Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IndustrialSolution

MankindEnemyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ninjaga zostałeś zbanowany z jasno określonych powodów żaden z administratorów nie odbanuje ciebie ponownie twoje zasługi były naprawde dosyć duże.

2012-10-14 10:11:28 [iNFO] xxserekxx [/80.50.140.58] logged in with entity id 882954 at ([world] -431.5, 64.0, 342.5)

2012-10-13 12:01:11 [iNFO] GavinoFree [/80.50.140.58] logged in with entity id 1534657 at ([world] -378.30000001192093, 64.0, 400.0883714968245)

Sytuacja z multikontem wygladała by troszke inaczej gdyby wczesniej gracz Gavino Free nie został zbanowany.W messagu podczas dochodzenia na serwer powinna wyświetlać się informacja z powodem zbanowania.

Whitelist zaktualizowana. Zapraszam..

mankind zrozum ze kolega wbil mi sie na konto zmienie haslo i juz tego nie bd

Ninjaga zostałeś zbanowany z jasno określonych powodów żaden z administratorów nie odbanuje ciebie ponownie twoje zasługi były naprawde dosyć duże.

2012-10-14 10:11:28 [iNFO] xxserekxx [/80.50.140.58] logged in with entity id 882954 at ([world] -431.5, 64.0, 342.5)

2012-10-13 12:01:11 [iNFO] GavinoFree [/80.50.140.58] logged in with entity id 1534657 at ([world] -378.30000001192093, 64.0, 400.0883714968245)

Sytuacja z multikontem wygladała by troszke inaczej gdyby wczesniej gracz Gavino Free nie został zbanowany.W messagu podczas dochodzenia na serwer powinna wyświetlać się informacja z powodem zbanowania.

Whitelist zaktualizowana. Zapraszam..

mankind zrozum ze kolega wbil mi sie na konto zmienie haslo i juz tego nie bd

• Odpowiedzi 622
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o wpisanie na white list

Nick:FanatixPL

Premium:Tak

Coś od siebie:17 lat,mikrofon,długie doświadczenie w minecrafcie,komunikatywność.

ps.proszę o szybkie rozpatrzenie mojej sprawy

Opublikowano

Zajebisty Serwer Dostalem bana za to ze wyzywalem kolesia ktory zabil mnie na mojej dzialce i on nie dostal bana czemu ? bo pumba to chuj .. dla mnie powinnien miec deopa i zabranego moda ... nie wiem ... ale jak tak ma sie grac na tym serwie to juz wole nie grac ....

Nowicjusz
Opublikowano

Nick: NeJ

Imię: Dominik

Ogarniasz mody: Tak grałem trochę na tych modach.

Posiadam Ventrillo i Team Speak 3

Opublikowano

Zajebisty Serwer Dostalem bana za to ze wyzywalem kolesia ktory zabil mnie na mojej dzialce i on nie dostal bana czemu ? bo pumba to chuj .. dla mnie powinnien miec deopa i zabranego moda ... nie wiem ... ale jak tak ma sie grac na tym serwie to juz wole nie grac ....

Nexxo administracja stara sie zkontrolowac wiekszosc sytuacji dziejacych sie na serwerze wątpie żebyś za takie wystąpienie otrzyał bana na czas dłuższy niz 2 dni.

Whitelist-a zakyalizowana.

Opublikowano

Nexxo administracja stara sie zkontrolowac wiekszosc sytuacji dziejacych sie na serwerze wątpie żebyś za takie wystąpienie otrzyał bana na czas dłuższy niz 2 dni.

Whitelist-a zakyalizowana.

Mankind tutaj NinjagaxD.Dobra przyznam sie kolega nie wbil mi na konto i zaluje ze znowu kogos zabilem,i ze klamalem ale zrozum ze klamalem bo chcialem dostac unban poniewaz nie ma innych takich serwow z modami zaluje naprawde i prosze odbanuj juz naprawde nikogo nie zabije i nawet bd polecal serwer i reklamowac go prosze cie

Opublikowano

Nick: MrPadias

Doświadczenie: Gram juz w minecrafta 2 lata i czesto gralem na serverach z modami oraz na yogbox

Znajomość modów: 8/10

Ts/Skyp: Tak

Mikro: Tak

Opublikowano

Podanie do WL na moją grupę:

Nasze nicki: Davx00 papasmyrf Kenny Febel

Ortografia: 8/10 8/10 6/10 6/10

O nas: Jesteśmy fanami EE2, a jak jest ten mod na multi to już jesteśmy pewni, że będzie pro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...