Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chelsea Londyn

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, tak po pierwszej kolejce tak slabe teksty mozna spotkac tylko w polsce ;)

Nie, cały świat się śmieje z Arsenalu. :v

Poza tym to ja się droczę z Penero, który jest zmienny jak pogoda. 

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie, cały świat się śmieje z Arsenalu. :v

Poza tym to ja się droczę z Penero, który jest zmienny jak pogoda.

Ty się ze mną nie droczysz tylko mnie rozbawiasz :)

Czasami wchodzę do tego działu tylko po to żeby poczytać komentarze z których jest niezły ubaw (szczególnie w Pogaduszkach)

@topic

podobno Rahman Baba jest już jedną nogą w Cheldea

Everton odrzucił 3 oferte za Stonesa

Martinez zaczyna mnie wkurwiać tym swoim gadaniem że Stones nie jest na sprzedaż..

To że Chelsea sprzedała im Lukaku za prawie 40 mln nie znaczy że tyle samo będziemy płacić za Stonesa.. xD

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Ty się ze mną nie droczysz tylko mnie rozbawiasz :)

Czasami wchodzę do tego działu tylko po to żeby poczytać komentarze z których jest niezły ubaw (szczególnie w Pogaduszkach)

@topic

podobno Rahman Baba jest już jedną nogą w Cheldea

Everton odrzucił 3 oferte za Stonesa

Martinez zaczyna mnie wkurwiać tym swoim gadaniem że Stones nie jest na sprzedaż..

To że Chelsea sprzedała im Lukaku za prawie 40 mln nie znaczy że tyle samo będziemy płacić za Stonesa.. xD

To co tu powiedzieć o twoich komentarzach? Mistrzostwo Anglii ucieka o 2 pkt. xDDDD

Opublikowano

To co tu powiedzieć o twoich komentarzach? Mistrzostwo Anglii ucieka o 2 pkt. xDDDD

a gdzie tam.. :)

Kto niby jak nie Chelsea?

Arsenal? bez komentarza

Manchester United? van Gaal nie jest nawet w top10 trenerów swiata :) jak uda im się powtórzyć poprzedni sezon to będzie sukces. Van Gaal zostanie zwolniony po sezonie i wezmą Klopp'a

Liverpool? to jest klub na poziomie Evertonu więc w ich celach powinno być wywalczenie awansu do EU pucharów

Manchester City to chyba najpowazniejszy rywal Chelsea

Za 4 dni mecz i stawiam na 3:1 dla The Bus xD

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Mimo wszystko, moim zdaniem, Chelsea lub United wygrają w tym sezonie ligę. :)

Opublikowano

Mimo wszystko, moim zdaniem, Chelsea lub United wygrają w tym sezonie ligę. :)

jakby nie patrzeć skład mają lepszy od City ale potrzebują zgrania i mentalności 

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Chelsea teraz dostanie w dupkę od City :D

ten mecz ich jeszcze bardziej zmotywuje do walki

oni wiedzą że jeśli chcą ponownie zostać mistrzem :) takie mecze trzeba wygrywać

Zobaczymy czy Begović był wart wydanej na niego kasy

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Ja uważam, że The Blues ten sezon będą mieli kiepściutki, Mou opuści ławkę, a w jego miejsce przyjdzie Klopp.

Szczerze mówiąc chciałbym Klopp'a w Chelsea

Mou to najlepszy trener świata ale nie jest idealny i nie bardzo pasuje do Chelsea

do dziś nie rozumiem dlaczego Hazard ma pracować w defensywie

nie rozumiem dlaczego cały skład ma się cofać do defensywy w meczach z środkową/dolną częscią tabeli

z takim składem jaki mają obecnie zespoły z dolnej częsci tabeli powinny być miażdżone 

rozumiem ze to Premier League ale Chelsea to czołowy klub z czołowymi piłkarzami swiata

Manchester City potrafi zmiażdzyć dużo słabszego rywala od siebie bo zawsze grają ofensywe

Guardiola przejmie Manchester City

Ancelotti Bayern

być może Klopp Chelsea jeśli w tym sezonie wygramy tylko BPL, a LM zakończymy na 1/8, 1/4 to Romek raczej zwolni Mou

gdyby tak się stało to myślę że Jose wybrałby kierunek > Manchetser United, Arsenal, Inter, Milan

ale raczej tak się nie stanie bo Chelse zdeklasuje BPL i triumfuje w LM xD xD

''Jakość i hard ducha''

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Szczerze mówiąc chciałbym Klopp'a w Chelsea

Mou to najlepszy trener świata ale nie jest idealny i nie bardzo pasuje do Chelsea

do dziś nie rozumiem dlaczego Hazard ma pracować w defensywie

nie rozumiem dlaczego cały skład ma się cofać do defensywy w meczach z środkową/dolną częscią tabeli

z takim składem jaki mają obecnie zespoły z dolnej częsci tabeli powinny być miażdżone 

rozumiem ze to Premier League ale Chelsea to czołowy klub z czołowymi piłkarzami swiata

Manchester City potrafi zmiażdzyć dużo słabszego rywala od siebie bo zawsze grają ofensywe

Guardiola przejmie Manchester City

Ancelotti Bayern

być może Klopp Chelsea jeśli w tym sezonie wygramy tylko BPL, a LM zakończymy na 1/8, 1/4 to Romek raczej zwolni Mou

gdyby tak się stało to myślę że Jose wybrałby kierunek > Manchetser United, Arsenal, Inter, Milan

ale raczej tak się nie stanie bo Chelse zdeklasuje BPL i triumfuje w LM xD xD

''Jakość i hard ducha''

Mou po tym sezonie wróci do Realu :D

805491408806070489277.png

Opublikowano

Mou po tym sezonie wróci do Realu :D

wątpię aby chciał tam wracać i żeby go w ogóle chcieli po ostatniej współpracy :)

prędzej Klopp w Realu

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

wątpię aby chciał tam wracać i żeby go w ogóle chcieli po ostatniej współpracy :)

prędzej Klopp w Realu

Klopp powiedział, że tylko wyspy.

Opublikowano

Pellegrini prowokuje Chelsea do gry ofensywnej :)

Wątpię aby Mourinho zdecydował się na taki krok.

Chelsea będzie mocna w obronie i szybka w kontrach

Akcje pod polem karnym będą rozgrywali długo i szanowali piłka (jak zawsze)

Stawiam 2:0 dla Chelsea

- Hazard

- Terry

"Szkoleniowiec Manchesteru City Manuel Pellegrini przyznał, że nie spodziewa się ofensywnie grającej Chelsea w dzisiejszym meczu przeciwko jego drużynie, sam jednak obiecuje mocno atakujący futbol.

Nie sądzę, abyśmy zobaczyli ofensywną grę. W meczach które rozgrywaliśmy między sobą Chelsea nigdy nie atakowała. Zwykle bronią się dużą ilością piłkarzy w polu karnym, ale to niebezpieczny zespół z kontry.

Jak zawsze będziemy starali się atakować - zawsze tak robimy ponieważ uważamy, że to najlepsza dla nas droga dla sięgnięcia po wygraną. To nie oznacza, że nie umiemy się bronić, ale naszym celem nie jest zdobycie w meczu jednej bramki i obrona tego stanu rzeczy przez resztę spotkania - mówi Pellegrini.

Nawet po strzeleniu gola gramy tak, jak umiemy najlepiej. Według mnie musimy dbać o wygląd Premier League. Wielu kibiców chce oglądać bramki więc ja sam nie lubię, kiedy mój zespół strzeli tylko jednego gola i cofa się do tyłu kończąc mecz.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Nawet po strzeleniu gola gramy tak, jak umiemy najlepiej. Według mnie musimy dbać o wygląd Premier League. Wielu kibiców chce oglądać bramki więc ja sam nie lubię, kiedy mój zespół strzeli tylko jednego gola i cofa się do tyłu kończąc mecz.

Właśnie dlatego nie lubię Chelsea. W dzisiejszym meczu z City stawiam na wygraną the Citizens 4:2.

Opublikowano

Podobno Eva Carneiro dała komuś z Chelsea. xD Terry?  :P

Co do meczu to 2:2.

Opublikowano

Podobno Eva Carneiro dała komuś z Chelsea. xD Terry?  :P

Co do meczu to 2:2.

Ivanović robi jej podobno zabiegi pisiorem po muszli :)

nie ma opcji żeby Chelsea przegrała.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

jakby nie patrzeć skład mają lepszy od City ale potrzebują zgrania i mentalności 

Skład lepszy, a przegrywają 3:0? Hazard w top3 na świecie? Hahahhaha B)

Opublikowano

koszulki Chelsea odzwierciedlają ich gre :)

Costa nurkuje jak Ronaldo.. niech ten Falcao coś odpali bo lipa straszna ;c

start sezonu daleko odbiega od standardów Chelsea ;c

jeśli w tym sezonie nie będzie mistrzostwa to Jose Mourinho zapewne zostanie zwolniony

wtedy to raczej Klopp objąłby stery nad The Blues, a pierwszą jego decyzją będzie ściągnięcie Roberta Lewandowskiego i być może również Marco Reusa

po tym meczu zapewne zostaną przeprowadzone jakieś transfery Rahman Baba

Courtois

Azpilicueta - Cahill - Terry - Baba

Matić - Fabregas

Willian - Oscar - Hazard

Costa/Remy/Falcao

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

koszulki Chelsea odzwierciedlają ich gre :)

Costa nurkuje jak Ronaldo.. niech ten Falcao coś odpali bo lipa straszna ;c

start sezonu daleko odbiega od standardów Chelsea ;c

jeśli w tym sezonie nie będzie mistrzostwa to Jose Mourinho zapewne zostanie zwolniony

wtedy to raczej Klopp objąłby stery nad The Blues, a pierwszą jego decyzją będzie ściągnięcie Roberta Lewandowskiego i być może również Marco Reusa

po tym meczu zapewne zostaną przeprowadzone jakieś transfery Rahman Baba

Courtois

Azpilicueta - Cahill - Terry - Baba

Matić - Fabregas

Willian - Oscar - Hazard

Costa/Remy/Falcao

Mou już dawno powinien zostać zwolniony, Chelsea posiadający taki skład czyt. ofensywny powinna ciągle atakować, grać szybką piłkę, a Oni co robią? Stawiają busa i lecą z kontry....

Opublikowano

Mou już dawno powinien zostać zwolniony, Chelsea posiadający taki skład czyt. ofensywny powinna ciągle atakować, grać szybką piłkę, a Oni co robią? Stawiają busa i lecą z kontry....

w meczu z City nie było busa :)

gdyby Costa się tak nie przewracał..

transfery są nieuniknione

Rahman Baba oficjalnie w CFC

@Edit

kandydaci do objęcia Chelsea w razie zwolnienia Mourinho

1. Klopp

3. Ancelotti

3. Guardiola

4. Blanc

jest w czym wybierać

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Ulala, ale to musiało się tak skończyć. Oglądałem pierwsze 20 minut i widziałem, że City już wtedy z 3:0 powinni wygrywać. Guardiola przejdzie do City :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...