Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ParadiseMT2.pl [Dedyk]

Marselo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 619
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja na siłę utrudnia grę. No zmiana bonów to jest męęęęczarnia. ! Nie dość, że okienko z buttonami zasłania okienko z bonami jakimi weszły to jeszcze są 3 buttony : 'Anuluj', 'Anuluj' i ' Zmień bony' I sęk w tym że one się zmieniają kolejnościami więc nie można spokojnie klikac tylko trzeba pilnować że się klika w button "zmień bony" bo się inaczej anuluje. No kurwa jaja

Opublikowano

Administracja na siłę utrudnia grę. No zmiana bonów to jest męęęęczarnia. ! Nie dość, że okienko z buttonami zasłania okienko z bonami jakimi weszły to jeszcze są 3 buttony : 'Anuluj', 'Anuluj' i ' Zmień bony' I sęk w tym że one się zmieniają kolejnościami więc nie można spokojnie klikac tylko trzeba pilnować że się klika w button "zmień bony" bo się inaczej anuluje. No kurwa jaja

1. Zmien rozdzielczosc ekranu na wieksza, wszystko bedzie okej.

2. Tak ma byc, zeby ludzie nie wynalezli, i po ustawiali botow na klikanie w jednym miejscu. Troche cierpliwosci i dasz rade ogarnac swietne bony.

Jedni sa za, drudzy przeciw. Dla mnie to jest osobiscie duzy +. Sprawiedliwosc przede wszystkim

33530.png33529.png

Daj MINUSA

Peace, Love & Music

Opublikowano

1. Zmien rozdzielczosc ekranu na wieksza, wszystko bedzie okej.

2. Tak ma byc, zeby ludzie nie wynalezli, i po ustawiali botow na klikanie w jednym miejscu. Troche cierpliwosci i dasz rade ogarnac swietne bony.

Jedni sa za, drudzy przeciw. Dla mnie to jest osobiscie duzy +. Sprawiedliwosc przede wszystkim

No dobra ktoś ustawi np taskera będzie klikał zmień bony i co przecież się nie zatrzyma sam...
Opublikowano

Działa wam serwer?

Mi pisze błąd podczas połączenia

Ja mam taki problem, że nawet mi strona nie działa .... a jak włączam klienta to nic się nie dzieje, i na kłodce jest napisane że serwer zamknięty. nawet ch nie moge wybrać. ani hasła wpisać.... na ts3 gadałem z ludzmi, oni mowia ze normalnie im dziala. wiec dlaczego tylko mi nie dziala ?? + pare osobom tez nie dziala.

WarRocK Player 

ING : IFCC

POZIOM : +13

KENZO ZE SŁUŻEWCA :) 

Opublikowano

hmm. zacznijmy od tego. ze za co mam tego bana ? ....

Za nic. Nie wiem na jakiej to zasadzie działa ale jakos tam coś tam ci blokuje(przez przypadek, nie z twojej winy). Napisz do gmów jaka sprawa jest i tyle.

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

Powiem tak, serwer pod IS.

Wbiłem 100 lv, nie ma jak zarobic trzeba wyjebac na IS'a zeby miec perly, PD itp ..

pozdrawiam i dziekuje za gre.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

7ee0d01e0b44b.jpg

Haha zaczyna się to co było na 2 wcześniejszych serwerach Lourta czyli sprzedawanie eq navi,bieganie na prywatnej postaci.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Powiem tak, serwer pod IS.

Wbiłem 100 lv, nie ma jak zarobic trzeba wyjebac na IS'a zeby miec perly, PD itp ..

pozdrawiam i dziekuje za gre.

Serwer pod IS ? hahahaha

PD na tydzień 7 zł ...

Trzeba wyjeb** w IS żeby mieć perły ?? jakoś miałem ponad 25 pereł każdej bez IS , wystarczy pomyśleć .

Opublikowano

Serwer pod IS ? hahahaha

PD na tydzień 7 zł ...

Trzeba wyjeb** w IS żeby mieć perły ?? jakoś miałem ponad 25 pereł każdej bez IS , wystarczy pomyśleć .

daj mi kotku tuta jak zarobić na 100 lv.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Dokładnie. Jeśli graliście na serwerach Lourta które stały max miesiąc czasu i były zwijane powinniście wiedzieć co działo się na jego serwerach.

1 z wyczynów Lourcika :

http://www.mpcforum.pl/topic/610081-dyskusjacala-prawda-o-serwerze-tilian2/

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

A i jeszcze cos

app.ShowWebPage(
"http://dragonmt2.pl",
(x, y, x+MALL_PAGE_WIDTH, y+MALL_PAGE_HEIGHT))
self.Lock()
self.Show()

klient robiony ze sklejek -,-

Kradne , gwalce i zabijam

azwgvn.png

Opublikowano

Dokładnie. Jeśli graliście na serwerach Lourta które stały max miesiąc czasu i były zwijane powinniście wiedzieć co działo się na jego serwerach.

1 z wyczynów Lourcika :

Dobra idz już tam na swój jakiś serwer i ten już zostaw.. wymyślacie jakieś historyjki z dupy żeby zniechęcić graczy. Co mnie obchodzi Tilian? To ParadiseMT2 i w dupie mam jakiegoś tiliana..

nie podoba sie serwer to wypad z prezki, takie moje zdanie.

Opublikowano

1 z wyczynów Lourcika :

TEKKEN KAZDY SERVER .. CI NIE PASUJE I GO HEJTUJESZ I MASZ 14 LAT. I NIE KOMENTUJ JAK CI SIE METEK NIE PODOBA TO GRAJ W TIBIE . ALL KOMOETNUJESZ PREZKI .DZIECIAKU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...