Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chelsea Londyn

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko Messi jest lepszy od Hazarda ale to się zmieni gdy Messi będzie po trzydziestce wtedy Hazard będzie najlepszym piłkarzem na świecie

tutaj macie przykład jak Eden ośmiesza Barce xD xD xD

chyba już nikt nie ma wątpliwości że Courtois to najlepszy bramkarz świata.

Ośmieszył to się Masip. Do 7 rano spać nie mogłem i miałem ten obraz przed oczami. Tak nawet bramkarze w klasie B się nie zachowują, co to w ogóle było...

Moim zdaniem Messi dobije do 7 złotych piłek. 5 już leci kurierem. Lepszego dryblera niż Messi nie było, nie ma i wątpię abyśmy my dożyli kogoś takiego...

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Postawmy sprawe jasno.. Barca przegrała z Chelsea

Nie tłumaczcie tej porażki tym że w Barcy nie było Messiego, Neymara i Alvesa bo Chelsea też wyszła w połowie zmodyfikowanym składem xD

Dostaliscie po prostu wpierdol od mistrzów anglii proste.. :)

Hazard ośmieszył waszą defensywe.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Nie tłumaczcie tej porażki tym że w Barcy nie było Messiego, Neymara i Alvesa bo Chelsea też wyszła w połowie zmodyfikowanym składem xD

No właśnie, w połowie dopiero. ;) W połowie to Barca też zmieniła jak się nie mylę, aż 8 zawodników, więc... W sumie w pełnym składzie wklepali bym im w pierwszej połowie z 2-0 i by się skończyło. 

Dajmy takie porównanie z meczu Real - Man. City. City wyszło na początku słabszym składem jak Barca, a Real mocnym jak Chelsea. I jak się skończyło? Oklepali ich aż 4-1 (w sumie 5-1, bo niesłuszny spalony. Podkreślmy, że Real nowy trener), a twoi Mistrzowie Anglii ledwo remis, beka. 

Skończ ty już się ośmieszać, bo i tak nikt ci racji nie przyzna. 

denzel.png

Opublikowano

No właśnie, w połowie dopiero. ;) W połowie to Barca też zmieniła jak się nie mylę, aż 8 zawodników, więc... W sumie w pełnym składzie wklepali bym im w pierwszej połowie z 2-0 i by się skończyło.

Dajmy takie porównanie z meczu Real - Man. City. City wyszło na początku słabszym składem jak Barca, a Real mocnym jak Chelsea. I jak się skończyło? Oklepali ich aż 4-1 (w sumie 5-1, bo niesłuszny spalony. Podkreślmy, że Real nowy trener), a twoi Mistrzowie Anglii ledwo remis, beka.

Skończ ty już się ośmieszać, bo i tak nikt ci racji nie przyzna.

przegrali to przegrali.. wygrała lepsza drużyna.. na c**j drążyć temat?

Hazard ośmieszył całą Hiszpanie.

kolejny chłopiec do bicia to Arsenal w walce o tarcze wspólnoty :) Już za kilka dni! Zapraszam na mistrzowski pokaz w wykonaniu The Blues!!

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Gniję niemiłosiernie. Jak można nazwać pogromem remis przy takich składach? Czekam na właściwą część sezonu, a nie sparingi przedsezonowe ;)

Opublikowano

Gniję niemiłosiernie. Jak można nazwać pogromem remis przy takich składach? Czekam na właściwą część sezonu, a nie sparingi przedsezonowe ;)

Dobra, niech sobie myśli co chce. Skoro dla niego pogromem i zadowalającym wynikiem wróżącym (po raz kolejny warto dodać) 6 trofeów przeciwko Barcelonie, która w połowie grała rezerwami to niech tak będzie. Zobaczymy co w LM pokażą, a my się skupmy na walce o 5 puchar, czyli Superpuchar Europy, i tyle :)

Opublikowano

kolejny chłopiec do bicia to Arsenal w walce o tarcze wspólnoty :) Już za kilka dni! Zapraszam na mistrzowski pokaz w wykonaniu The Blues!!

Ojojoj, hehe.

Arsenal 1 - 0 Chelsea.

Opublikowano

Ojojoj, hehe.

Arsenal 1 - 0 Chelsea.

Spokojnie, spokojnie zaraz będzie dawał wymówki, że przegrali bo Costy nie było.  xD

Brawo Arsenal ;) Gdzie w tym meczu był ten boski Hazard? ;)

denzel.png

Opublikowano

Porównujesz Barcelonę z początku przygotowań do sezonu, gdzie piłkarze ledwo z wakacji wrócili do Chelsea, która w zasadzie właśnie zaczęła sezon?

Opublikowano

Porównujesz Barcelonę z początku przygotowań do sezonu, gdzie piłkarze ledwo z wakacji wrócili do Chelsea, która w zasadzie właśnie zaczęła sezon?

Zobaczymy w LM co pokażą. :)

Opublikowano

Chelsea 0 - 1 Fiorentina

No i co Penero? ;) Ale to mecz o nic, więc nie ma co się podniecać.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPelé意

celem sparingów jest sprawdzenie dyspozycji piłkarzy, kombinacje taktyczne itd.. zwycięstwo lub przegrana nie ma żadnego znaczenia :)

za 2 dni Premier League 2015/16 mecz ze Swansea

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPelé意

celem sparingów jest sprawdzenie dyspozycji piłkarzy, kombinacje taktyczne itd.. zwycięstwo lub przegrana nie ma żadnego znaczenia :)

za 2 dni Premier League 2015/16 mecz ze Swansea

Haha, teraz nie ma znaczenia? Wtedy pisaliśmy ci to samo, że te mecze mają na celu testowanie piłkarzy itp, a co pisałeś po meczu z Barceloną? Żałosne... ;) Twoja opinia jest zmienna jak pogoda. Jak widać nie warto brać jej pod uwagę, bo zaraz możesz pisać co innego.

Pozdrawiam. 

denzel.png

Opublikowano

Haha, teraz nie ma znaczenia? Wtedy pisaliśmy ci to samo, że te mecze mają na celu testowanie piłkarzy itp, a co pisałeś po meczu z Barceloną? Żałosne... ;) Twoja opinia jest zmienna jak pogoda. Jak widać nie warto brać jej pod uwagę, bo zaraz możesz pisać co innego.

Pozdrawiam.

najwyraźniej źle odebrałeś moje wcześniejsze posty :)

wygrany mecz z Barceloną był tylko sparingiem tak samo jak mecz z Fiorentiną, PSG, Red Bulls itd..

Chelsea wygrała bo była lepiej dysponowana to wszystko

być może obie drużyny spotkają się w LM wtedy będzie można oceniać który klub jest lepszy

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

@`Penero

przegrali to przegrali.. wygrała lepsza drużyna.. na c**j drążyć temat?
Hazard ośmieszył całą Hiszpanie.

A jak miałem to odebrać po tych postach? (więcej jest jeszcze w innych tematach) Mogę się założyć, że jak by Chelsea ich rozjechała to nadal byś się podniecał i tępił drużyny, które poległy.

Jak widać porażka dała ci trochę do myślenia i zachowujesz się normalnie, więc więcej nie mam zamiaru się kłócić, bo jednak zrozumiałeś, że te mecze są o nic i nic nie znaczą. 

denzel.png

Opublikowano

@TheChelios

Czasami jak przebywam za długo na słońcu lub wchodzę z nudów na mpc po jakieś imprezie alkoholowo-narkotykowej mogę mieć dziwne odpaly i pisać coś bezsensu ale z reguły ogarniam

Posty które cytowałeś wyżej według mnie nie wskazują na to że sparingi (bo o tym teraz toczy się ta dyskusja) traktuje na równi z meczami ligowymi lub turniejowymi.

pisząc "Barca dostała wpierdol od Chelsea" wyrażam radość tym że mój ulubiony klub pokonał mistrzów tegorocznej edycji LM

ale tak naprawdę to był tylko sparing i zgadzam się z tym że zwycięstwo lub przegrana w tym meczu nie miała większego znaczenia. Być może jest to jakaś motywacja dla niebieskich piłkarzy bo to jednak był wygrany mecz z triumfatorami tegorocznej edycji LM

tyle :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

No i remis Chelsea ze Swansea uratował gol samobójczy Fernandeza, słaby start sezonu, zwłaszcza, że w następnej kolejce The Blues mierzą się z Manchesterem City na wyjeździe, co będzie ciężkim wyzwaniem dla podopiecznych Jose Mourinho.

Opublikowano

Mourinho podpisał z Chelsea kontrakt do 2019 roku

Coś mi się zdaję że Mou chce się wpisać w historie Chelsea jaszcze przed 60-tką :)

Kupił Begovića jednego z najlepszych bramkarzy w BPL po to żeby walczyć o ligę i igę mistrzów.

Sam powiedział że taki klub jak Chelsea powinien sięgać po coś więcej niż tylko ligowa korona.

Tak więc możecie się spodziewać ostrej walki w Europie xD

kue kue,, mi mi :D

Sezon jak to się mówi "zaczęli z przytypem"

Oscar w końcu zaczął grać na swoim poziomie.

Chyba Juventus może o nim zapomnieć :)

Courtois – Ivanović, Cahill, Terry ©, Azpilicueta – Matić, Fàbregas (76. Zouma) – Willian (84. Falcao), Oscar (54. Begović), Hazard – Diego Costa.

Rezerwowi: Begović – Zouma, Moses, Ramires, Falcao, Rémy, Obi Mikel.

Mogę się założyć że Mourinho powiedział pilkarzą "W meczu z Swansea przygotujcie się do meczu z Man. City bo sezon trzeba zacząć z przytupem!

Następnie rzekł "tylko nie przepierdolcie tego meczu"

cześć kumple ^^

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

2:2, zaczęli ostro. -2 w Londynie, a u nas do 40 dochodzi, huh. Ahh te anomalie pogodowe.

Opublikowano

2:2, zaczęli ostro. -2 w Londynie, a u nas do 40 dochodzi, huh. Ahh te anomalie pogodowe.

Tak, tak po pierwszej kolejce tak slabe teksty mozna spotkac tylko w polsce ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...