Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chelsea Londyn

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

też to zauważyliście że każda druzyna Premier League grając przeciwko Chelsea wychodzi 10x bardziej zmotywowana niż do innych spotkań? 

może dlatego że chcą wypaść dobrze na tle najlepszego i najsilniejszego oraz najzajebistszego klubu swiata?

Myślę, że może być tak jak mówisz. 

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

też to zauważyliście że każda druzyna Premier League grając przeciwko Chelsea wychodzi 10x bardziej zmotywowana niż do innych spotkań? 

może dlatego że chcą wypaść dobrze na tle najlepszego i najsilniejszego oraz najzajebistszego klubu swiata?

Człowieku wyjdź już z tego forum, ty jesteś taki... czy udajesz?

Gdzie był ten pogrom z Newcastle, o którym tak szczekałeś? No tak, to jakiś spisek, że Chelsea przegrywa, bo każdy gra z nimi lepiej.  xD

denzel.png

Opublikowano

Człowieku wyjdź już z tego forum, ty jesteś taki... czy udajesz?

Gdzie był ten pogrom z Newcastle, o którym tak szczekałeś? No tak, to jakiś spisek, że Chelsea przegrywa, bo każdy gra z nimi lepiej.  xD

oczywiście że spisek.

wszyscy są przeciwko Chelsea..

pogrom przełożony na mecz z FC Porto #taka_sytuacja

Opublikowano

Dzięki za informacje :)

Zajmuję się serwerami MineCraft oraz Pluginami! :)

Za niedługo wystartuje mój serwer.

Opublikowano

Dzięki za informacje :)

Ile jeszcze razy to napiszesz?

Pojawiają się informacje, że Hazard w 2016 ma do Realu przejść  xD Dobra beka.

denzel.png

Opublikowano

W końcu jest lepszy od Cristiano według naszego specjalisty :D

Przy obecnej formie The Blues ciężko będzie pokonać Southhampton, który jest w sumie wyżej w tabeli.

Opublikowano

Ile jeszcze razy to napiszesz?

Czy ja wiem czy beka, bo Cristiano w letnim okienku na 99% przejdzie do MU

805491408806070489277.png

Opublikowano

Czy ja wiem czy beka, bo Cristiano w letnim okienku na 99% przejdzie do MU

dlatego bardziej prawdopodobny jest transfer Depaya do Realu który w BPL sobie słabo radzi, a w LM gra dobrze.. co za ty idzie powinien zmienić lige

transfer Hazarda to Realu jest nieRealny więc nie ma o czym dyskutować bo po:

1. Hazard jest przywiązany do Chelsea i nie myśli o transferze do innego klubu

2. Gdyby jednak jakoś go przekonali to musieliby zapłacić ~ 300 mln, a wątpię żeby tyle zapłacili 

także nie napalajcie się gimbuski że będziecie mieli takiego magika w swoim marnym klubie

Opublikowano

dlatego bardziej prawdopodobny jest transfer Depaya do Realu który w BPL sobie słabo radzi, a w LM gra dobrze.. co za ty idzie powinien zmienić lige

2. Gdyby jednak jakoś go przekonali to musieliby zapłacić ~ 300 mln, a wątpię żeby tyle zapłacili 

także nie napalajcie się gimbuski że będziecie mieli takiego magika w swoim marnym klubie

Kto się napala, bo chyba nie ja. Nazywasz Real marnym klubem, a Chelsea obecnie nawet nie dorasta do pięt Realowi. 

denzel.png

Opublikowano

Jak ktoś da za niego 100 mln. to będzie cud xDDD, ale w sumie ty masz swój świat i swoje kredki. Informacje znikąd, pojęcie zerowe.

Poza tym największym gimbusem działu sport jesteś ty i każdy to wie od dawna. Niech Chelsea zacznie coś grać bo jakoś na właściwe tory jeszcze nie wróciła, a już tyle razy od ciebie słyszałem, że wraca.

12063321_1594700183903525_58726860759013

Opublikowano

Kto się napala, bo chyba nie ja. Nazywasz Real marnym klubem, a Chelsea obecnie nawet nie dorasta do pięt Realowi.

co Real pokazał w tym sezonie poza indywidualnością Ronaldo? nic..

Chelsea ma ewidentny brak formy, a nowy nabytek - Pedro błyszczał tylko w debiucie

Wrócą na szczyt bo już się powoli przebudzają

City ostatnii dostaje po dupie

a Man. UTD na fotelu lidera jest tylko przez przypadek bo mieli lajtowy terminarz

Opublikowano

co Real pokazał w tym sezonie poza indywidualnością Ronaldo? nic..

Chelsea ma ewidentny brak formy, a nowy nabytek - Pedro błyszczał tylko w debiucie

Wrócą na szczyt bo już się powoli przebudzają

City ostatnii dostaje po dupie

a Man. UTD na fotelu lidera jest tylko przez przypadek bo mieli lajtowy terminarz

A co Chelsea pokazała w poprzednim? Nic. Dopiero jak Chelsea wróci na "szczyt", (w co wątpię), to wtedy możemy dyskutować, bo póki co jest lipa. ;)

Tak wgl, co Real mógł pokazać w TYM sezonie, jak dopiero minęło parę kolejek Ligi? W sumie mają, tylko 2 remisy, więc ja bym tam nie płakał.

Zresztą Real zawsze był jest i będzie lepszy od The Busa i tyle w temacie.

denzel.png

Opublikowano

A co Chelsea pokazała w poprzednim? Nic. Dopiero jak Chelsea wróci na "szczyt", (w co wątpię), to wtedy możemy dyskutować, bo póki co jest lipa. ;)

Tak wgl, co Real mógł pokazać w TYM sezonie, jak dopiero minęło parę kolejek Ligi? W sumie mają, tylko 2 remisy, więc ja bym tam nie płakał.

Zresztą Real zawsze był jest i będzie lepszy od The Busa i tyle w temacie.

jesteś fanem Realu od czasu transferu Ronaldo więc no comment
Opublikowano

Tak myślałem, że dyskusja z tobą szybko się kończy. Ty jesteś naszym specjalistą od sportu, więc nie będę się już kłócił. 

The Bus jest najlepszy i niech tak zostanie. 

denzel.png

Opublikowano

w Premier League nigdy nie ma faworyta do mistrzostwa i to jest w tej lidze najlepsze

a w La Liga.. Barcelona, a jak nie to Real.. a gdy ktoś inny wygra lige to wszyscy w szoku

w ogóle to zadzwon do Pereza i powiedz że Hazard nie jest na sprzedaż bo niepotrzebnie robi zaloty i nadzieje kibicom

pewnie pierw zaoferuje 120 mln, a gdy Chelsea z uśmiechem odrzuci tą oferte to zaoferują Varane + 80 mln i Chelsea znowu z uśmiechem odrzucą tą marną oferte.

Następcę Ronaldo ciężko będzie znaleźć i na pewno nie będzie nim Hazard więc zapewne rzuci sieć na Aguero lub Neymara bo małpiszonowi z Brazylii podobno znudziło się bycie cieniem Messiego

gdyby Real kupił Neymara to zapewne Barca weźmie Aguero

Opublikowano

w ogóle to zadzwon do Pereza i powiedz że Hazard nie jest na sprzedaż bo niepotrzebnie robi zaloty i nadzieje kibicom

pewnie pierw zaoferuje 120 mln, a gdy Chelsea z uśmiechem odrzuci tą oferte to zaoferują Varane + 80 mln i Chelsea znowu z uśmiechem odrzucą tą marną oferte.

Następcę Ronaldo ciężko będzie znaleźć i na pewno nie będzie nim Hazard więc zapewne rzuci sieć na Aguero lub Neymara bo małpiszonowi z Brazylii podobno znudziło się bycie cieniem Messiego

Już bardziej prawdopodobny byłby Depay, a co do małpiszonów - przypomnę brazylijskiego Hiszpana, Diego Costę ;)

Opublikowano

w Premier League nigdy nie ma faworyta do mistrzostwa i to jest w tej lidze najlepsze

a w La Liga.. Barcelona, a jak nie to Real.. a gdy ktoś inny wygra lige to wszyscy w szoku

Nie wiem co by musiał Real zaproponować Barcelonie aby kupić Neymara. Neymar może jest cieniem Messiego, ale kto by nie był? 

Daj se spokój z tym Varanem... Nie odejdzie z Realu. 

Opublikowano

Nie wiem od kiedy jesteś fanem Chelsea, jak i BPL, ale tymi głupotami co wypisujesz udowadniasz, że masz zerowe pojęcie o klubie, jak i całym europejskim futbolu.

Anglia co sezon od kilkunastu lat na mistrza: City, United, Chelsea, Arsenal, Liverpool i od kilku sezonów Młoty i Święci.

Hiszpania: Real, Barca, Atletico, Valencia i co 2-3 lata Villarreal i Bilbao.

Proszę Cię, aktualnie piszesz same głupoty, niczym wyssane z onetu i meczyków.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngGamus

czysty spontan..

Barcelona

Real Madryt

...

Atletico Madryt

...

...

...

...

pierwsze słyszę żeby Valencia grała o mistrza..

Valencia jest w Hiszpanii kimś na poziomie Southamptonu, Evertonu

czyli grają o europejskie puchary max.

Opublikowano

Nie wiem od kiedy jesteś fanem Chelsea, jak i BPL, ale tymi głupotami co wypisujesz udowadniasz, że masz zerowe pojęcie o klubie, jak i całym europejskim futbolu.

Anglia co sezon od kilkunastu lat na mistrza: City, United, Chelsea, Arsenal, Liverpool i od kilku sezonów Młoty i Święci.

Hiszpania: Real, Barca, Atletico, Valencia i co 2-3 lata Villarreal i Bilbao.

Proszę Cię, aktualnie piszesz same głupoty, niczym wyssane z onetu i meczyków.

O kuźwa, ale żeś teraz dojebałeś. Manchester United na mistrza xD Prawda jest taka, że po odejściu SAF Czerwone Diabły nic grają. Poszło tyle hajsu na zawołanie LVG i nadal dupa. Po sezonie obecny trener zostanie zwolniony i być może zatrudnią Kloppa, a jego pierwszym transferem będzie niewątpliwie ściągnięcie Cristiano z Realu. W Anglii obecnie wydaje się coraz więcej i najwięcej spośród innych lig na transfery, a rezultatów nie widać, bo PL zeszła na psy i taka jest święta prawda. Obecnie nie ma żadnej drużyny, która mogłaby rywalizować w Europie z takimi klubami jak: Barca, Real, Atletico, Bayern, PSG. Jednakże uważam, że w następnym sezonie ta sytuacja ulegnie zmianom, dlaczego? Będzie dużo roszad na ławkach trenerskich. Mourinho zostanie zwolniony myślę, że już nawet w grudniu/styczniu na jego miejsce wezmą Bielse, który jest obecnie wolny. W letnim okienku zostaną sprzedani m.in. Hazard do Realu, oraz Diego Costa do Juventusu. Na ławce MU zasiądzie tak jak napisałem wcześniej Klopp, który sprowadzi Cristiano. Co do Realu to jeżeli Bielsa się sprawdzi to zostanie, a jak się nie przyjmie to z powrotem na pomoc przyjdzie Mou, który ściągnie z Chelsea Hazarda - transfer tego zawodnika jest nieunikniony po odejściu Cr7. Zapewne Pellegrini pożegna się z MC, a na jego miejsce przyjdzie Guardiola, tylko ciekawe kto w takim wypadku obejmie Bayern i to jest jedyna niewiadoma, chociaż  ja stawiam na Simeone.

805491408806070489277.png

Opublikowano

@Immoral

rozjebałeś system :)

ułożyłeś ten scenariusz na spontanie?

są piłkarze których nie da się kupić i Hazard do takich należy

Costa do Juventusu? chyba tylko wtedy jak do Chelsea przyjdzie Pogba

kibice CFC uwielbiają Diego za jego charakter więc żeby wyciągnąć go z Chelsea trzeba sporo przeplacić

Opublikowano

kibice CFC uwielbiają Diego za jego charakter więc żeby wyciągnąć go z Chelsea trzeba sporo przeplacić

Zabawne, zważywszy na jego żenujący charakter. Znam wielu fanów Chelsea, którzy go nienawidzą i chcieliby jego odejścia w najbliższym okienku.

Dziś o 20:45 Porto otrzyma wielką szansę rozgromienia Chelsea na własnym stadionie.

Opublikowano

O kuźwa, ale żeś teraz dojebałeś. Manchester United na mistrza xD Prawda jest taka, że po odejściu SAF Czerwone Diabły nic grają. Poszło tyle hajsu na zawołanie LVG i nadal dupa. Po sezonie obecny trener zostanie zwolniony i być może zatrudnią Kloppa, a jego pierwszym transferem będzie niewątpliwie ściągnięcie Cristiano z Realu. W Anglii obecnie wydaje się coraz więcej i najwięcej spośród innych lig na transfery, a rezultatów nie widać, bo PL zeszła na psy i taka jest święta prawda. Obecnie nie ma żadnej drużyny, która mogłaby rywalizować w Europie z takimi klubami jak: Barca, Real, Atletico, Bayern, PSG. Jednakże uważam, że w następnym sezonie ta sytuacja ulegnie zmianom, dlaczego? Będzie dużo roszad na ławkach trenerskich. Mourinho zostanie zwolniony myślę, że już nawet w grudniu/styczniu na jego miejsce wezmą Bielse, który jest obecnie wolny. W letnim okienku zostaną sprzedani m.in. Hazard do Realu, oraz Diego Costa do Juventusu. Na ławce MU zasiądzie tak jak napisałem wcześniej Klopp, który sprowadzi Cristiano. Co do Realu to jeżeli Bielsa się sprawdzi to zostanie, a jak się nie przyjmie to z powrotem na pomoc przyjdzie Mou, który ściągnie z Chelsea Hazarda - transfer tego zawodnika jest nieunikniony po odejściu Cr7. Zapewne Pellegrini pożegna się z MC, a na jego miejsce przyjdzie Guardiola, tylko ciekawe kto w takim wypadku obejmie Bayern i to jest jedyna niewiadoma, chociaż  ja stawiam na Simeone.

United moim zdaniem ma szanse. W końcu mają skład, który może to pociągnąć, choć to nie jest nadal to samo co za Cristiano, VDS, Ferdinanda, Scholesa. Co do roszad trenerów to mógłbym Ci przyznać rację, wydaje się to dosyć prawdopodobne. 

Jeżeli United chce odkupić od Realu CR7 to Real, a dokładnie Calderon z Perezem, zrobiliby na tym deala życia. Kupić zdobywcę ZP za 94 mln, a odsprzedać go za ponad 100 mln w wieku 31 lat.  B)

@Immoral

rozjebałeś system :)

ułożyłeś ten scenariusz na spontanie?

są piłkarze których nie da się kupić i Hazard do takich należy

Costa do Juventusu? chyba tylko wtedy jak do Chelsea przyjdzie Pogba

W takim razie zajebistych kibiców ma Chelsea.  :lenny:

Opublikowano

Zabawne, zważywszy na jego żenujący charakter. Znam wielu fanów Chelsea, którzy go nienawidzą i chcieliby jego odejścia w najbliższym okienku.

Dziś o 20:45 Porto otrzyma wielką szansę rozgromienia Chelsea na własnym stadionie.

Ty znasz wielu.. huehue

cały stadion krzyczy Diego! Diego! Diego!

wiec Twoi znajomi to mikro mniejszość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...