Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ParadiseMT2.pl [Dedyk]

Marselo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 619
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up on broni bo wyjebał za dużo na is ;* [ tak to jest u dzieciaków ^^ ]

Nie bronie dlatego że wydałem marne 30zł na IS ;3

Po prostu serwer jest fajny, a wy go oczerniacie i znowu nie będzie porządnego serwera..

ps. skoro dla Ciebie 30zł to majątek to pozdrawiam.

Opublikowano

Po prostu serwer jest fajny, a wy go oczerniacie i znowu nie będzie porządnego serwera..

no bez jaj. dostajesz te 30zl od swojej matki czy tam ojca, bo takie gowno co rzuca sie tutaj na wszystko sam jeszcze nic nie zarabia, 30zl to dla wielu ludzi duzo, ale co Ty mozesz wiedziec? dowiesz sie za 5-6 lat jak juz nikt Cie nie bedzie utrzymywal.

Opublikowano

Wydajesz kase na serwer , po którym 2/3 graczy lata w eq z navi i który padnie po tygodniu i jeszcze się tym chwalisz , ja też pozdrawiam.

Opublikowano

Wydajesz kase na serwer , po którym 2/3 graczy lata w eq z navi i który padnie po tygodniu i jeszcze się tym chwalisz , ja też pozdrawiam.

pokaż mi chociaż 1 item z navi na handlu w grze..

Opublikowano

Ludzie uspokujcie się serwer jest fajny a wy jeszcze piszecie że jest eq z navi jak dzieciaki pokazują to na cheatengine eq z navi nigdy się tu nie pojawiło jak chcecie grajcie na innym serwie np:balmora tam nie ma navi ani bugów

Pozdrawiam Apa3

Opublikowano

" 2/3 serwera lata z navi " hahaha , człowieku wejdź do gry i pokaż mi to navi to uwierzę , te marne screeny możesz sobie w dupe wsadzić

Opublikowano
Opublikowano
ty bauwanie widzisz on ma norm bony um 3 .. inta 8 tylko te sr zmienione .tym programem ! cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-
Opublikowano

ty bauwanie widzisz on ma norm bony um 3 .. inta 8 tylko te sr zmienione .tym programem ! cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-cheat engine ^.-

No widzisz ale Dracus jest za tępy i nadal wciska kit graczom.. zazdrość niszczy człowieka ;3

Dzisiaj odbędzie się OX o 17.30 więc zapraszam!!

Opublikowano

Dzisiaj OX D:DDD-

narutonv.png

Zapraszamy wszystkich na pierwsze wydarzenie na serwerze, którym jest Event OX! Wydarzenie odbywać się będzie o godzinie 17:30 na wszystkich kanałach!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...