Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IndustrialSolution

MankindEnemyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracja nie jest stronnicza w przpadku konfilktów z graczami sugeruje się regulaminem w niektórych sytuacjach sama przejmuje inicjatywe i to tylko w celu ustabilizowania standardu gry na serwerze administrator będący nawet na normalnym trybie gry stara się nieingerować zbytnio bez konieczności w normalną gre wszystkich osób.

Po przypadkowym zabiciu Dr.Joint'a przez szorkejs'a, Dr.Joint z płaczem "pobiegł" do MrKanciastoPorty i poprosił, żeby Admin zabił szorkejsa.

Przedstawiona przez was historia jest tylko domyślnie przybranego przez was fragmentu pozbawionego początkowego przebiegu sytuacji nie znanej wam z punktu każdej ze stron szczegulnie z całego team speak-a gdzie administracja spedza cały czas z większością z graczy nie wliczając ciągłego obrażania graczy wniesionych skarg braku pochamowania otrzymanych kick-ów i temp-ów

Pie*****ona faworyzacja graczy przez Admina. Uwaga! Nie zabijajcie nikogo na tym survivalu bo niewiadomo kto jest kolegą Admina!

Rozumiem że faworyzacją według was jest skikowanie osoby obrażajacej na chacie odmienne traktowanienie gracz-a w przypadku kolejnego wystąpienia to uprzedam ona występuje xD

I nie sądzę, żeby nabrał dużej ilości graczy, gdy admina dostaje nawet 12latek.

Każdy z administratorów ukończył 15 rok życia i jaki najbardziej rozpatruje w miare możliwości każda sytuację.

Aby zakończyć dyskusje, przez ponad pół godziny tłumaczyłeś się, że znalazłeś się tam tylko dlatego, że Dr.Joint zaakceptował twoją prośbę o TPA, jednak pogrążyłeś się gdy dałeś mi tego screena. Nigdzie nie widać twojej "propozycji" tpa.

Kanciasty tepnął się specjalnie w tamto miejsc żeby uświadomić tobie jak bardzo żenujące było twoje kolejne posuniecie.

Pozatym itemki na sobie miałeś ostro z GM'a/Komend, gdyż NIKT na serwerze nie miał tych itemków lepszych od Quantum, a ty tak?

Nic dodać, nic ująć.

Na screenach wszystko widać. - mieliście o wiele większą przewagę bojową nad administratorem , administracja nie miała itemków nie dozwolonych normalnym graczą ani nie co dopiero jak waszym zdaniem wywyższała się nimi.

Szczerze?

Nie chce mi się tego czytać jeszcze raz.

Ktokolwiek to przeczytał zapewne widzi, że jest to napisane bez ładu i składu...

Bronisz Administracje, Bronisz serwera jednak nie było Cię przy tej sytuacji. Odpisałeś jedynie żeby bronić serwera.

Mimo, że ukończyłem 26 lat, połowy z twoich zdań po prostu nie zrozumiałem.

Dziękuję za uwagę.

P.s.

Przedstawiona przez was historia jest tylko domyślnie przybranego przez was fragmentu pozbawionego początkowego przebiegu sytuacji nie znanej wam z punktu każdej ze stron szczegulnie z całego team speak-a gdzie administracja spedza cały czas z większością z graczy nie wliczając ciągłego obrażania graczy wniesionych skarg braku pochamowania otrzymanych kick-ów i temp-ów

To mnie po prostu rozwaliło... Jeżeli próbujesz używać mądrych słów, dowiedz się najpierw co one znaczą, jak się odmieniają i jak je poprawnie napisać.

Kilka rzeczy które zrozumiałem i na które postaram się udzielić odpowiedzi:

1. Adminsitracja nie spędza czasu z graczami ponieważ, na TeamSpeaku nawet nie mogłem wejść by pogadać z Administracją.

2. Nasza przedstawiona historia zaistniała. Po co mielibyśmy kłamać? Nie jestem dzieckiem, nie zależy mi na bezpodstawnym oczernianiu serwera ani ludzi.

3 i ostatnie. Wiem dokładnie co to znaczy, być Adminem i mieć kolegów grających na serwerze. Też im pomagam, to oczywiste. Jednak mimo wszystko pomagam im w taki sposób by inni gracze tego nie widzieli. To co zaistniało na serwerze to ewidentne złamanie regulaminów i moralności przez Administratorów.

//Cutspam

Ile mój steam jest warty... :( ---> LINK <---

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

• Odpowiedzi 622
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze?

Nie chce mi się tego czytać jeszcze raz.

Ktokolwiek to przeczytał zapewne widzi, że jest to napisane bez ładu i składu...

Bronisz Administracje, Bronisz serwera jednak nie było Cię przy tej sytuacji. Odpisałeś jedynie żeby bronić serwera.

Mimo, że ukończyłem 26 lat, połowy z twoich zdań po prostu nie zrozumiałem.

Dziękuję za uwagę.

P.s.

To mnie po prostu rozwaliło... Jeżeli próbujesz używać mądrych słów, dowiedz się najpierw co one znaczą, jak się odmieniają i jak je poprawnie napisać.

Kilka rzeczy które zrozumiałem i na które postaram się udzielić odpowiedzi:

1. Adminsitracja nie spędza czasu z graczami ponieważ, na TeamSpeaku nawet nie mogłem wejść by pogadać z Administracją.

2. Nasza przedstawiona historia zaistniała. Po co mielibyśmy kłamać? Nie jestem dzieckiem, nie zależy mi na bezpodstawnym oczernianiu serwera ani ludzi.

3 i ostatnie. Wiem dokładnie co to znaczy, być Adminem i mieć kolegów grających na serwerze. Też im pomagam, to oczywiste. Jednak mimo wszystko pomagam im w taki sposób by inni gracze tego nie widzieli. To co zaistniało na serwerze to ewidentne złamanie regulaminów i moralności przez Administratorów.

//Cutspam

[1. Adminsitracja nie spędza czasu z graczami ponieważ, na TeamSpeaku nawet nie mogłem wejść by pogadać z Administracją.]

Jeśli adminstracja nie przebywała akórat na publicznym kanale nie próbowałeś napisać prośby o przeniesienie , wystarczyło wysłać samego poke-a

[2.Nasza przedstawiona historia zaistniała. Po co mielibyśmy kłamać? Nie jestem dzieckiem]

Byłem jednym z uczestników rozmowy na team speak-u nie będąc dostępnym na serwerze [nie zależy mi na bezpodstawnym oczernianiu serwera ani ludzi.]mi równierz dlatego w dlaszym momencie kontynułuje ten wątek. Z całej przedstawionej przez was historii zgadza się jedynie kolejność jak i czas nastąpienią po sobie zabójstw nie macie nawet pojęcia z jakiego względu administrator który akórat przebywał w waszym pobliżu zachował się w taki a nie inny sposób nie wspominając o waszym całokształcie zachowywania się na serwerze przed wystąpieniem sytuacji.

[3 i ostatnie. Wiem dokładnie co to znaczy, być Adminem i mieć kolegów grających na serwerze. Też im pomagam, to oczywiste. Jednak mimo wszystko pomagam im w taki sposób by inni gracze tego nie widzieli. To co zaistniało na serwerze to ewidentne złamanie regulaminów i moralności przez Administratorów.]

Prosiłbym o poparcie wypisanego przez was oskarżenia chociażby jakimiś przkładami czymś zkąd to się wzieło?.Waszym zdaniem pomagając graczą w mniejszych sprawach technicznych bawiąc się razem z nimi na serwerze w niektórych okolicznościach w zależności od osoby zmieniennie traktować ją w przypadku naruszenia regulaminu biorac pod uwage opisany calokształt ,mamy w tym przypadku mowe o faworyzacji graczy??

Opublikowano

Na czas prac technicznych które właśnie dobiegły końca została wprowadzona whitelist-a.Myśle że w tym momencie bez problemu będziesz mógł się dostać na serwer.

Opublikowano

Przypominają mi się czasy jak grałem na ppoprzednim ;p fajnie było duzo ludzi grało , i te mody ktorych ciezko szukac na innych serwach ;)

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Miło że Ashcan zrozumiał o co chodzi :)

Nie, Ashcan nie zrozumiał o co chodzi.

Ashcan jest przygłupem.

P.s.

Kup słownik Mankind, to po 1

po 2, zeby nie ciagnac tej beznadziejnej dyskusji, Nie nagrywałem rozmowy na teamspeaku, niczego nie udowodnię. Zarówno ty, mankind, jak i a_choj - dobrze wiecie ze Admin kanciastoporty tepnal sie do kolegi i sie "zrewanzowal".

Koniec Spamu.

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Opublikowano

Hahah ;] Dzięki za gre na serwerze ;] P.s. Kto chce, pisac priv, jest okolo 10 skrzynek w full blokach diaxowych, znam koordy wsyzstkich. Fajnie sie kopiowalo, dzieki - papa ;D

Opublikowano

Hahah ;] Dzięki za gre na serwerze ;] P.s. Kto chce, pisac priv, jest okolo 10 skrzynek w full blokach diaxowych, znam koordy wsyzstkich. Fajnie sie kopiowalo, dzieki - papa ;D

czyli dzieki tobie jest reset mapy i calego eq ?

rageguydajdiaxa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...