Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ParadiseMT2.pl [Dedyk]

Marselo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to zrobisz tym programem, jak okienko caly czas sie zmienia losowo?

I co że się zmienia ? , pomyśl trochę .

Wystarczy ustawić klikanie w 1 miejsce np. na górze , i ustawić żeby np. bojowy sie przeciągał na NPC .

• Odpowiedzi 619
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To dlaczego mi ani strona ani client nie chodzi ...?

Edit wlaczam clienta wpisuje passy chce wyvbrac ch i nagle metin nie odpowiada ...

2Edit no ale co ja mam zrobic ?

Opublikowano

Ja się pytam - po chuja kupujecie rzeczy z is-u skoro każdy w tym temacie pisze, że nie dochodzą te rzeczy, albo znikają, a admini nie odpowiadają ??

Sami jesteście sobie winni. Dżyzas

xnzn.jpg
Opublikowano

i jak teraz jest na tym serwerze?

bo podobno ludzie w eq z navi latali, czy bez is mozna sie obejsc?

jaki ogolnie jest? easy, medium, hard?

Opublikowano

i jak teraz jest na tym serwerze?

bo podobno ludzie w eq z navi latali, czy bez is mozna sie obejsc?

jaki ogolnie jest? easy, medium, hard?

navi nie blyo to bylo program cheat aengine-medium-bez isa gra sie dobrze:( dobrze tylko dzieci wkurwaiaj ;d
Opublikowano

Mam poważny problem. Grałem w pewnym momencie metin się wyłączył. Po włączeniu clienta każda próba wyboru ch kończyła się zawieszeniem metina. Jakieś pomysły?

I dodam, że strona też nie działa...

Opublikowano

Osobiście skączyłem grać juz na tym serwerze. z eq na dropem yang w 1h na mapie 110 wyciagnac w 1h da sie 100kk yang + drugie tyle w sztabkach. Oczywiscie dochodza do tego metki drop perly, pd;)

Pomocnik
Opublikowano

NIe polecam trochę :>. Serwer był fajny lecz od kiedy wyszedł switchbot (na średnie) to nie ma sensu gry. Typ sobie postawi i będzie kosił. A już niedługo będzie switchbot na resztę bonów także to będzie BEZ SENSU .. czemu? bo nadal będzie stal npc do zmian bonów i uczciwi gracze będą się męczyć gdy inni sobie wbijają wojenne eq ;P

sygnary.jpg
Opublikowano
NIe polecam trochę :>. Serwer był fajny lecz od kiedy wyszedł switchbot (na średnie) to nie ma sensu gry. Typ sobie postawi i będzie kosił. A już niedługo będzie switchbot na resztę bonów także to będzie BEZ SENSU .. czemu? bo nadal będzie stal npc do zmian bonów i uczciwi gracze będą się męczyć gdy inni sobie wbijają wojenne eq ;P

ahahah i napisz jeszcze ze ich wina

oni sie staraja jak moga, a taki kurwa typ bedzie prowokowac1!!!

Opublikowano

Czemu strona nie działa?

Błąd serwera

W witrynie wystąpił błąd podczas pobierania strony http://paradisemt2.pl/. Może być ona wyłączona na potrzeby konserwacji lub nieprawidłowo skonfigurowana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...