Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IndustrialSolution

MankindEnemyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dla was dobrą wiadomość, ponieważ serwer już dzisiaj (04-11-2012) rusza z nową odsłoną z jeszcze lepszą paczką, czyli ciekawszą grą, maszyna jest mocna więc lagów nie powinno być, tylko wbić i cieszyć się grą ;) Po za tym pumba gratuluje komentarzy, gdyż to ty blokowałeś większość itemów a teraz tak piszesz bo wyleciałeś z Administracji.

• Odpowiedzi 622
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak narazie po zmianie hostingu server nie nabrał jeszcze aż tak dużej ilości graczy.

I nie sądzę, żeby nabrał dużej ilości graczy, gdy admina dostaje nawet 12latek.

Aby nie było, że moje oskarżenia są bezpodstawne, pozwolę sobię przedstawić pełną historię...

Na wstępie powiem, że...

MrKanciastoPorty = Administrator = A_Choj (mpc user)

Dr.Joint = Kolega MrKanciastoPorty, przesiadują nonstop razem na TS.

szorkejs = mój znajomy

Merlin = ja.

Po przypadkowym zabiciu Dr.Joint'a przez szorkejs'a, Dr.Joint z płaczem "pobiegł" do MrKanciastoPorty i poprosił, żeby Admin zabił szorkejsa.

http://www.speedyshare.com/w5M7f/2012-11-06-21.26.46.png

http://www.speedyshare.com/4xHh7/2012-11-06-21.28.19.png

Nic dodać, nic ująć.

Na screenach wszystko widać.

Pie*****ona faworyzacja graczy przez Admina. Uwaga! Nie zabijajcie nikogo na tym survivalu bo niewiadomo kto jest kolegą Admina!

NIE POLECAM

Ile mój steam jest warty... :( ---> LINK <---

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Opublikowano

Spoko, szkoda tylko że nie ujołeś tutaj tego, iż na serwerze gram jak każdy, tz gram na tak zwanym "survivalu" i mam równo uprawnienie tego co inni gracze, czyli że tak samo do zabijania innych. (http://www22.speedyshare.com/PXwzn/download/2012-11-06-21.27.00.png) DOKŁADNIE WIDAĆ że zrobiłem to na normalnym trybie gry, i że miałem do tego prawo ;)

Pamiętaj, to że jestem administratorem, nie wyklucza mnie z normalnej gry na serwerze ;)

Opublikowano

Spoko, szkoda tylko że nie ujołeś tutaj tego, iż na serwerze gram jak każdy, tz gram na tak zwanym "survivalu" i mam równo uprawnienie tego co inni gracze, czyli że tak samo do zabijania innych. (http://www22.speedys...06-21.27.00.png) DOKŁADNIE WIDAĆ że zrobiłem to na normalnym trybie gry, i że miałem do tego prawo ;)

Pamiętaj, to że jestem administratorem, nie wyklucza mnie z normalnej gry na serwerze ;)

Chcesz to dalej ciągnąć na temacie reklamy by podbijać miejsce?

Aby zakończyć dyskusje, przez ponad pół godziny tłumaczyłeś się, że znalazłeś się tam tylko dlatego, że Dr.Joint zaakceptował twoją prośbę o TPA, jednak pogrążyłeś się gdy dałeś mi tego screena. Nigdzie nie widać twojej "propozycji" tpa. Pozatym itemki na sobie miałeś ostro z GM'a/Komend, gdyż NIKT na serwerze nie miał tych itemków lepszych od Quantum, a ty tak?

@kondziomtk: siema Dr.Joint, nie powiem, żeby to było 50 minut bo grasz tu od dobrych kilku tygodni albo i więcej ^^

//Cutspam

Co było powiedziane, powiem jeszczze raz. Nie polecam tego serwera nikomu ;)

P.s. To jest wyrażenie mojej opini, więc przestań odpisywać w tym temacie. Chciałeś rozmawiać? Trzeba było nie banować na teamspeaku i nie szarżować "Admin ma zawsze racje" bo tylko się pogrążasz...

Ile mój steam jest warty... :( ---> LINK <---

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Opublikowano

Aby nie było, że moje oskarżenia są bezpodstawne, pozwolę sobię przedstawić pełną historię...

Na wstępie powiem, że...

MrKanciastoPorty = Administrator = A_Choj (mpc user)

Dr.Joint = Kolega MrKanciastoPorty, przesiadują nonstop razem na TS.

szorkejs = mój znajomy

Merlin = ja.

Po przypadkowym zabiciu Dr.Joint'a przez szorkejs'a, Dr.Joint z płaczem "pobiegł" do MrKanciastoPorty i poprosił, żeby Admin zabił szorkejsa.

http://www.speedysha...06-21.26.46.png

http://www.speedysha...06-21.28.19.png

Nic dodać, nic ująć.

Na screenach wszystko widać.

Pie*****ona faworyzacja graczy przez Admina. Uwaga! Nie zabijajcie nikogo na tym survivalu bo niewiadomo kto jest kolegą Admina!

NIE POLECAM

Chcesz to dalej ciągnąć na temacie reklamy by podbijać miejsce?

Aby zakończyć dyskusje, przez ponad pół godziny tłumaczyłeś się, że znalazłeś się tam tylko dlatego, że Dr.Joint zaakceptował twoją prośbę o TPA, jednak pogrążyłeś się gdy dałeś mi tego screena. Nigdzie nie widać twojej "propozycji" tpa. Pozatym itemki na sobie miałeś ostro z GM'a/Komend, gdyż NIKT na serwerze nie miał tych itemków lepszych od Quantum, a ty tak?

@kondziomtk: siema Dr.Joint, nie powiem, żeby to było 50 minut bo grasz tu od dobrych kilku tygodni albo i więcej ^^

//Cutspam

Co było powiedziane, powiem jeszczze raz. Nie polecam tego serwera nikomu ;)

P.s. To jest wyrażenie mojej opini, więc przestań odpisywać w tym temacie. Chciałeś rozmawiać? Trzeba było nie banować na teamspeaku i nie szarżować "Admin ma zawsze racje" bo tylko się pogrążasz...

Administracja nie jest stronnicza w przpadku konfilktów z graczami sugeruje się regulaminem w niektórych sytuacjach sama przejmuje inicjatywe i to tylko w celu ustabilizowania standardu gry na serwerze administrator będący nawet na normalnym trybie gry stara się nieingerować zbytnio bez konieczności w normalną gre wszystkich osób.

Przedstawiona przez was historia jest tylko domyślnie przybranego przez was fragmentu pozbawionego początkowego przebiegu sytuacji nie znanej wam z punktu każdej ze stron szczegulnie z całego team speak-a gdzie administracja spedza cały czas z większością z graczy nie wliczając ciągłego obrażania graczy wniesionych skarg braku pochamowania otrzymanych kick-ów i temp-ów

Rozumiem że faworyzacją według was jest skikowanie osoby obrażajacej na chacie odmienne traktowanienie gracz-a w przypadku kolejnego wystąpienia to uprzedam ona występuje xD

Każdy z administratorów ukończył 15 rok życia i jaki najbardziej rozpatruje w miare możliwości każda sytuację.

Aby zakończyć dyskusje, przez ponad pół godziny tłumaczyłeś się, że znalazłeś się tam tylko dlatego, że Dr.Joint zaakceptował twoją prośbę o TPA, jednak pogrążyłeś się gdy dałeś mi tego screena. Nigdzie nie widać twojej "propozycji" tpa.

Kanciasty tepnął się specjalnie w tamto miejsc żeby uświadomić tobie jak bardzo żenujące było twoje kolejne posuniecie.

Pozatym itemki na sobie miałeś ostro z GM'a/Komend, gdyż NIKT na serwerze nie miał tych itemków lepszych od Quantum, a ty tak?

Nic dodać, nic ująć.

Na screenach wszystko widać. - mieliście o wiele większą przewagę bojową nad administratorem , administracja nie miała itemków nie dozwolonych normalnym graczą ani nie co dopiero jak waszym zdaniem wywyższała się nimi.

Opublikowano

NICK: Terminal

COS O SOBIE: Jestem NORMALNY moje doswiadczenie jest wielke ponieważgrałem wielokrotnie na serverach z modami . MAM NADZIEJE ZE ZOSTANE DODANY DO WL

Opublikowano

powiem tak lepiej nie przeklinać na adminow i na ich kolegów tak jak widziałem sytuacje wyżej UP

najlepiej grać normalnie i z nikim się nie kłucić

moje zdanie o servie

LEPSZEGO SERVERA NIE BYŁO

polecam

rageguydajdiaxa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...