Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ParadiseMT2.pl [Dedyk]

Marselo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 619
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziś zamiast naprawić serwer to spier** sprawe, na DC ponad 3 poziom przejść sie już nie da, bugi z SM, kończe na 121 lv bo z dnia na dzień Administracja robi coraz większą maniane.

Bolerov1.png

Opublikowano

Zrobiliby dzień przerwy na sprawy techniczne i wszystko by było cacy zamiast codziennie po 1 godzinie i coraz więcej błędów....

Opublikowano

Up, fajny film z gry który zachęcił mnie do grania.

Mentalem 75, ciężko ogarniać atlantyde.

Dla tego zaczynam grać od nowa surą WP + buff oczywiście. Nick: Teosik

pre_1352586887__mess10i.png

Opublikowano

Nie mogli już tego bonowania zmienić aby nie było dynamiczne kontynuj/anuluj bo nie można się skupić na bonowaniu tylko na to aby anuluj nie kliknąć.

Opublikowano

Ja porownalem sobie wszystkie obecne serwery.

Ravia, Tiveria, Paradise. Na tych trzech serwach wg. mnie oplaca sie grac i ja na nich zostaje. ;p

Kazdy z nich jest fajny i nie moge wybrac lepszego ;p

Buahaha. Wiedzialem.

Skoro wreszcie zdecydowalem sie gdzie grac to serw musi pasc. ; P

Opublikowano

Ja juz powoli żegnam sie z serwerem. Bug goni buga, administracja w mojej opini ma zerowe porozumienie, kontakt z graczami. Tyle na forum Paradise było roznych ważnych tematow, nikt nie raczyl przegladnac, zobaczyc, odpisac, zareagowac.. Jak dla mnie serwer wystartowal z hukiem a teraz stopniowo traci ludzi, tak trzymaj drogo administracjo.

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

Ludzie.. Nie wierzę że serwery typu ravia czy pandora nie miały na początku bugów.. masakra.. Co do bugów expa.. Wchodzicie na forum.? Czytacie coś.? Zapewne nie, więc Was uświadomię, tych, którzy wykorzystali bug został cofnięty ostro lev, można było się przekonać o tym chociażby patrząc na topke..

szkoda, że nam okradli konta.. prawie wszystkim z fearless, tak więc skończyliśmy grę, a administracja niestety nam nie pomogła.

Zrozumcie ludzie że to tu nikt nie kradnie, z wyjątkiem szanownej administracji reinor. Po za tym to głupota robić wszędzie te same passy..

Pozdrawiam.

Bywalec
Opublikowano

Ponad 70% ludzi posiada te same loginy oraz hasła. Serwer BYŁ dobry, dopóki administracja nie popadła w konflikty z niektórymi osobami.

Z tego co widzę, licznik się zmniejsza + z tego co mi wiadomo "przyjaciele" administracji to top1 do top5.

Gratulaaacje.

Opublikowano

Ponad 70% ludzi posiada te same loginy oraz hasła. Serwer BYŁ dobry, dopóki administracja nie popadła w konflikty z niektórymi osobami.

Z tego co widzę, licznik się zmniejsza + z tego co mi wiadomo "przyjaciele" administracji to top1 do top5.

Gratulaaacje.

Przyjaciele ADminow walnij sie w czolo idioto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...