Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chelsea Londyn

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj Porto wygra 2:1 dla Chelsea - obstawiam taki właśnie wynik. 

Po prostu jasnowidz :D

W grupie G Chelsea spada na 3 miejsce, które nie daje im na ten moment awansu do fazy pucharowej.

Przy obecnej formie Chelsea martwię się o ich mecz z Southhampton w sobotę.

Opublikowano

Tam lekki fail ze składnia, ale na szybko pisałem z komy - kumaci ogarneli. Trudno nie było zgadnąć, owy wynik miał dość niski kurs w punktach bukmacherskich - sam taki obstawiłem. W sobotę niech się szykują na ciężki mecz, szczególnie obrońcy - 2:1 lub 1:0 dla Świętych.

Opublikowano

powinien być remis bo sędzia stał 5 metrów od obrońcy Porto który zagrał piłke ręką w akcji z Diego Costa ale rzekomo nic nie widział..

ogólnie to ja nie wiem jak Mou chce wygrywać skoro ciągle trzyma tego bezradnego Ivanovica.. Pedro.. Matić..

Pedro w debiucie PRZYPADKOWO  strzelił bramke i zaliczył asyste, a później to już grał beznadziejnie.. wywraca się, przegrywa walke o piłke....... out!!!

najlepszy skład na obecną chwile to:

Begović

Azpilicueta - Cahill - Zouma - Baba

Ramires - Fabregas

Willian - Oscar - Hazard

Diego Costa

byle do stycznia, a później to już z górki  :yay:

Stones, Pogba, Witsel, Gaya

Opublikowano

W tej bajce były smoki? Prędzej Mou out niż te transfery 

Opublikowano

Pogba jest bliżej Barcelony, niż Chelsea.

Co do Pedro - mam lekkie deja vu :D

W tej bajce były smoki? Prędzej Mou out niż te transfery 

Co za brednie i głupoty, oglądaliście chociaż jeden mecz najlepszej drużyny na świecie? Chelsea idzie na mistrza, a to, że mają pięć przegranych meczów to wina sędziów.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Co za brednie i głupoty, oglądaliście chociaż jeden mecz najlepszej drużyny na świecie? Chelsea idzie na mistrza, a to, że mają pięć przegranych meczów to wina sędziów.

Tak i każdy mecz który oglądałem przegrali :) i to nie z winy sędziów. 

Opublikowano

Tak i każdy mecz który oglądałem przegrali :) i to nie z winy sędziów. 

To była ironia. 

powinien być remis bo sędzia stał 5 metrów od obrońcy Porto który zagrał piłke ręką w akcji z Diego Costa ale rzekomo nic nie widział..

ogólnie to ja nie wiem jak Mou chce wygrywać skoro ciągle trzyma tego bezradnego Ivanovica.. Pedro.. Matić..

Pedro w debiucie PRZYPADKOWO  strzelił bramke i zaliczył asyste, a później to już grał beznadziejnie.. wywraca się, przegrywa walke o piłke....... out!!!

najlepszy skład na obecną chwile to:

Begović

Azpilicueta - Cahill - Zouma - Baba

Ramires - Fabregas

Willian - Oscar - Hazard

Diego Costa

Hahahahahahahahahaahahahah. Obudź się człowieku...

Opublikowano

to nie wina Jose że Chelsea gra słabo ponieważ wystarczy zabaczyć na Hazarda i można wywnioskować że 7/11 zawodników Chelsea jest bez formy

szaleństwo w styczniowym okienku jest nieuniknione

zapewne: Stones, Witsel, Carvalho, być może Isco

Courtois

Azpilicueta - Stones/Cahill/Zouma - Baba

Matić/Ramires - Carvalho/Witsel

Pedro/Willian/Oscar - Oscar/Fabregas - Hazard

Diego Costa

co do Pogby to ktoś tam z zarządu Barcy wypowiedział się że Pogba nie jest dla nich priorytetem

jak wiadomo, Barca w styczniu będzie przeprowadzała dużo transferów i być może Pogba okaże się za drogi

ten fakt może wykorzystać Chelsea ponieważ Cuadrado gra na wypozyczeniu dobrze więc dorzucą do niego 40 mln i Pogba welcome to Chelsea London

Opublikowano

to nie wina Jose że Chelsea gra słabo ponieważ wystarczy zabaczyć na Hazarda i można wywnioskować że 7/11 zawodników Chelsea jest bez formy

szaleństwo w styczniowym okienku jest nieuniknione

zapewne: Stones, Witsel, Carvalho, być może Isco

Courtois

Azpilicueta - Stones/Cahill/Zouma - Baba

Matić/Ramires - Carvalho/Witsel

Pedro/Willian/Oscar - Oscar/Fabregas - Hazard

Diego Costa

co do Pogby to ktoś tam z zarządu Barcy wypowiedział się że Pogba nie jest dla nich priorytetem

jak wiadomo, Barca w styczniu będzie przeprowadzała dużo transferów i być może Pogba okaże się za drogi

ten fakt może wykorzystać Chelsea ponieważ Cuadrado gra na wypozyczeniu dobrze więc dorzucą do niego 40 mln i Pogba welcome to Chelsea London

Bo nie jest. Na niego jest za duża nagonka. Na pewno ma talent, ale nie jest wart takich pieniędzy jakich oczekuję Juve. Media najbardziej pompują sprawę. 

Opublikowano

Bo nie jest. Na niego jest za duża nagonka. Na pewno ma talent, ale nie jest wart takich pieniędzy jakich oczekuję Juve. Media najbardziej pompują sprawę. 

zapewne Jose będzie chciał go w składzie bo środek pola praktycznie nie istnieje.. fakt jest taki że Cuadrado bardzo dobrze radzi sobie w Juve więc Chelsea dostanie rabat na Pogbe :)

Opublikowano

zapewne Jose będzie chciał go w składzie bo środek pola praktycznie nie istnieje.. fakt jest taki że Cuadrado bardzo dobrze radzi sobie w Juve więc Chelsea dostanie rabat na Pogbe :)

Chcieć a móc... Kolosalna różnica. Podobno sam Pogba wyraża chęć to gry u boku Messiego. Oby to były plotki. Niech idzie do tej Chelsea, czy nawet Realu. Ja się zadowolę Coutinho i Verattim. Lub jednym z nich. 

Opublikowano

Chelsea odzyskała formę i już gromi, czy coś przegapiłem?  xD

Ogólnie to Pogba myślę, że przejdzie jednak do Barcelony. Jak myślicie, kto będzie następnym trenerem, bo wątpię żeby Mou został. 

denzel.png

Opublikowano

Wiadomo że gra z Messim (najlepszym piłkarzem w historii futbolu) to zaszczyt. Jednakże Barca nie może sobie pozwolić na wydatek ponad 100 mln € bo tyle oczekuje Juve. Chelsea ma ten plus że Juve będzie chciał wykupić Cuadrado na stałe, a więc negocjacje w sprawie Pogby będą łatwiejsze. Ponadto współpraca z Jose Mourinho, Premier League i klub z światowego topu który ma potencjał na wygranie wszystkiego może być atutem który przekona Pogba do transferu. Według mnie umiejętności prezentowane przez Pogbe idealnie pasują do gry w Chelsea.. strzały z dystansu, siła fizyczna, technika, drybling to sprawia że Pogba nawet jako ŚP mógłby pokusić się o króla strzelców.

Opublikowano

Halo, gdzie jest ta forma? Znów sędzia nie pomógł?
Zaraz poleci wiązanka, że potrzebne są transfery i dopiero wtedy będzie forma B)

Opublikowano

Mourinho robi złą atmosfere w klubie ;c

Chelsea potrzebny jest ktoś świeży ktoś kto będzie dla piłkarzy czymś więcej niż tylko menagerem

wydaje mi się że idealnym kandydatem byłby Jurgen Klopp ale on raczej jest już po słowie z Liverpoolem chociaż kto wie..

jest kilku b. dobrych trenerów na rynku więc Romek powinien znaleźć kogoś na miejsce Mou

ciekawi mnie gdzie pójdzie Mou gdy zostanie zwolniony z Chelsea bo mówił że nie rusza się z Londynu :)

może uda się sciągnąć Guardiole bo już wcześniej Roman był nim zainteresowany (jeszcze przed zatrudnieniem Mou)

Opublikowano

Chelsea potrzebny jest ktoś świeży ktoś kto będzie dla piłkarzy czymś więcej niż tylko menagerem

wydaje mi się że idealnym kandydatem byłby Jurgen Klopp ale on raczej jest już po słowie z Liverpoolem chociaż kto wie..

jest kilku b. dobrych trenerów na rynku więc Romek powinien znaleźć kogoś na miejsce Mou

ciekawi mnie gdzie pójdzie Mou gdy zostanie zwolniony z Chelsea bo mówił że nie rusza się z Londynu :)

może uda się sciągnąć Guardiole bo już wcześniej Roman był nim zainteresowany (jeszcze przed zatrudnieniem Mou)

Przecież Guardiola idzie do MC i to jest już przesądzone.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Bayern gra najlepszą piłkę w Europie w tym momencie. Zobaczymy czy jutro to potwierdzą, ale zwolnienie Guardioli to błąd moim zdaniem.

Opublikowano

Bayern gra najlepszą piłkę w Europie w tym momencie. Zobaczymy czy jutro to potwierdzą, ale zwolnienie Guardioli to błąd moim zdaniem.

podobno to Guardiola sam chce odejść..

Mourinho zapewne zostanie do końca sezonu bo nie ma sensu zwalniania go w 1/3

Nowy sezon Chelsea zacznie z nowym trenerem, najlepiej Klopp, Simeone, Guardiola, Blanc

Opublikowano

podobno to Guardiola sam chce odejść..

Mourinho zapewne zostanie do końca sezonu bo nie ma sensu zwalniania go w 1/3

Nowy sezon Chelsea zacznie z nowym trenerem, najlepiej Klopp, Simeone, Guardiola, Blanc

Nie wypowiadał się o tym w mediach, więc... :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...