Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik]100000 Uri w 30 minut.

beblok

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do wszystkich dzieci z Up Xxx itd.

Niektórzy piszą. (Sialalalalalal) jak włoncze program to nie ma Nełostrady, mam nadzieje że zrozumiecie

A wiec na głupi rozum...

Wchodzicie dam do darmówek

Znajdujecie oferte

Odpalacie program

i do oferty bo żal patrzeć....

Plus dodam wy analni luuudzie...

Powiem tak ostro, gdy ostatni raz używałem tegoż programu to komputer mi sie rozpierd...

Uzywałem tego do Deepolis i Darkorbit

Cyberghost VPN może tak nie bedzie robił

i dość tego Neosowania, ale sam powiem że dygam sie z tego skorzystac. W szkole sprobuje

Albo szybko Hidem i skasuje wszystko

Ta wypowiedź była zbędna i tak...

A wogóle działa to jeszcze ? ? ?

Opublikowano

Płakać się chce patrząc na gramatykę co niektórych." Wiele osób dostało tą urkę z tego" Zamiast nabijać darmowe uri proponuję skończyć podstawówkę.

bugpointblack.png

Opublikowano

Płakać się chce patrząc na gramatykę co niektórych." Wiele osób dostało tą urkę z tego" Zamiast nabijać darmowe uri proponuję skończyć podstawówkę.

To raczej byl sarkazm.

Opublikowano

Ej SWAT mi leci do domu już normalnie i tak ten program nic wam nie da jak macie już robić te ankiety to róbcie na całego bo i tak im się zapisze wasz adres karty mac z czym realne IP ale żaden SWAT wam do domu nie wbije to polska jest za biedna nawet ci policja nie przyjedzie robiłeś ankiety ameryka na tym zarabia ^^.

Opublikowano

TPSA nie wzięło pod uwagę kilku drobnych aspektów a mianowicie takich że powinni uridium przyznać dopiero po realizacji usługi w domu klienta to raz, a dwa to to że nie spodziewali się kombinacji i myśleli że polak jest tak głupi i na to nie wpadnie. My wyłapiemy wszystko.

Więc korzystać póki można i proszę was nie róbcie sobie jaj z tą policją no chyba że do straszenia niegramatycznie piszących dzieci.

bugpointblack.png

Opublikowano

Ej SWAT mi leci do domu już normalnie i tak ten program nic wam nie da jak macie już robić te ankiety to róbcie na całego bo i tak im się zapisze wasz adres karty mac z czym realne IP ale żaden SWAT wam do domu nie wbije to polska jest za biedna nawet ci policja nie przyjedzie robiłeś ankiety ameryka na tym zarabia ^^.

Mililiony za kazda ankiete -,-.

Hahaha.... jak mozna sie bac o SWAT ? ja tego nie czaje xD

Nawet jesli byscie podali prawdziwe dane to i tak i tak nic wam nie zrobia <_<

Zrobia, zrobia. Swat - AMERYKANSKA jednostka do zadan specjalnych(nie sa od zwalczania malolatow przed komputerem :) ).

No ja już te ankiety porobiłem teraz tylko czekać na SWAT :P

Juz dalem im pieniadze na podroz z ameryki do polski :).

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Dear User,

Our apologies; due to restrictions imposed on us by our partners we cannot provide you with the offer at this time.

Please try again later or contact our customer service.

Best Regards,

Your Pay by Shopping team

Może ktoś w końcu wyjaśnić dlaczego tak się dzieje ??????

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

@2up sprawdź teraz bo dopiero teraz mam czas (A raczej kolega) żeby to zrobić.

Sprawdź i powiedz czy działa :D dam lajka

@up wymyślone chyba że chcesz ich badziewny net :D

Opublikowano

Dear User,

Our apologies; due to restrictions imposed on us by our partners we cannot provide you with the offer at this time.

Please try again later or contact our customer service.

Best Regards,

Your Pay by Shopping team

Chcę wiedzieć dla czego mi wyskakuje takie coś .... wie ktoś ? jak temu zaradzić???? .

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

Mam pytanie,czy po pobraniu tego HideMyIp,automatycznie ukrywa adres czy trzeba tam troszkę pogrzebać,i jak z odnawianiem tej oferty? można ją robić ciągle czy raz na godzinke/dzień?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...