Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ParadiseMT2.pl [Dedyk]

Marselo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 619
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie jest navi, koleś ciągle ,,podnieca się'' tym ss'em który pokazuje zabawę w CE...

Do administracji: Co bedzie z tymi co używali bugu z ta bronia? Powinien być ban i tyle. Szamani 100+lvl ubijali smoki itp. O wiele łatwiej się dorobili..

Opublikowano

To nie jest navi, koleś ciągle ,,podnieca się'' tym ss'em który pokazuje zabawę w CE...

Do administracji: Co bedzie z tymi co używali bugu z ta bronia? Powinien być ban i tyle. Szamani 100+lvl ubijali smoki itp. O wiele łatwiej się dorobili..

mnie nie dość że zabijali to jeszcze kradli mój drop z metków 85/90..

Powinni ich zbanować (tych którzy korzystali na bugu) do dropienia i expienia.

Opublikowano

Tez jestem na tym zeby zbanowac szamanow ktorzy masowo ubijali wczoraj smoka, to bugowanie czyli wykorzystywanie bledow w grze a za to w regulaminie jest ban.

Opublikowano

Ten Serwer To jest taki syf ze ja jebie .. lourt znowu zjebal swoj serwer trolo ludzie poubiali juz wszystko na tych zjebanych bugach ujebali po 40 smoko azrale wszystko a teraz inny beda sie musieli meczyc zeby smoka ubic bo jest on dosyc twardy .. chuj z takim gownem zamista wylaczyc serwer i naprawic to odrazu jak dostal info to powiedzial ze naprawi jak bd przerwa techniczna zjebus

Opublikowano

co się dziwić, niewyżyte tępe dziecko..

gada głupoty bo chce zabłysnąć na mpc..

nie no kuxwa nie wyrabiam co za dzieciak pierdol**y..

Trwa przerwa techniczna do ok. 15 - NAucz się czytać

nie widziałem większego debilizmu na MPC niż ten..

chyba trafisz do tematu z nupkami

Grzeczniej szczylu , takie wyzwiska to kieruj do gimbazy z podwórka.

Opublikowano

mnie nie dość że zabijali to jeszcze kradli mój drop z metków 85/90..

Powinni ich zbanować (tych którzy korzystali na bugu) do dropienia i expienia.

Racja,bo mogli to zgłosić na forum,to korzystali na tym a to jest niesprawiedliwe bany dla tych szamanów!

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Opublikowano

Serwer super, ale gdyby jeszcze naprawili ten resp kwiatków to by był jeszcze fajniejszy.

Dużo misji, więc nikt na razie się nie nudzi.

Polecam

Opublikowano

Oddam tutaj 25 pedekow +/- + okolo 350kk za Eq/postac na ravi lub balmorze @@@

moje gg 43984386 pisac

pd ze smoków? hehe

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Opublikowano

hehe gówno nie serwer ' date=' npc od zmieniania bonów pobugowane , chce zmienic bony w kolcach , to mi sie wyświetlają bony do fms , które przed chwilą zmieniałem. Tak w ogóle trzeba być imbecylem , żeby dawać ramke do zmieniania bonów na ich wartościach , chuja widać , zmienianie bonów to tragedia jak na razie.

Zresztą ja mam wyyebane na to bo i tak całe eq na navi sobie zrobiłem[/quote']

Dobra idioto zaczynam ci tłumaczyć

Po1. Zmieniały ci się bony w fms bo miałeś go w 1 miejscu w eq gdzie powinny być kolce...

Po2. Zmień rozdzielczość to problem z widocznością okienka bonów zniknie

Po3. Chuja sobie zrobiłeś "na" navi tempaku pierdolony, ty byś nawet nie potrafił dostać się do navicata z posiadanymi passami, to co piszesz to jest kurwa gorzej niż żałosne. Nasłał cię Santriel, jego psy czy Teken5pedau?

Psujesz kłamliwie opinię serwera a nie wiesz nawet, że wartości bonów da się zmienić wizualnie prze CE.

A teraz możesz pisać co chcesz, zgłaszać jak chcesz Mi to wsio.

I napiszę jeszcze raz Skurwiony Santriel, Teken i ten głupi przychlast Dracus - nie podoba się? wypierdalać

sygnatura.png

Opublikowano

co restart widze +200/300 graczy na stronie, jeszcze z 5 restartow i pandore przegonicie

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Bywalec
Opublikowano

co restart widze +200/300 graczy na stronie, jeszcze z 5 restartow i pandore przegonicie

Tylko,że w przeciwieństwie do Twojego serwera widać te +/- 800 graczy.

Wszystkie SPOTY w V3/V2/AV2/AV1 i innych mapach zapełnione NA KAŻDYM CH.

Bardzo duża ilość osób w miastach na KAŻDYM CH.

+ mapka handlowa +/- 100 osób.

Opublikowano

Wez zamknij już ryj typie i wypierdalaj hejtowac pod blokiem dzieci z piaskownicy bo jak czytam te twoje posty to tylko mnie nerwy lapią że tak pierdolisz 3 po 3.

Spierdalaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...