Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IndustrialSolution

MankindEnemyy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 622
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server zjebany... Padłem przez głód, nie mogłem wrócić (/back) bo mnie na spawn TPało,

a jeszcze jebany admin wyczyścił mapke... pzdr.

Opublikowano

Moj nick ; Janbo

Juz mnie dałeś na WL ale Wpisalem haslo i /login i to haslo co podalem a mi pisze ze nie prawidlowe mogł byś mi to zresetowac z góry dzenki

A i jescze coś mogł bym z tego servera na grac serie na YT

Opublikowano

Nick: Korgonit99

Doświadczenie: Półtora roku gry w minecrafta

Znajomość modów: 7/10

Ts/Skyp: Tak

Mikro: Tak

Coś od siebie: Mimo młodego wieku jestem ogarnięty i dbam o poprawną polszczyzne

I kolega

Nick: WiWiGu

Doświadczenie: dwa lata gry w minecrafta

Znajomość modów: 8/10

Mikro: tak

Coś od siebie: Ma duże doświadczenie z modami jest ogarnięty dba o poprawną polszczyzne

Opublikowano

MankindEnemy z tej strony:NinjagaxD.Wiem przesadziłem z tymi killami na serwerze ale wtedy kiedy powiedziałeś że mam ostatnia szansza to się zmieniłem.A wiec nie rozumiem dlaczego mnie wyrzuciliscie z wh i ban perm na ts? A dlaczego jak kanciastoporty mnie bije i zabija innych lubi takze inni gracze zabijaja sie to czemu oni nie zostano wyrzuceni?Zapewne wiem ze kanciastoporty nie zostanie wyzucony bo ma super vipa ... a ja nie.Jak bys wiedzial zmienilem sie i zaczelem ulepszac maszyny i tpd a nie zabijac a wienc nie rozumiem.Odblokuj na ts3 to porozmawiamy i moze da sie cos wykombinowac/

Opublikowano

MankindEnemy z tej strony:NinjagaxD.Wiem przesadziłem z tymi killami na serwerze ale wtedy kiedy powiedziałeś że mam ostatnia szansza to się zmieniłem.A wiec nie rozumiem dlaczego mnie wyrzuciliscie z wh i ban perm na ts? A dlaczego jak kanciastoporty mnie bije i zabija innych lubi takze inni gracze zabijaja sie to czemu oni nie zostano wyrzuceni?Zapewne wiem ze kanciastoporty nie zostanie wyzucony bo ma super vipa ... a ja nie.Jak bys wiedzial zmienilem sie i zaczelem ulepszac maszyny i tpd a nie zabijac a wienc nie rozumiem.Odblokuj na ts3 to porozmawiamy i moze da sie cos wykombinowac/

Zostałeś wyrzucony, ponieważ dzisiaj zabiłeś znowu kilka osób, a miałeś już tego nie robić..

Opublikowano

Zostałeś wyrzucony, ponieważ dzisiaj zabiłeś znowu kilka osób, a miałeś już tego nie robić..

Zabiłem?Lol no chyba nie dzisiaj nie grałem w mc.Cały dzień byłem u kolegi wieczorem wchodze i co nie ma mnie na wh chcialem wyjasnic to na ts i co perm na ts pięknie nic nie zrobiłem i chyba wiem co jest grane.Moj kolega wbil na moje konto poniewaz znal moje haslo bo na kazdym serwie mam takie haslo.....Zajebiscie wręcz

Opublikowano

Nick: Navcio

Doświadczenie: 1,5 r

Nick: Mr_Kocyk

Doświadczenie: 1,5 r

12674.png Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...