Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ParadiseMT2.pl [Dedyk]

Marselo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ox dla wszystkich królestw miałby jakikolwiek sens w tym przypadku, każdy miałby szanse spróbować, a nie wpadło 3123141mln dzieciaków, zablokowali sie na środku i stoją i nie przepuszczą nikogo. Może się na tym nie znam, ale grałem na nie jednym serwie z 16GB ramu i przy 400 osobach na ox były mniejsze lagi niż u was przy 64GB.

jakie 64 GB ? kolejne kłamstwo, dedyka mają na hosteam.pl gdzie najwiekszy serwer ma 16 gb - http://hosteam.pl/dedykowane/oferta-3/dedykowane-prime.html - 16 gb kupic tam to cud, od ponad miesiaca nie sa w ogole dostepne wiec maja co najwyzej wersje z 8 GB

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

• Odpowiedzi 619
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

xxx

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

nie no fajnie sie gra, tylko te zjebane lagi przez to ze atakuja ciagle sa

oni padli chociaz raz po atakach? bo gram od wczoraj dopiero i nie wiem

ale serwer warty uwagi, tylko te ataki i z netem cos zrobic musza

Opublikowano

Mietecio gość ze Srejnora napewno. Serwer atakują co jest oczywiste - wkońcu to Polska - kraj piękny, ludzie szmaty ;p Serwer pada, ale szybko wstaje.

xnzn.jpg
Opublikowano

''UWAGA!''

Client ma wirusa! Dlaczego tak uważam?

Pobrałem dzisiaj rano (ok. 9:00) owego clienta, przy czym pod koniec rzekomo Avast wykrył Wirusa, zignorowałem to, bo czasem błędnie wykrywa, ale... Google Chrome mnie poinformowało, że plik może zawierać wirusy (''Zachowaj, Anuluj'', po czym okienko ''Nie mów, że nie ostrzegaliśmy!''), ale dobra... Zachowałem.

Ok. godziny 13:15 gdy znowu wszedłem na komputer podczas uruchamiania system windows się zaczął sam naprawiać i mi przywrócił stan systemu IDEALNIE przed zainstalowaniem clienta.

Nie radzę pobierać, bo coś z tym clientem jest nie tak... Zaraz będziecie mi pisać, że mam coś z komputerem lub kłamie, nie musicie wierzyć...

Pozdrawiam i tyle z mojej strony.

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

:D

Opublikowano

ehh serwer super ma tylko dwa negatywy :

1. bez pd z lasu czy is exp od 80+ jest dość uciążliwy patrząc na to że od 90-110 trzeba expić w av2

2. roska na magię 20% czyli 70% na magię +tarcza 20+% (granie klasami magicznymi nie ma sensu) mam bma kolega szamana 90+ i dmg przy tej rosce jest od 1,5k-3k.

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

ehh serwer super ma tylko dwa negatywy :

1. bez pd z lasu czy is exp od 80+ jest dość uciążliwy patrząc na to że od 90-110 trzeba expić w av2

2. roska na magię 20% czyli 70% na magię +tarcza 20+% (granie klasami magicznymi nie ma sensu) mam bma kolega szamana 90+ i dmg przy tej rosce jest od 1,5k-3k.

Granie klasami magicznymi ma sens , grałem na becie więc wiem .

Opublikowano

Działa wam misja ?? 'Lekarstwo dla Dozorcy' Mam lekarstwo i co idę do dozorcy i nic klikam na niego i nie ma tam nic o lekarstwie

@edit Ok już działa wystarczyło zrobić reconecta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...