka między mistrzem anglii, a hiszpanii więc jakieś tam emocje będą

zapewne dużo młodych talentów pojawi się w skladach Chelsea: Zouma, Loftus, Solanke

w Barcy pewnie El Haddadi

niby mecz o nic ale z takimi talentami będzie na co patrzeć

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Powiem lepiej, z mistrzem europy :D

więc jak Chelsea wygra to potwierdzą się moje teorie że The Blues to najlepszy klub na świecie! xD

Hubert Adamczyk jedyny Polak grający dla Chelsea podpisał kilka dni temu profesjonalny kontrakt. Mam nadzieję że będzie z niego pożytek w klubie i reprezentacji.

43130649699970834313.jpg

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

szczerze? jego transfer był mi obojętny :)

fajnie jakby był bo zawsze to jakieś wzmocnienie tym bardziej że Willian mógłby zagrać w środku, a Turan na prawej

wątpię,też żeby Chelsea sprowadzała kolejnego prawego pomocnika bo przecież jest trzech zawodników na tę pozycje: Willian, Cuadrado i Oscar (gra na tej pozycji w reprezentacji)

Lepiej pomyśleć o jakieś defensywie bo to priorytek w premier league :)

podobno Vidal z Juve jest do wyciągnięcia za 50 melonów, a Juve interere się Oscarem i Willianem :)

na LO też by się ktoś przydał

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Hazard rośnie na jednego z najlepszych na świecie, ale ten rok to jeszcze nie był jego czas i raczej w top3 złotej piłki go nie zobaczymy. Pomyśleć, że Messi w jego wieku miał 3 złote piłki... =D Chelsea ma bardzo dobry skład i dobrego trenera, aż dziwne, że w LM dali się oklepać PSG. 

Opublikowano

Begović w Chelsea :p

11214312_1476289139331761_83834381787439

Szkoda troche żeby tej klasy bramkarz marnował się na ławce ale gdyby coś nie tak było z Courtoisem to potrzeba godnego zmiennika. Begović będzie występował z nr1, @ Falcao 9

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Axel Witsel już niebawem zostanie piłkarze Chelsea

To najprawdopodobniej ostatni transfer najlepszego klubu na świecie w tym okienku :)

Belgijska Chelsea <3

Jeszcze przydałby się Kompany, De Bruyne, Tielemans, Benteke, Bakkali

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Oby tylko Begovic nie zmarnował się tak samo jak Cech.

Witsela bym widział z duecie z Fellainim, podobnie jak w przypadku reprezentacji.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Oby tylko Begovic nie zmarnował się tak samo jak Cech.

Witsela bym widział z duecie z Fellainim, podobnie jak w przypadku reprezentacji.

Już się zmarnował tym transferem, póki Courtois się nie połamie to Begović nawet trawy nie powącha. 

Chelsea najlepsza na świecie, chyba w Anglii, póki co. :D

Opublikowano

Już się zmarnował tym transferem, póki Courtois się nie połamie to Begović nawet trawy nie powącha. 

Chelsea najlepsza na świecie, chyba w Anglii, póki co. :D

Podobnie jak Schwarzer, ale on to już emeryturka.

Opublikowano

Kurt Zouma został uznany jako czwarty najbardziej perspektywiczny gracz świata :)

Na liście znaleźli się piłkarze poniżej 21 roku życia. Kto zajął pierwsze miejsce? Memphis Depay grający w Manchesterze United. Zaraz za nim umieszczono Marquinhosa z PSG oraz Raheema Sterlinga, który właśnie przeniósł się do Manchesteru City.

Na czwartym miejscu znalazł się Kurt Zouma

myślą że zrobią z Depaya nowego Ronaldo :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Eredivise a BPL to trochę inna liga, ale zobaczymy.

W reprezentacji na skrzydle zawsze dobrze się spisywał.

Opublikowano

Podobnie jak Schwarzer, ale on to już emeryturka.

Schwarzer legenda! Mimo wszystko jak na swój wiek, gra na dobrym poziomie! 

Kurt Zouma został uznany jako czwarty najbardziej perspektywiczny gracz świata :)

Na liście znaleźli się piłkarze poniżej 21 roku życia. Kto zajął pierwsze miejsce? Memphis Depay grający w Manchesterze United. Zaraz za nim umieszczono Marquinhosa z PSG oraz Raheema Sterlinga, który właśnie przeniósł się do Manchesteru City.

Na czwartym miejscu znalazł się Kurt Zouma

myślą że zrobią z Depaya nowego Ronaldo :)

Zobaczymy jak Depay sobie poradzi w BPL a Sterling w City! Do ilu lat można zaliczać tych zawodników z ogromnym potencjałem? :)

Aaaaaaa. poniżej 21 lat. Bo tak to bym dał Varane'a :(

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

nowe stroje Chelsea gdyby jeszcze ktoś nie widział

moim zdaniem poprzednie były lepsze ;c

te wyglądają jak jakieś made in Japan :D

31507104632122982903.jpg

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

nowe stroje Chelsea gdyby jeszcze ktoś nie widział

moim zdaniem poprzednie były lepsze ;c

te wyglądają jak jakieś made in Japan :D

31507104632122982903.jpg

Jak dla mnie brzydkie. Jeszcze ta reklama na środku koszulki.

Legia ma już ładniejsze na sezon 2015/2016.

Opublikowano

Najładniejsze to ma Torino :) Co do tych koszulek, to znalazłem fajnego mema. :P

11695767_1504397289600482_80076043701349

Opublikowano

Najładniejsze to ma Torino :) Co do tych koszulek, to znalazłem fajnego mema. :P

Co jak co, ale SAMSUNG lepiej się prezentował na tych koszulkach.

Opublikowano

ten mem nie jest fajny :c

poza tym Twojego autorstwa xD

Chelsea jest zdeterminowana aby sprowadzić Stonesa

podobno padnie rekord transferowy obrońców w anglii czyli 30 mln

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...