Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ParadiseMT2.pl [Dedyk]

Marselo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu strona nie działa?

Błąd serwera

W witrynie wystąpił błąd podczas pobierania strony http://paradisemt2.pl/. Może być ona wyłączona na potrzeby konserwacji lub nieprawidłowo skonfigurowana.

Modyfikujemy coś na stronie, za kilkanaście/kilkadziesiąt minut wróci do normy.

sygna1gn.png

ParadiseMt2.pl - Team

• Odpowiedzi 619
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapewne dostałeś bana za waithacka i teraz plujesz się po forach. Serwer bajka na prawdę polecam. I bez isa można wiele osiągnąć

Opublikowano

Co Ty gadasz? Moge ci w grze na konto wejsc, zobacz sobie topke top2 kolesia który ciągle jest w grze a powinien dostać bana, jakbym tam dalej grał to bym was tu równo w pvp ściskał , a co do bana mam go na forum nie w grze więc skul sie tam ; > bo dostaniesz ; *

GLELTm4.jpg

Opublikowano

CoTo4Nicku dostał bana za WH a bugowanie expa już dawno się skończyło i zżera was zazdrość bo jak było 100% expa +pd z isu i lasu to szybko można było nabić poziom. A jak by robili to na portfel to nadal byś miał pobugowany drop z metinów exp itd. Polecam serwer.

Opublikowano

NIe polecam trochę :>. Serwer był fajny lecz od kiedy wyszedł switchbot (na średnie) to nie ma sensu gry. Typ sobie postawi i będzie kosił. A już niedługo będzie switchbot na resztę bonów także to będzie BEZ SENSU .. czemu? bo nadal będzie stal npc do zmian bonów i uczciwi gracze będą się męczyć gdy inni sobie wbijają wojenne eq ;P

Powiem jeszcze raz, NIE UDOSTĘPNIAM BS'A NA TEGO SERWA, serwer dobry i nie chce mieszać za dużo

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Co Ty gadasz? Moge ci w grze na konto wejsc, zobacz sobie topke top2 kolesia który ciągle jest w grze a powinien dostać bana, jakbym tam dalej grał to bym was tu równo w pvp ściskał , a co do bana mam go na forum nie w grze więc skul sie tam ; > bo dostaniesz ; *

hahahahha kakarot tera mnie .rozjebales.-Ty cisnal w pvp ? na kazdym servie cie klade nie ma tekigo servera zebys ty polozyl kogos z mojej gildi :**
Opublikowano
hahahahha kakarot tera mnie .rozjebales.-Ty cisnal w pvp ? na kazdym servie cie klade nie ma tekigo servera zebys ty polozyl kogos z mojej gildi :**

Mhm kładziesz... Chyba się pod jego nogami.

fs_pc.png

Opublikowano

Serwer naprawde godny uwagi. Nie hejtujcie administracji bo jesli macie jakis problem, a ktos z nich przebywam akurat na ts od reki zalatwia wasz problem. Serwer z pewnoscia nie jest pod Is bo bez niego mozna naprawde bardzo wiele osiagnac, takze nie zostaje nic innego jak napisac jeszcze raz, WARTO TU ZAJRZEC!!!

97121467056121262842.png

33113689180289315833.jpg

Opublikowano

Mhm kładziesz... Chyba się pod jego nogami.

Powiedz mi na jakim servie kakarot byl dobry w pvp .? na akzdym konczyl gre odrazu bo go jechali - i cisneli po nim.
Opublikowano

ZAPRASZAM NA SERWER !!!!!!!!!

MAJA REKLAMe na MPCforum i beda sie promowac od nowa!!! to nie ten sam paradise co na starcie, teraz juz nie ma bugow i gra sie swietnie tylko 500 - 600 graczy gra ale to sie zmieni!!!

edit. przeciez tam idioto expi sie do 200 a jak ludzie wbija ten 200 to poczekaja jakis czas az wszyscy ich dogonia i potem puszczaja licznij do 250, albo i 300 !!! dlatego tam sie oplaca grac bo nieważne czy zaczniesz pozniej czy teraz i tam masz szanse na top 1 !!!!

Opublikowano

Jak pisze kolega up przekrety byly.

Banalny system ulepszen.

Jedynie warta uwagi jest opcja z bonusami.

Nie polecam servera!

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Maly online i kilka dzieci :/

72e90f05679c.gif

Lineage 2

Królowa gier MmoRpg

KAPITALIZM: Masz dwie krowy. Sprzedajesz jedną i kupujesz byka. Rządowi nic nie wolno zrobić.

Opublikowano

Jak pisze kolega up przekrety byly.

Banalny system ulepszen.

Jedynie warta uwagi jest opcja z bonusami.

Nie polecam servera!

Jak mnie takie dzieci wkur1!!

cos mi sie zdaje ze ty jestes przekretem, daj dowod ze cos bylo a nie !!! top 1 niedawno został zbanowany za chity tak samo top 5!! jak ja nie lubie takich hejterow! hejtujcie serwery tego warte takie jak reinor, a odwalcie sie od dobrych takich jak paradise tiveria i balmora!!! nienawidze was!! gram tu od poczatku i mialem tylko dwa zastrzeżenia ktore znikly w trakcie gry !

przez takich debili jak wy serwer traci na gracZach, bo ludzie sluchaja ulungow ktorym cos poszlo zle!

serwer nudny? hahahaha no peniwe jak ci bs nie dziala to nudny bo nic nie zdzialasz ahahahaha debil

tu jest wiecej nowosci niz w twojej glowie oleju a ty mowisz o nudzie ahaha

Opublikowano

[/size][/font]

Jak mnie takie dzieci wkur1!!

cos mi sie zdaje ze ty jestes przekretem, daj dowod ze cos bylo a nie !!! top 1 niedawno został zbanowany za chity tak samo top 5!! jak ja nie lubie takich hejterow! hejtujcie serwery tego warte takie jak reinor, a odwalcie sie od dobrych takich jak paradise tiveria i balmora!!! nienawidze was!! gram tu od poczatku i mialem tylko dwa zastrzeżenia ktore znikly w trakcie gry !

przez takich debili jak wy serwer traci na gracZach, bo ludzie sluchaja ulungow ktorym cos poszlo zle!

serwer nudny? hahahaha no peniwe jak ci bs nie dziala to nudny bo nic nie zdzialasz ahahahaha debil

tu jest wiecej nowosci niz w twojej glowie oleju a ty mowisz o nudzie ahaha

ja sobie nawalam na bs, mam fmsa sr 53, eq na 54 hp+4x abs ale co z tego skoro NIEMAM ani 1 szansy na cokolwiek, kasa leci zalosnie patrzac na ceny ulepszania to jest masakra poprostu..metka w red lesie ani 1 nie ubijesz bo lataja tam 75 z full eq 9 trutkami sr 50 ktorzy jada te metki w kilka sekund ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...