Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ParadiseMT2.pl [Dedyk]

Marselo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 619
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Razem z tym geniuszem OnlySexe'm niszczcie dalej serwer , zamiast zgłosić buga to go wykorzystywał , teraz gdy już dostał bana raczył się nim pochwalić - pogratulować .

Ja to tylko tu dałem zeby każdy sb pobugował bo jak narazie to tylko topka i co za tym idzie raczej permentalne zbanowanie topki.

PS: Bug podobno bd działał do jutra 16:00.

@

Buga On zgłaszał na Becie olali go to teraz mają.

sygnatura1w.png

Opublikowano

z poczatku serwer wydawal sie dopracowany i warty uwagi, ale po jakims czasie okazalo sie ze na serwerze jest pelno powaznych bugow

topka expila na bugu, teraz te konta dostana bana tylko szkoda ze eq i yangi napewno znajduja sie na bezpiecznym koncie

Opublikowano

Ja przygode skonczylem az na 30 lvl nie z powodu jebanego zmieniania bonow kapletnie nic nie widac jakie bony wlaza a klikac co chwile anuluj i kukac jakie wlazly to przegiecie,

Opublikowano

Przepraszam, ale musiałem wam to napisać. Gdyż no jak widzieliście prawie 10-15 osob leciało na bugu. Bug ten zgłaszałem na Becie do Myziaka na Team Speak3 nawet się możecie go spytać. On powiedział że nie ma tego buga. Nom ale cuż jutro po konserwacji - przedstawie jeszcze jednego buga. A tego buga żeby naprawić to jest tylko 3-4 minut roboty. Ale administracja się chyba nie Kapnie. Pozdrawiam Lourt'a który kupił pliki z Tiliana - dodał pare swoich questów usunał maczugę z startu zostawił struj oraz pare set bugów. Nom powodzenia z Serwerem.

Zapraszam na najbardziej zapowiadający się serwer Metin2.

Opublikowano

Taka, informacja dla Lourta od OnlySex. Aby odbugować metina katakumby czyli 110+ metki musicie pozmieniać moby bo to one buguja nie metki. Zmieńcie je na psy i nie będzie buga... Ehhh Myziek Myziek. Nawet tego gówna nie umiecie od bugować, przed chwila zbugowałem. Prawdopodobnie jest jakiś bug na yangi który będzie na MPCFORUM za niedługo.

Zapraszam na najbardziej zapowiadający się serwer Metin2.

Opublikowano

Serwer zajebisty, mimo iż skończyłem z metkiem to zacząłem znowu grać na tym serwerze. Od kompa nie można się oderwać ;-). Expi się też fajnie, ogólnie najlepszy serwer prywatny na jakim grałem ;P

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...