Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Zapowiedź]Starożytny Minecraft [Karta-postaci-WL:ON][RPG][Magia][Bogowie][Piramidy][Historia serwera][No-premium]

Damian

Pytania związane z serwerem  

349 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy b?dziesz gra?/a na serwerze ?

• Tak
      304
    • Nie
      45
  2. 2. Które pomys?y chcia?by? aby by?y zrealizowane ?

• Groby
      223
    • Realistyczna ?mier?
      39
    • Z?amania
      20
    • Nowa ranga: Zielarz,niewolnik,oficer
      9
    • Launcher serwera
      10
    • Music Pack
      4
    • Skiny no premium
      33
    • Gladiator
      11
  3. 3. Czy b?dziesz na otwarciu serwera (7 pa?dziernik Niedziela godzina 16:00) ?

• Tak
      82
    • Nie
      34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś wkrada mi się na Konto BronyHooves. I to ponoć ja jestem zły. Zbanuj IP które było pod tym nickiem w godzinach 18:30 - 20:00 bo wtedy odrabiałem lekcje a afera jest że podpaliłem lasy przy Ewen. ;/

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze
:
Fuzjonista

Imię w grze
:
Tris

Nazwisko w grze
:
Drayke

16

Biografia postaci
:
Tris urodził się w Ewen. Od dziecka był wychowywany przez ojca w Ewenskiej kulturze.Spokój, radość, pozytywna energia płynąca z jogu towarzyszyła mu od piątek roku życia, aż do dorosłości, która przybyłą dość szybko. Gdy skończył pietnaście lat przyszedł smutek, jego ojciec został zabity przez lud Ewenów. Tris stał się wtedy głównym żywicielem rodziny utrzymując swoje młodsze rodzeństwo i matkę, która postradał zmysły po stracie męża. Jedynym odpoczynkiem od codzienności była Capoeira, której poświęcał cały wolny czas, szlifując swoje umiejętność jogu. W końcu w dniu szesnastych urodzin wstąpił do wojska chcąc pomścić ojca i poznęcać się na pyszałkowatych Ewenach.

Charakter
: Chaotyczny i nieprzewidywalny, dąży do celu po trupach, dobijając każdego przeciwnika na swej drodze. Niedostępny, milczący, marudny. Wszystkie te słowa doskonale go opisują, jednak Ci którzy widzieli go w walce lub podczas jogu zazwyczaj go nie poznają. Ruszając ze śmiechem na twarzy i radościom w sercu rusza na bitwę, nie lekceważąc przeciwnika, a jednocześnie bawiąc się każdą chwilą walki.

Wygląd
:
Młody, normalny chłopak. Mimo swej postury nie jest słabeuszem, ale też nie jest siłaczem. Ma krótkie, kruczo czarne włosy, które „stoją” mu na głowie i szaro-błękitne oczy. Na twarzy nie brak uśmiechu choć nie zawsze jest on prawdziwy.

Znajomość zasad RPG
(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów,ortografia):
Znam zasady.(Grałem, ogarniam czat, ortografię również.)

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze
?:
Chciałbym zagrać na waszym serwerze ponieważ zaciekawił mnie on bardzo i chciałbym zostać na nim na dłużej , być może do końca trwania jego.

Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania i odpowiedz PW.
Opublikowano

Damian, żądam by zwrócono mi itemy. Dzisiaj zostałem BEZ POWODU zabity przez gr.. noobka " duamiana ". Stracone itemy:

10 diaxow

2 stacki emeraldow

zlota czapka

diax kilof ( dostalem za zelazo )

i wiele innych rzeczy.

Mam nadzieje, ze je otrzymam

U nas za takie durne pretensje jest najpierw ostrzeżenie a potem ban. To sie właśnie nazywa profesjonalne zarządzanie serwerem. Eliminujemy tego typu osoby, aby inni mogli się dobrze bawić.

Spoko na serwer czekałem prawie 3 tygodnie aż do otwarcia a wczoraj wbijam po raz pierwszy, rejestruje się i nie całe 5 sekund i nie żyje -_- i do tego nie jestem na wl ponieważ dedłem. Nawet już nie chce mi się 2 podania pisać bo i tak wejdę i znowu dedne -_-

xxx

1377774857-U369478.png

Opublikowano

@up

Nie umiesz się normalnie zareklamować?

Spokojnie jeszcze troche zgłoszeń i będziesz musiał nowe konto na mpc zakładać

fzn014b0uhps_t.jpg

Opublikowano

Nick w grze: MeKsS

Imię w grze:Horun

Nazwisko w grze: Samaras

Wiek (prawdziwy): 14

Biografia postaci (minimum 10 zdań)Prosimy o nie pisanie o wojnach,ucieczkach.:

Horun, to zwykły mężczyzna, wieku 20 lat. Godnie służy swojemu władcy, oraz posiada dużą wiedzę, na temat walki itp. Od małego walczył dla swojego władcy. Teraz mieszka w Ewen, ma skromną chatkę. Horun posiada także dużą wiedzę o alchemii. W domu posiada swój własny stół alchemiczny, oraz wszystkie potrzebne składniki do warzenia mikstur. Bez problemu przyrządza miksturę siły, czy szybkości. Teraz sprzedaje mikstury - tak zarabia na siebie. Horun jest odważny, waleczny oraz mądry. W pasie, zawsze trzyma swoje ostrze. Horun potrafi pomóc w potrzebie. Spełnia każdą możliwą do spełnienia prośbę. Jest on uczciwy, oraz bezinteresowny.

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów,ortografia): Znajomość zasad : 9.5/10, Grałem na takich serwerach. Ogarniam czaty IC oraz OOC. Ortografia : 10/10

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: Ponieważ, wiem, że ten serwer jest ogarnięty, kolega mi powiedział. I wiem, że warto grać !

Opublikowano

@up

Nie umiesz się normalnie zareklamować?

Spokojnie jeszcze troche zgłoszeń i będziesz musiał nowe konto na mpc zakładać

A to stanowi jakąś trudność? Bo moim zdaniem to 5 minut roboty max.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Nick: Bylic

imię: Bylik

nazwisko:Krzemyk

wiek (prawdziwy): 14

Biografia: Bylik jest wędrownym kupcem. Zna się bardzo na swoim rzemiośle, świetnie walczy, umie czytać i pisać(!). Od dziecka sprzedawał różne rzeczy, często na czarnym rynku. Pewnego dna strażnicy miejscy złapali go na tym i wsadzili go do więzienia. Wyszedł po 30 latach. Nikt go już nie pamięta. Musi wszystko zacząć od nowa...

Znajomość RPG: 9/10

Ortografia: 10/10

marcin199922.png

Opublikowano

A to stanowi jakąś trudność? Bo moim zdaniem to 5 minut roboty max.

Proszę cię odpowiedz mi na wszystkie pytania

1.Czemu reklamujesz się tutaj? a nie np. na youtube

2.Czy możesz mi podać swojego skype? by udowodnić swój wiek

3.Czy masz wogulę pojęcie co znaczy RPG?

4.Czemu uważasz że twój serwer jest dobry? bo wgrałeś jobs i factions?

fzn014b0uhps_t.jpg

Opublikowano

Proszę cię odpowiedz mi na wszystkie pytania

1.Czemu reklamujesz się tutaj? a nie np. na youtube

2.Czy możesz mi podać swojego skype? by udowodnić swój wiek

3.Czy masz wogulę pojęcie co znaczy RPG?

4.Czemu uważasz że twój serwer jest dobry? bo wgrałeś jobs i factions?

Może ja odpowiem.

1. Na YT też mają reklame.

3. Ekipa Avernusa wie dużo wiencej o RPG niż Starożytnego Minecrafta

4. Tam nie ma ani jednego ani drugiego. Ich pluginy są robione własnoręcznie - wrzyciu się jeszcze z takimi nie spotkałem. Oczywiście są wyjątki typu lwc.

Zagrałem na obu serverach i jak mam być szczery to napoczątku myślałem ,że Avernus będzie niewypałem a Starożytny Minecraft "pro serverem"

Okazało się być na odwrót.

Starożytny to totalne DNO.

Nie dość ,że przez 2 tygodnie odkładali start i zbierali lajki to teraz mają nam (za przeproszeniem) g*wno do zaoferowania.

Avernus wystartował zgodnie z planem i jest o niebo lepszy.

Porównanie pod względem graczy

Jest godzina 20

Na avernusie gra w tym momęcie 9 osób

Starożytny minecraft 0

Na avernusie od godziny 14(od tej siedze) ciągle jest przynajmniej 3 graczy.

Starozytny MC - widzialem 1 osobe.

Co do budowli - Starozytny MC poza wielkim koloseum jest strasznie przydki

avernus ma ładne - epokowe budowle.

Ponadto na Starozytnym jest zabugowany

Na avernusie bugów nie ma.

Co do administracji to tak sie plujecie ze ekipa avernusa to dzieci under 15 , a Damian H@ starożytnego ma 13 lat ( ekipa avernusa jest starsza na 100%)

Pozdrawiam - Hotarti!

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

@Up to prowokacja, błędy przez pośpiech, czy faktycznie powinienem Ci pier*olnąć słownikiem w czoło.

Pisze się MOMENCIE, WIĘCEJ, WŻYCIU i BRZYDKI tumanie jeden.

A wracając do tematu, sorry ale niestety muszę się z Tobą zgodzić. Trochę nieogarnięty starożytny jest.

W dupie ja mam, te wasze warny.

Opublikowano

Nick w grze: Sir_Kosko

Imię w grze:F oream

Nazwisko w grze: Pokoczkowy

Biografia postaci: Nazywam sie Foream, jestem skromnym posiadaczem Sklepiku Rybnego w Poczelowie, w rodzinnej wiosce Poczelowo, sklep otrzymałem po ojcu, Matce. Gdy miałem 17 lat zaczołem uczęszczać do szkoły Magi po 3 lat nauki zostałem zwerbowany do Obrony mojego miasta przed Zlymi istotami. Niestety, przegraliśmy. Zostałem wzięty do roboty dopiero po roku pracy, zostałem obywatelem i przekonałem się że to piękny kraj, razem z rodziną zamieszkaliśmy tam i założyliśmy nowy Sklep Rybacki.

Znajomość zasad RPG:8 z 10

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: Ponieważ Zapowiada się super

2135385556.png
Opublikowano

Jest aktualizacja chłopczyku, po wejściu na serwer ?

Zajebiście byłeś podniecony.

,,Kiedy dasz mi adma ?"

Na tym twoim serwerze grają noobiarze, spamujący.

PRZESTRZEGAM WAS PRZED NIMI RAPORTUJCIE .

Opublikowano

Daruj sobie.

"chłopczyku" możesz Sobie do młodszych pisać.

Ja sobie nie życzę żeby 13 latek tak do mnie pisał.

na avenusie przynajmniej ktoś gra a nie server pusty.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Umiem czytać. To ty nie umiesz pisać - jakieś znaki interpunkcyjne by się przydały.

btw

To to nie jest "mój" server.

Ja jestem tylko graczem.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Przekupionym graczem? Gościu administracja avernusa nawet nie wie ,że coś takiego pisze!

Nie mam z tego ŻADNEJ korzyści , więc jakie przekupstwo?

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...