Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IndustrialSolution

MankindEnemyy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 622
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zabiłem?Lol no chyba nie dzisiaj nie grałem w mc.Cały dzień byłem u kolegi wieczorem wchodze i co nie ma mnie na wh chcialem wyjasnic to na ts i co perm na ts pięknie nic nie zrobiłem i chyba wiem co jest grane.Moj kolega wbil na moje konto poniewaz znal moje haslo bo na kazdym serwie mam takie haslo.....Zajebiscie wręcz

Podziękuj koledze, ja chyba nawet mam ss-y jak zabijał dzisiaj ;>

Opublikowano

Mam tu kilka podań do WL mojego Teamu:

Ja:

Nick: Lechu

Doświadczenie: 2 lata

Znajomość modów: 8/10

Ts: Tak

Mikro: Tak

1 Kolega :

Nick: Caro

Znajomość modów: 7/10

2 Kolega :

Nick: Rajzer

Znajomość modów: 5/10

3 Kolega:

Nick: Jakubbialon

Znajomość modów: 6/10

4 Kolega:

Nick: 68freakbabe

Doświadczenie: 1.5 roku

Znajomość modów: 5/10

Gramy Teamem!!!

c0a083870cbcff376202a67662460502.jpg

"Na wojnę nie idzie się po to, by zginąć za ojczyznę, tylko po to, aby jakiś inny sukinsyn zginął za własną"

Hals von Tasseninck, Wielki Książe Ostlandu

Opublikowano

Siema. Pierwsze to sory za brak polskich liter ale niestety na macu chyba nie da sie ich ustawic.

Lat mam 13 ale ogarniam. Nie greefuje ani nie klne na chacie :D. Mody ogarniam w malym stopniu, gralem na 2 serwerach ale niestety siadly bardzo szybko. Moj nick to JatekX2

Opublikowano

Podanie do WL:

Nick:Fenir

Imie:Mateusz

Nazwisko:Rak

Chcialbym zagrac na servie z modami gralem kiedys na podobnych modach na singlu wiec mysle ze ogarne.

Opublikowano

Mankind prosze cie dodaj mnie nie ma innych serwerow z modami przejrzalem mpcforum do 170 strony i nic oprucz tego porszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ninjaga zostałeś zbanowany z jasno określonych powodów żaden z administratorów nie odbanuje ciebie ponownie twoje zasługi były naprawde do

dostałem bana nick xxserekxx za co :)?

ps chyba nie ma wl...?

syć duże.

2012-10-14 10:11:28 [iNFO] xxserekxx [/80.50.140.58] logged in with entity id 882954 at ([world] -431.5, 64.0, 342.5)

2012-10-13 12:01:11 [iNFO] GavinoFree [/80.50.140.58] logged in with entity id 1534657 at ([world] -378.30000001192093, 64.0, 400.0883714968245)

Sytuacja z multikontem wygladała by troszke inaczej gdyby wczesniej gracz Gavino Free nie został zbanowany.W messagu podczas dochodzenia na serwer powinna wyświetlać się informacja z powodem zbanowania.

Whitelist zaktualizowana. Zapraszam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...