Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chelsea Londyn

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

liczę że w okienku transferowym Chelsea sprowadzi Douglasa Coste, Khedire, Sterlinga, Icardi/Griezmannn

Sam napisałeś, że chcesz aby Chelsea ściągnęła Khedire w okienku.

Chelsea z Arsenalem o Tarczę Wspólnoty, racja?

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sam napisałeś, że chcesz aby Chelsea ściągnęła Khedire w okienku.

Chelsea z Arsenalem o Tarczę Wspólnoty, racja?

Wiem nie jestem głupi :)

napisałem ten post 24 maja, Ty zacytowałeś go 26 maja, a 25 maja było oficjalne info że Khedira jest w Turynie na testach medycznych :)

Myślałem że taki znawca jak Ty jest z informacjami na bieżąco :D

Mecz o Tarczę Wspólnoty rozgrywany jest między mistrzem anglii (Chelsea) i zdobywcą Pucharu Anglii (Arsenal)

Także masz racje :)

Krążą wieści że Chelsea jest zainteresowana transferem Falcao który miałby wypełnić luke po Drogbie i stać się drugim/trzecim napastnikiem w hierarchii.

Wydaje się to mało prawdopodobne ponieważ dotychczasowy numer 2 na pozycji napastnik to Loic Remy który nie pogodziłby się z rolą 3 napastnika

Falcao równieź nie pogodzilby się z rolą 3 napastnika.

Być może Mou widzi w nim jakiegoś skrzydłowego lub ofensywnego pomocnika?

Ostatnio też krążyły plotki jakoby Juan Cuadrado miał wrócić do Włoch

nic tu się kupy nie trzyma :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Zacytowałem ten post 24 maja, prawie 2 godziny po Tobie, nevermind.  :rolleyes:

Falcao skrzydłowym... Nie wiem po co Mou ruszał tego Cuadrado skoro on grzeje co chwile. 

Opublikowano

coraz więcej mówi się o tym że Falcao zostanie wypożyczony do Chelsea

większość uważa teraz że Falcao to przeciętny grajek po słabym sezonie w United ale Mourinho potrafi wykrzesać potencjał z piłkarza.

Liczę na ten transfer.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Zacytowałem ten post 24 maja, prawie 2 godziny po Tobie, nevermind.  :rolleyes:

Falcao skrzydłowym... Nie wiem po co Mou ruszał tego Cuadrado skoro on grzeje co chwile. 

Odsprzeda go Barcy za niezłą sumkę xD

Opublikowano

tak wygląda przyszłość Chelsea.. największe talenty z akademii, którzy wygrali tegoroczną edycje LM Young miażdżąc po drodze każdego rywala.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

tak wygląda przyszłość Chelsea.. największe talenty z akademii, którzy wygrali tegoroczną edycje LM Young miażdżąc po drodze każdego rywala.

Tak zmiażdżyli, że w grupie mieli tyle samo punktów co Schalke.

Opublikowano

Falcao od przyszłego sezonu prawdopodobnie w Chelsea :)

Fajnie bo może Cuadrado się uruchomi.

Kolejne bardzo prawdopodobne transfery to Witsel z Zenitu i Douglas Costa z Szachtaru Donieck

Zapewne to nie koniec listy życzeń Mou.

ps. Podobno real miał zakusy na Courtoisa ale 73mln jakie krzykneli działacze z Chelsea przegoniły tych kundli :D tak na marginesie to i tak by go nie sprzedali bo nawet sam Courtois by nie chciał

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Z cenami jakie Chelsea chce za swoich zawodników, to życzę im powodzenia w sprzedaży. ^^

Lepiej kupić De Gea'e za 25 mln niż Courtois'a za +70. Obaj grają za podobnym poziomie, tyle że Courtois jest młodszy, tak?

denzel.png

Opublikowano

młodszy i lepszy..

nie wiadomo czy faktycznie Chelsea powiedziała 73mln czy to tylko wyobraźnia mediów :)

fakt jest taki że to nastepca Petra Cecha więc nie ma opcji aby odszedł nawet za 100mln

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Jak tam plany transferowe w Chelsea? Kto przychodzi i odchodzi?

Jak waszym zdaniem będzie wyglądała podstawowa jedenastka w nowym sezonie. ;)

denzel.png

Opublikowano

Jak tam plany transferowe w Chelsea? Kto przychodzi i odchodzi?

Jak waszym zdaniem będzie wyglądała podstawowa jedenastka w nowym sezonie. ;)

Cech prawdopodobnie według oficjalnych doniesień przejdzie do Chelsea.

Przynajmniej nie będzie narzekał na grzanie ławki.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Cech prawdopodobnie według oficjalnych doniesień przejdzie do Chelsea.

Przynajmniej nie będzie narzekał na grzanie ławki.

Cech z Chelsea przejdzie do Chelsea? xD pierwsze słyszę.. myślałem że do Arsenalu :)

od nowego sezonu w Chelsea będzie grał Falcao

być może też Sterling i Pogba

na 100% przyjdzie jakiś ofensywny pomocnik bo nie wiadomo w jakiej dyspozycji będzie Oscar

zapewne ściągną też jakiegoś nowego bramkarza na rezerwe i kogoś na LO do walki z Azpilicueta

dużo zmian nie trzeba bo to przecież najlepszy klub na świecie z najlepszymi zawodnikami na świecie!!!

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Cech z Chelsea przejdzie do Chelsea? xD pierwsze słyszę.. myślałem że do Arsenalu :)

od nowego sezonu w Chelsea będzie grał Falcao

być może też Sterling i Pogba

na 100% przyjdzie jakiś ofensywny pomocnik bo nie wiadomo w jakiej dyspozycji będzie Oscar

zapewne ściągną też jakiegoś nowego bramkarza na rezerwe i kogoś na LO do walki z Azpilicueta

dużo zmian nie trzeba bo to przecież najlepszy klub na świecie z najlepszymi zawodnikami na świecie!!!

Tak do Arsenalu.

Za szybko chciałem chyba napisać.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Szkoda Cech'a moim zdaniem lepszy niż Courtois w tej chwili (aż płakać się chcę, że Legenda odchodzi ;/ )

Jedyne czego brakuje Chelsea to ogarnięty ŚPO z dobrym strzałem z dystansu + polem widzenia (Isco, Pogba, Kross) widziałbym któregoś z ich w niebieskiej koszulce.

Obrona na propsie Zouma częściej by pograł (Cahill BPL - Zouma puchary + lm)

Atak kozak, aby Hazard wszedł na wyższy poziom i trochę więcej grał na sępa, strzelał z dystansu :)

Co do Falcao moim zdaniem może się przyda, "jakby" wróciła forma z Atletico to najlepszy napad w BPL murowany :D

logo1.png
Opublikowano

Ale Cuadrado jest śmieszny. Miał szanse dołączyć do Barcy, ale wybrał kasę i ławę, a teraz poleca się Barcelonie. Beka w c**j. 

Opublikowano

@MikeCandys

Chelsea już teraz ma najlepszy atak w BPL

Hazard - najlepszy piłkarz w Premier League i top 3 świata

Diego Costa - gdyby nie kontuzja byłby królem strzelców

Willian - w drogiej połowie sezonu dopiero pokazał swój potencjał, pierwsza połowa średniawa :c

On pasuje bardziej do La Ligi może Atletico zamieni za Turana

chętnie widziałbym: Isco/Pogba, Varane/Laporte, Witsel/Krychowiak, Turan/Pastore

na ataku jest Costa + Falcao więc starczy, a za rok/dwa to już pewnie Solanke wskoczy do pierwszego składu

Juve jest zainteresowany Oscarem i Willianem więc ich dwóch + 20 melonów i będzie dill

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Turan w Barcelonie ;)

Twoj lista transferowa jest mega. Isco nie odejdzie, Pogba już ma dogadany kontrakt z Barcą, a Turan zostanie zaprezentowany po wyborach w Barcelonie.

Opublikowano

Turan w Barcelonie ;)

Twoj lista transferowa jest mega. Isco nie odejdzie, Pogba już ma dogadany kontrakt z Barcą, a Turan zostanie zaprezentowany po wyborach w Barcelonie.

Ty to powinienes zostać moderatorem od newsów transferowych w jakimś serwisie sportowym najlepiej w onet, interia ewentualnie Daily Star lub The Sun

@topic

jak Falcao rozwinie skrzydła w Chelsea to Mourinho jest genialny.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Ty to powinienes zostać moderatorem od newsów transferowych w jakimś serwisie sportowym najlepiej w onet, interia ewentualnie Daily Star lub The Sun

@topic

jak Falcao rozwinie skrzydła w Chelsea to Mourinho jest genialny.

Widze, że jesteś daleko w tyle gościu. Zarząd Barcy i Juve spotkali się już kilku krotnie i transfer najpewniej jest już dogadany, a Pogba przyjdzie za rok.

Aaa sorry zapomniałem, że ty jesteś tym sławnym nostradamusem co przewidział, że

1. Chelsea wygra wszystko

2. PSG rozjebie Barce

3. Bayern rozjebie Barce

4. City rozjebie Barce

5. Juve rozjebie Barce

6. Hazard dostanie ZP xD

A tu pstryczek w nos i Barca zaorała całą Europe, a Hazard nawet pewnie w top3 się nie zmieści, chociaż kto wie :DDDD

a No i chelsea sie ośmieszyła, zapomniałem XDDDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...