Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up a co ty myślisz że ktoś z tego forum myśli o Tobie żeby Ci dobrze było? Mam nadzieje że jeszcze nie mylisz forum z domem. Druga sprawa yangi/itemy z pandory były są i będą

To całe okradanie postaci,topki na innych serwerach zaczął napędzać Acros nie wiem jak trzeba być pojebanym aby wnikać tak w tego santriela jak trzeba być upośledzonym emocjonalnie

A co do Erontrona/Santriela wy kurwa myśleliście że płaci za serwer parę set złoty tak żebyście mogli grać? Proste znudziło mu się wyjebał 2 serwer tylko jest głupi powinien zrobić to "bezszelestnie"

Nie, nie mylę domu z forum , moim zdaniem dobrze że Hydra uświadomił tym co nie wiedzieli nic o serwerach Santriela, co do ostatniego zgadzam się.

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

Nie, nie mylę domu z forum , moim zdaniem dobrze że Hydra uświadomił tym co nie wiedzieli nic o serwerach Santriela, co do ostatniego zgadzam się.

Ciekawe, czemu to tak naglę się pojawiło to całe uświadamianie? I tak długo trwało ludzi okradanie, że tak to nazwę.

Może dlatego że powstaje serwer antissa? Trzeba mu reklamę zrobić a komuś antyreklamę. Wyznanie na yt, wzruszające... ach ta uczciwość Arcrosa i w ogóle

Opublikowano

Acros się spina bo go Santriel wyjebał na zbity pysk bynajmniej mi tak napisał teraz się mści

Opublikowano

Ciekawe, czemu to tak naglę się pojawiło to całe uświadamianie? I tak długo trwało ludzi okradanie, że tak to nazwę.

Może dlatego że powstaje serwer antissa? Trzeba mu reklamę zrobić a komuś antyreklamę. Wyznanie na yt, wzruszające... ach ta uczciwość Arcrosa i w ogóle

W tym poście zakończę tą "dyskusję". Santriel jest złodziejem, egoistą, zależy mu tylko na pieniądzach i jest w stanie posunąć się do "wszystkiego" żeby zarobić. Ja nie robię żadnej anty-reklamy, więc nie pierdol mi tutaj. Gdybyś przyglądał się całej sprawie od początku, grał na serwerach gdzie GA/Gm był Santriel wiedziałbyś o co się rozchodzi. I nie prowokujcie dalszej dyskusji.

http://www.mpcforum.pl/topic/731440-dyskusja-reinorpl/

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

Ja nie robię żadnej anty-reklamy, o serwerze antissa słyszę 1. raz więc nie pierdol mi tutaj. Gdybyś przyglądał się całej sprawie od początku, grał na serwerach gdzie GA/Gm był Santriel wiedziałbyś o co się rozchodzi. I nie prowokujcie dalszej dyskusji.

Weź wypierdalaj... nawet nie z tobą pisze.

Opublikowano

Można się dowiedzieć skąd można zdobyć ten kostium rozbójnika czy zabójcy... ten po lewej stronie? Spodobał mi się bardzo ^^

przedmioty kostiumy, fryzury itp z itemshopu leca z ametystowych szkatulek dostepnych u npc, klucz do nich leci z bossow

edit. juz wszystko odnosnie lagow wiem, firma hostingowa hosteam.pl ma problemy techniczne, serwery takie jak nasz, ravia czy draenor tez sa offline

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

Jakaś przerwa? Stronka nie działa...

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

A więc, chyba jednak jakaś przerwa lub DDos ...

Będę szukał ludzi do wspólnej gry w Gildii Skamander jeżeli jest ktoś chętny to zapraszam skype: gogolin44

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

Info odnośnie off - serwerownia www.hosteam.pl ma problemy techniczne, czekamy az naprawia problemy, (najswiezsza baza danych jest zapisana u mnie na dysku, zadnej cofki nie bedzie)

btw. ravja, dreanor itp tez maja ten sam problem

10s55xy.jpg

Opublikowano

Serwer juz ok, strona hosteam.pl dalej nie dziala - moga znowu cos wylaczyc.

10s55xy.jpg

Opublikowano

@up

Ucisz się, przez neta widzę, że naprawdę wielki kozaak, a ciekawy jestem czy w realu byś powiedział mu to prosto w oczy...

Pierdolić plotyy...

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

ZMIANA E-MAIL NADAL NIE DZIAŁA, NA NOWY NIC NIE PRZYCHODZI, NIE WAŻNE CZY TO JEST INTERIA.PL CZY O2.PL CZY G-MAIL.COM, NA STARY WSZYSTKIE KROKI DOCHODZĄ, A NA NOWY TO JUŻ NIE. A NAPRAWIĆ TO NIE MA KOMU, NA TS3 NIKT Z ADMINÓW NIE WBIJA, FORUM TEŻ PRAKTYCZNIE NIE ŻYWE.

yqwe5r.png
Opublikowano

Strona działa... Usuńcie ciasteczka i historię jeżeli macie problem. Lub poprostu inna przeglądarka...

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

JPDL. Ja również zostałem okradziony lecz na serwerze reinor.pl i co mam powiedzieć, że Santriel mnie okradł ?

Są różne strony internetowe o tematyce metin2 gdzie ciasteczka się wgrywają automatycznie, a poza tym miałem na komputerze wiele syfów z MPC. Tzn. BS'y itp..

Serwer polecam i to po całości, a Santriel się nie rozerwie. Gra, ts, forum, a moim zdaniem po prostu nie chce mieć kontaktu z graczami i się do nich przywiązywać, bo wiecie, że to by mu na pewno zaszkodziło, bo widzisz w jakim świetle stawiają naszego GA. Masz problem pisz SUPPORT dla waszej wiadomości jest aktualnie sam w teamie, a Kelevra (moderator) jest na tygodniowym urlopie.

Kolego jeżeli żadnych dowodów nie masz to nie pisz.

Opublikowano
@up

Ucisz się, przez neta widzę, że naprawdę wielki kozaak, a ciekawy jestem czy w realu byś powiedział mu to prosto w oczy...

Pierdolić plotyy...

ploty? Isamu, team rivendel i reszta znanych osobowosi metina siała by ploty? ty dziwna rozowa istotko, jestesmy w internecie, rozmawiamy w internecie, wiec po jakiego grzyba mam mu to mowic prosto w oczy? hahah ty juz tak zyjesz komputerem ze wszystko ze sobą łaczysz. coooooo za nap

Opublikowano

ploty? Isamu, team rivendel i reszta znanych osobowosi metina siała by ploty? ty dziwna rozowa istotko, jestesmy w internecie, rozmawiamy w internecie, wiec po jakiego grzyba mam mu to mowic prosto w oczy? hahah ty juz tak zyjesz komputerem ze wszystko ze sobą łaczysz. coooooo za nap

Bo ta chora konkurencja zrobi wszystko byleby tylko przejąć graczy na własne marne serwery i subskrypcje na youtube. Proste..

Opublikowano

@up

Zgadzam się.

2@up

Się nie zesraj... A Rivendel to naprawdę gówno tak samo jak jego śmieszna ekipa...

Jt6Q7Jv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...