Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IndustrialSolution

MankindEnemyy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 622
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie nie polecam tego serwer ponieważ byłem tam administratorem oraz tworzyłem dla nich stronę i jedyne co dostalem w zamian to usuniecie mnie ponieważ znalazł sobie lepszego admina który ma 12 lat i uwarza sie za mega programiste ich strona nie ma nawet forum opiera się na word presie a grafika jest kradziona mankind enemy potraktowal mnie tak samo jak poprzedniego administratora to znaczy kazal sie w dupe pocalować jeżeli szukacie naprawde dobrego serwa to tu go nie znajziecie poniewarz maszyna to nie wszystko fakt faktem tworzyłem paczkę serwerową pod pierwszą edycje tego serwa siedząc do 4 nad ranem tylko po to by serwer działal i co za to mam nawet slowa dziękuje nie uslyszalem po za tym mankind razem z kanciastym codziennie przeszukują logi w poszukiwaniu cheterow i jeżeli masz za dużo diaxów dostajesz z bomby bana i ich nie obchodzi to że sam to uzbierałeś dla nich jesteś potencjalnym cheaterem nie chodzi o to że chce się wyżalić tylko chce was ostrzec przed kolesiem który jedyne co robi to inwigiluje graczy sprawdzając im skrzynki czy wchodząc do eq na za pomocą komendy /invsee lub /open zapewne zostane z hejtowany ale ja byłem w porządku do samego końca i starałem sie jak moglem by strona działała należycie ale to już nie ważne nie polecam tego serwa i zanim na niego wejdziesz zastanów sie dobrze graczu czy chcesz zmarnować kilka dni swojego czasu a potem zostać zbanowany bez uzasadnienia czy lepiej wybrać inny serwer i bawić się dobrze

ps:

mankind to rozpuszczony gimbus i nawet nie ma co z nim dyskutować bo w końcu i tak skończysz na innym serwie wieć nawet nie warto zaczynać gry na industrial solution

Opublikowano

Witajcie nie polecam tego serwer ponieważ byłem tam administratorem oraz tworzyłem dla nich stronę i jedyne co dostalem w zamian to usuniecie mnie ponieważ znalazł sobie lepszego admina który ma 12 lat i uwarza sie za mega programiste ich strona nie ma nawet forum opiera się na word presie a grafika jest kradziona mankind enemy potraktowal mnie tak samo jak poprzedniego administratora to znaczy kazal sie w dupe pocalować jeżeli szukacie naprawde dobrego serwa to tu go nie znajziecie poniewarz maszyna to nie wszystko fakt faktem tworzyłem paczkę serwerową pod pierwszą edycje tego serwa siedząc do 4 nad ranem tylko po to by serwer działal i co za to mam nawet slowa dziękuje nie uslyszalem po za tym mankind razem z kanciastym codziennie przeszukują logi w poszukiwaniu cheterow i jeżeli masz za dużo diaxów dostajesz z bomby bana i ich nie obchodzi to że sam to uzbierałeś dla nich jesteś potencjalnym cheaterem nie chodzi o to że chce się wyżalić tylko chce was ostrzec przed kolesiem który jedyne co robi to inwigiluje graczy sprawdzając im skrzynki czy wchodząc do eq na za pomocą komendy /invsee lub /open zapewne zostane z hejtowany ale ja byłem w porządku do samego końca i starałem sie jak moglem by strona działała należycie ale to już nie ważne nie polecam tego serwa i zanim na niego wejdziesz zastanów sie dobrze graczu czy chcesz zmarnować kilka dni swojego czasu a potem zostać zbanowany bez uzasadnienia czy lepiej wybrać inny serwer i bawić się dobrze

ps:

mankind to rozpuszczony gimbus i nawet nie ma co z nim dyskutować bo w końcu i tak skończysz na innym serwie wieć nawet nie warto zaczynać gry na industrial solution

ta wypowiedz spowodowała ze już na tym servie nie bd grać nie tylko dlatego co napisał pan djchoina ale też dlatego że w ostatnich dniach prawie co dziennie była nowa paczka a gdy już była to na servie były ciagłe restarty i cofki a tym samy traciło się eq

OCZYWISCIE ADMINISTRACJE TO JEBIE

Nie polecam

EDIT

djchoina masz like

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

no cóż,a ja mam gdzieś hejterów, (cytując Buraka :"banuj hejetrów") już sciągam paczke,i wbijam, a jeśli jest WL to prosze o dodanie, mój nick Sygne, latek mam 15 a serwerem się zainteresowalem więc podanko napisałem

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

Co 5 min dostaje crasha i na pulpicie mam spam od raportów z crash'y. Wszystkie inne modowane i nie modowane serwery działają normalnie. Przy tym są tylko takie problemy.

Opublikowano

Co 5 min dostaje crasha i na pulpicie mam spam od raportów z crash'y. Wszystkie inne modowane i nie modowane serwery działają normalnie. Przy tym są tylko takie problemy.

czego się spodziewasz po serwie tworzonym przez 12 latkow błagam was pomyślcie zanim starcicie cześć życia i nerwy na tym serwie

Opublikowano

Właściciel, MankindEnemy nie potrafi sam złożyć paczki. Myśli, że ktoś inny za niego to zrobi. (Byłem Adminem na tym serwerze-Pumbelix) Nie warto wchodzić na ten serwer. Tak jak napisał choina, co tydzień są restarty mapy. Który to już restart? 8 lub 9? Przestałem już nawet liczyć. Tak samo mnie potraktował jak jego. Nie podziękował, tylko wywalił z administracji, słuchając się 11-latka, który wg niego mówił prawdę a ja kłamałem. Nie ogarniam tego dzieciaka... Więc jeżeli macie choć trochę oleju w głowie to nie wchodźcie na ten serwer. Szkoda czasu na taki serwer. Pełno błędów w konfiguracji modów i pluginów. Słabe pomysły na spawn. 2 razy ten sam spawn był. Tragedia.

Wiek administracji: MankindEnemy 15 lat

MrKanciastoPorty 15 lat

czacha(nick z ts'a) 12 lat

Poprzedni Adminstratorzy (w tym ja):

pumbelix 23 lata

Choina1990 22 lata.

Tak więc lepsza jest pełnoletnia i doświadczona administracja niż szczeniaki, które nie ogarniają ani pluginów ani modów od strony technicznej.

P.S. I jeszcze ten Sored.pl. Sorki za tak długi post, ale warto było.

Edit: Przypomniało mi się, że MankindEnemy nie zna podstawowego craftingu itemów. Nie chodzi tu o crafting przedmiotów, które należa do modów, ale o przedmioty należące do samego MineCraft'a.

Opublikowano

Witam.

Imie Łukasz

nick w grze minionek jesli mogli byscie dodac moich znajomych nie maja konta na MPC ich nicki to Isarabi i damiano20017

Coś o sobie hmmm lubie Wędkować majsterkowac, jestem mechanikiem samochodowym

Serwer podoba mi sie pod wzgledem modów jest duży wybór dla każdego coś sie znajdzie zapewnia to gre na dlugieeee dni super :) :) :)

Opublikowano

a no macie racje też nie polecam szczególnie przez Kanciastego.Grałem sobie i na chwile wyszedłem po czym kiedy wróciłem nie zastałem nic puste skrzynie,usunięte maszyny oczywiście sprawka Kanciastego za to że niby byłem ''cheater''

Opublikowano

a no macie racje też nie polecam szczególnie przez Kanciastego.Grałem sobie i na chwile wyszedłem po czym kiedy wróciłem nie zastałem nic puste skrzynie,usunięte maszyny oczywiście sprawka Kanciastego za to że niby byłem ''cheater''

Chyba wiem o kogo chodzi, dzisiaj (18-11-2012) wracając z afk dotarły do mnie informacje, że jakiejś osobie coś zniszczyłem, co mnie zaszokowało.

Po za tym nie przypominam sobie żebym do kogo kolwiek pisał że jest "cheaterem" i wymierzał jakie kolwiek kary. (Jeśli możesz podaj swój nick ;))

pumba zapominałeś o tym że on bierze paczkę od wicha1993 i podpisuje się pod nią że to jego

Zadaję sobie tutaj jedno pytanie, mianowicie w jaki sposób przychodzą Ci do głowy takie pomysł, skoro nigdy nie zajmowałeś się serwerem, mało kiedy tworzyliśmy paczke nawet się nie zapytałeś jak idzie i co robimy .

Właściciel, MankindEnemy nie potrafi sam złożyć paczki. Myśli, że ktoś inny za niego to zrobi. (Byłem Adminem na tym serwerze-Pumbelix) Nie warto wchodzić na ten serwer. Tak jak napisał choina, co tydzień są restarty mapy. Który to już restart? 8 lub 9? Przestałem już nawet liczyć. Tak samo mnie potraktował jak jego. Nie podziękował, tylko wywalił z administracji, słuchając się 11-latka, który wg niego mówił prawdę a ja kłamałem. Nie ogarniam tego dzieciaka... Więc jeżeli macie choć trochę oleju w głowie to nie wchodźcie na ten serwer. Szkoda czasu na taki serwer. Pełno błędów w konfiguracji modów i pluginów. Słabe pomysły na spawn. 2 razy ten sam spawn był. Tragedia.

Wiek administracji: MankindEnemy 15 lat

MrKanciastoPorty 15 lat

czacha(nick z ts'a) 12 lat

Poprzedni Adminstratorzy (w tym ja):

pumbelix 23 lata

Choina1990 22 lata.

Tak więc lepsza jest pełnoletnia i doświadczona administracja niż szczeniaki, które nie ogarniają ani pluginów ani modów od strony technicznej.

P.S. I jeszcze ten Sored.pl. Sorki za tak długi post, ale warto było.

Edit: Przypomniało mi się, że MankindEnemy nie zna podstawowego craftingu itemów. Nie chodzi tu o crafting przedmiotów, które należa do modów, ale o przedmioty należące do samego MineCraft'a.

Wiek administracji nie odgrywa roli o ile nie jest zarozumiała i zapatrzona w siebie, olewająca serwer, po za tym postawiłeś siebie jako pełnoletniego i wszystko wiedzącego, który nie potrafił nic zrobić, a jeśli chodzi o sored jest bardzo dobrym hostingiem, zero lagów administracja szybko odpowiada i nie ma żadnych przeciw wskazań co do niego jedyne co po zostaje to go chwalić

Opublikowano

Wracając do paczki dzisaj po godz. 22 można spodziewać się przerwy technicznej. Jeśli podczas przerwy nie pojawią się żadne komplikacje z pewnością można będzie spodziewać się nowych modyfikacjI takich jak minefactory animalbikes experymint czy seria modyfikacji z harvester-a i troszke innych.Paczka zostanie wrzucona po zakonczeniu całej przerwy technicznej.

Opublikowano

Wiek administracji nie odgrywa roli o ile nie jest zarozumiała i zapatrzona w siebie, olewająca serwer, po za tym postawiłeś siebie jako pełnoletniego i wszystko wiedzącego, który nie potrafił nic zrobić, a jeśli chodzi o sored jest bardzo dobrym hostingiem, zero lagów administracja szybko odpowiada i nie ma żadnych przeciw wskazań co do niego jedyne co po zostaje to go chwalić

to zrozumiałe że bronisz serwera na którym jesteś adminem ale co jak co pumba strasznie dużo czasu spędzał na tym serwie pomagając graczą a wy ich tylko banujecie pomijając fakt że jak mankind pojechał sobie na wakacje to myśmy siedzieli i broniliśmy serwa przed rozwaleniem go i zapoczątkowali mody na serwie i gdyby nie my to wy byście w życiu tego nie ogarnęli wiec zamknij japę kanciasty bo gdybym nie ja to ty byś nie był adminem a co do waszej strony kogo obchodzi to że jest wersja 1.4.5 jak wy nawet na 1.3.2 nie potraficie przejść bo wszelkie próby kończą się fiaskiem bo nie macie zielonego pojęcia o modowaniu paczek bo wydaje wam się że jak wrzucicie mody i pogrzebiecie w configu to już jest ok ale nie jest bo serwer wam się non stop sypie i supać będzie chyba że mankind opłaci jakiegoś programistę który wam zrobi to porządnie a jeżeli jakiś gracz to czyta niech sie jeszcze raz zastanowi czy granie na serie gdzie mapa zmienia się co tydzień bo crashuje chunki ma jaki kolwiek sens i niech zagra na jakimś tekkitowym serwie gdzie paczka jest tworzona przez kilka osób które sie na tym znają

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...