Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik]100000 Uri w 30 minut.

beblok

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up czytałem regulamin i realizacja jest u BP do max 48h więc... jak mówią trzeba czekać.

Opublikowano

Nie zapomniałem taka firma zarabia pare złotych z czego utrzymuje pracowników kurierów i techników.

Rusz czasem głową chyba że jej nie masz...

Ale o co Ci teraz chodzi ,napisałeś że firma zarabiająca miliony,a tak się składa że jeżeli nie podjęli by współpracy z Orange,to by prawdopodobnie splajtowali , więc nie rozumiem , o co Ci chodzi.

Opublikowano

KURWA A CO W NR PESSEL ? SKAD KUR MAM WZIASC PESEL ;D ?

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Ale o co Ci teraz chodzi ,napisałeś że firma zarabiająca miliony,a tak się składa że jeżeli nie podjęli by współpracy z Orange,to by prawdopodobnie splajtowali , więc nie rozumiem , o co Ci chodzi.

Ty się mnie teraz pytasz o co mi chodzi weź się ogarnij...

Po co wogóle wchodzisz na ten temat jak nic do niego nie wnosisz i powiem ci coś w tajemnicy użytkownikom przeglądającym ten temat zwisa twoja marna wypowiedź na początku że ktoś się nimi zajmie . Może tak może nie to już nie twoja sprawa chyba że rządzisz firmą ...

Opublikowano

Mi tak pisze

dziekujemy_za_zlozenie_zamowienia.png

podsumowanie

Twoje zamówienie zostało przekazane do weryfikacji, w ciągu 24 godzin roboczych skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia zamówienia.

numer zlecenia:201

dane do umowy

Adres zameldowania:Teofil

Działkowa 8 63 / 21

PESEL: 7401

Adres do korespondencji:Teofil Jabłoński

Działkowa 8 63 / 21

25-110

e-mail: TeofilJaboskm

Adres dostawy:Teofil

Działk1

25-110 4

tel. kontaktowy:1

e-mail: [email protected]

co dalej?

Twoje zamówienie jest w trakcie weryfikacji...

W ciągu 24 godzin roboczych otrzymasz potwierdzenie realizacji Twojego zamówienia wraz z jego numerem - umożliwi Ci to sprawdzenie później jego statusu.

Po udanej weryfikacji zostanie do Ciebie wysłana przesyłka z umową do podpisania oraz wybranym modemem.

ZOBACZ TAKŻE rozeta_367298777.png Panasonic_KX-TG8511PD_367290635.jpg Swissvoice_367298765.jpg Zamów telefon komórkowy lub internet mobilny i

aktywuj Orange Open,

zyskasz do 30 złotych rabatu Panasonic KX-TG8511PD Swissvoice eSense

• Usługa świadczona przez Telekomunikację Polską S.A.

wybrana oferta

• promocja:

Nowa moc internetu
  • prędkość:

do 10 Mb/s
  • modem:

nie zamawiam
  • czas trwania umowy:

12 miesięcy
  • prezent:

niewybrany

opłaty

Abonament:

59,00

Opłata aktywacyjna:
49,90 zł

Zniżka w opłacie aktywacyjnej wiąże się z koniecznością wyrażenia zgody na otrzymywanie e-faktury

opłata za utrzymanie linii:

miesięcznie
29,24 zł

Dostawa kurierem
gratis
. Płatność za modem przy odbiorze.

przejdź na stronę główną

I teraz Mam Czekac ?

Opublikowano

CONGRATULATIONS! YOU HAVE MADE A GOOD CHOICE!

We’ll give you 101250 Uridium for free, when you complete the selected offer now.

• Otrzymasz Uridium w ciągu kilku godzin.

Czy taki komunikat to gwarancja że uridium przyjdzie? Robiłem to na swoim IP wczoraj koło 11/12 rano po południu i do teraz nie mam uridium :/

Opublikowano

CONGRATULATIONS! YOU HAVE MADE A GOOD CHOICE!

We’ll give you 101250 Uridium for free, when you complete the selected offer now.

• Otrzymasz Uridium w ciągu kilku godzin.

Czy taki komunikat to gwarancja że uridium przyjdzie? Robiłem to na swoim IP wczoraj koło 11/12 rano po południu i do teraz nie mam uridium :/

Tak to oznacza że uridium ci przyjdzie :D

Ja nie mam tego szczęścia niestety ale żywię nadzieję.

Dojdzie ci do max. 48 godzin.

Liczę na LiKe :P

Opublikowano

Dear Mr Janecka,

Thank you for taking advantage of the Pay by Shopping offer.

Because of specific patterns concerning your order(s) - e.g. a high number of orders within a short time - your order will be checked manually.

We apologize for any inconvenience.

We will get back to you within the next 48 hours.

Best,

Your Pay by Shopping team

Stay in contact with us and don´t miss any special offer or the latest news from Pay by Shopping

Nie otrzymam swoich uridium czy jak??

Opublikowano

"Ta funkcja nie jest obecnie aktywna, aby zapewnić Ci super zabawę w grze i nie zakłócić jej funkcjonowania."

Da się to naprawić ?

Opublikowano

Ludzie wytłumaczycie mi co jest :( ? wypełniłem 2 ankietki czyli powinno wpaść 400k uri i nic :( uri mi nie doliczyło

coś pierdo*** żeby mieć liki i jeszcze policja na chate mi wpadnie :(

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Ludzie wytłumaczycie mi co jest :( ? wypełniłem 2 ankietki czyli powinno wpaść 400k uri i nic :( uri mi nie doliczyło

coś pierdo*** żeby mieć liki i jeszcze policja na chate mi wpadnie :(

Matematyka się kłania, od kiedy to 100+100 jest 400 ? Po drugie wiele osób mających mózg dostało uri, może ty go nie masz ?

bugpointblack.png

Opublikowano

Witam Szanownych Użytkowników
Forum
.

Powiem wam tyle ; jeżeli Te oferty będą wykorzystywane multirazy przez kilkaset graczy wtedy Neostrada zainteresuje się tym i zgłosi postępowanie przeciwko wam na Policji. Nie ma znaczenie , że ktoś to robił rok temu czy miesiąc temu wcześniej czy później. Dojdą do każdego, żeby utracone pieniądze odzyskać . A najważniejsze jest to, że żaden program na zmianę IP nie pomoże. A resztę możecie sobie sami dopisać co będzie się działo

;)

Tutaj macie Paragraf :

Art. 65. kodeksu wykroczeń:

Kto umyślnie wprowadza w błąd przedsiębiorstwa publiczne, firmy lub instytucję :

1) co do tożsamości własnej lub innej osoby,

2) co do swego obywatelstwa, zawodu, miejsca zatrudnienia lub zamieszkania,

podlega karze grzywny lub 2 lat w zawieszeniu .

Najwyżej dostaniecie grzywnę . A Neo już umie podliczać hehe :-) Pozdrawiam.

PS. A i jeszcze jedno nie ma czegoś takiego jak wpadniecie Policji do domu, chyba że ktoś jest właścicielem Gangu itp.... hehe. Dostaniecie wezwanie pocztą na Policje .

........................................................

Opublikowano

OMG Kocham to :D wracam ze szkoły patrze 260 k uri ja omg wtf :D szukam w bilansie i patrzcie co znalazłem

10.09. 12:11 Podwajacz bankingu + 101.250 uri
10.09. 12:11 Banking (T325444642) + 101.250 uri

Miałem podwajacz bankingu jeszcze stary ( kiedyś w zwykłych boxach było) i niby to działa tylko przy zakupie urki a tu prosze :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...