Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IndustrialSolution

MankindEnemyy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 622
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kanciasty gratulacje. Nic nie zrobiłemś dla serwera a mnie obwiniasz o wszystko. To ja pomagałem graczom, gdy Mankind grał sobie w BF3 bo miał dosyć słuchania żalów graczy. Więc jeżeli myślisz, że jesteś taki super to złóż paczkę na 1.3.2. Ja takową posiadam. Owszem, męczyłem się z nią przez 2 tygodnie, ale działa. Nie wyskakują żadne błędy i nie ma w niej porąbanych modów, które zazwyczaj niszczą maszynę (czytaj: lagują, crashują).

P.S. ExtraBiomesXL jest fajny, ale i tak po tygodniu będziecie musieli zmienić mapę, ponieważ jest taki fajny biom, który się rozprzestrzenia i niszczy wszystko na swojej drodze. Jest możliwość wyłączenia go, ale nie podam Wam sposobu jak go wyłączyć.

I do Wszystkich graczy. Naprawdę nie radzę Wam grać na tym serwerze. Jest wiele serwerów Tekkit (nie jest trudny do obsługi, wystarczy miec konto na głównej stronie Minecraft'a), które są porządnie zrobione a ludzie, którzy się zajmują tymi serwerami, są ogarnięci.

Opublikowano

mati_ahojek jak się bedzie spamić z banem na npc <<< nie no spoko teksty na ts lecą i wy twierdzicie że administracja serwa jest normalna koleś wbija na ts tylko po to by mi to napisać ale jak widzisz dobrze mi się z tym banem pisze

Opublikowano

Kanciasty gratulacje. Nic nie zrobiłemś dla serwera a mnie obwiniasz o wszystko. To ja pomagałem graczom, gdy Mankind grał sobie w BF3 bo miał dosyć słuchania żalów graczy. Więc jeżeli myślisz, że jesteś taki super to złóż paczkę na 1.3.2. Ja takową posiadam. Owszem, męczyłem się z nią przez 2 tygodnie, ale działa. Nie wyskakują żadne błędy i nie ma w niej porąbanych modów, które zazwyczaj niszczą maszynę (czytaj: lagują, crashują).

P.S. ExtraBiomesXL jest fajny, ale i tak po tygodniu będziecie musieli zmienić mapę, ponieważ jest taki fajny biom, który się rozprzestrzenia i niszczy wszystko na swojej drodze. Jest możliwość wyłączenia go, ale nie podam Wam sposobu jak go wyłączyć.

I do Wszystkich graczy. Naprawdę nie radzę Wam grać na tym serwerze. Jest wiele serwerów Tekkit (nie jest trudny do obsługi, wystarczy miec konto na głównej stronie Minecraft'a), które są porządnie zrobione a ludzie, którzy się zajmują tymi serwerami, są ogarnięci.

"Naprawdę nie radzę Wam" ośmieszać się w większej mierze nic nie wnoszącymi nie ukierunkowanymi postami zawierającymi i omawiającymi niezwykle ważne i pomocne informacje techniczne "które zazwyczaj niszczą maszynę" (na kawałki ponownymi operacjami rozwalając ze śmiechu) w waszym przypadku kończońcy się na wgraniu modyfikacji oraz edytowania podstawowych wygenerowanych config-ów gdzie mamy doczynienia ze zwykłym notatnikiem tekstowym.

ExtraBiomes jest dosyć specyficzną modyfikacją w której już na starcie mamy ograniczenia w powierzchownym generowania się przeniesionego biomu craced sand-u sprowadzającej go do ograniczonej wielkości oraz możliwych terenów do objęcia.Oczywiście wszstko to można zedytować bez konieczności zbędnego uziemiania całości biomu.Mam nadzieje że w następnym poście nie będe mógł się spodziewać opisu komend do auth-me.

Odnosząc się do paczki przedchwilą została zaktualizowana i wzbogacona o modyfikacje takie jak:

AnimalBikes

MineFactory

ExperiMint

CropHelper

ElementarCreepers

Zapraszam na server.

Opublikowano

Na sewerze cały czas są odczuwalne opóźnienia oraz lagi spowodowane obciążeniem samej maszynki ponadto administracja nie potrafi ogarnąć się i zachować w odpowiednich sytuacjach. Poziom rozgrywki na serwerze nie został zrównoważony, gracz posiada dostęp do moźliwości bugowania kopiowania przedmiotów za pomocą railcraft-a i niektórych itemków z forestry, dodatkowo dostępny jest bug z iron golemem i perła endermana,napewno jeszcze jakieś sposoby których nieudało mi się zobaczyć pozostały.

Do tego większość przedmiotów z modów jest zablokowana lub zbugowana.

Przynajmniej 10 razy dziennie serwer jest wyłączany ponieważ administracja nie potrafi poradzić sobie z błędami modów! Paczka jest zrobiona na "odwal się" i dlatego cały czas są jakieś problemy z klientem.

Problemy tego serwera mógłbym wymieniać w nieskończoność ale powstrzymam się...

Mówiąc krótko... NAJGORSZY SERWER Z MODAMI !!!

PS.

Na początku gry na ich serwerze kupiłem ViP'a i dostałem bana po 2 dniach za NIC! Widać że serwer jest zrobiony dla kasy, a nie dla graczy!

STANOWCZO ODRADZAM GRĘ NA TYM SERWERZE!

STRATA CZASU!

Opublikowano

Pragnę zauważyć że na serwerze jest whitelist OFF, po za tym kazikp na serwerze nie została jeszcze włączona sprzedasz kont vip, więc ciekaw jestem w jaki sposób je zakupiłes ;(

Opublikowano

Przynajmniej 1 raz dziennie serwer jest wyłączany ponieważ zgłoszenia graczy pomagają zmienić serwer na lepszy na którym jest coraz mniej bugów! Paczka jest zrobiona profesjonalnie ale czasami może się zdażyć że wyskoczy nam jakiś crash.

Zalety tego serwera mógłbym wymieniać w nieskończoność ale powstrzymam się...

Mówiąc krótko... NAJLEPRZY SERWER Z MODAMI

:)

PS.

Na początku gry na ich serwerze kupiłem ViP'a i dostałem bana po 2 dniach za NIC! Widać że serwer jest zrobiony dla kasy, a nie dla graczy!

STANOWCZO POLECAM GRĘ NA TYM SERWERZE!

Ja do tego co podkreślone ;) z mojego doświadczenia robienia serwerów to raczej z hostingu gier nie da się przelewać kasy czyli Mankind czy Kanciasty nie dostają z tego nic!

I jeszcze powiem że niektórzy (tacy jak ty) mogą mieć słaby komp czy net... poza tym jest sporo modów które troche lagują

Troche przedytowane na korzyść serwera;)

Opublikowano

Witam .

Po 1 Polecam serwer podoba mi sie

Po 2 nie radze korzystać z X-ray ponieważ są sprawdzane logi na serwerze ban będzie 100% :)

Opublikowano

Wraz z najnowszym update-m (abdejtem) paczki została ona wzbogacona o kolejne modyfikacje podobnie jak wszystkie błędy wystepujące w trybie gry multiplayer które zostały w miare możliwości wyeliminowane, biężąca paczka clienta najprawdopodobniej pozostanie na jakiś dłuższy okres czasowy, nie powinny występować z nią jakie kolwiek nieprawidłowości.Niedawno co została dodana możliwość pobrania paczki z luncherem opartym na MultiMC dla użytkowników premium dająca możliwość dopisania w dosyć prosty i wygodny sposób ilość pamieci przypisywanej pod minecraft-a wnosząca jeszcze troszke udogodnień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...