Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik]100000 Uri w 30 minut.

beblok

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam Szanownych Użytkowników
Forum
.

Powiem wam tyle ; jeżeli Te oferty będą wykorzystywane multirazy przez kilkaset graczy wtedy Neostrada zainteresuje się tym i zgłosi postępowanie przeciwko wam na Policji. Nie ma znaczenie , że ktoś to robił rok temu czy miesiąc temu wcześniej czy później. Dojdą do każdego, żeby utracone pieniądze odzyskać . A najważniejsze jest to, że żaden program na zmianę IP nie pomoże. A resztę możecie sobie sami dopisać co będzie się działo

;)

Tutaj macie Paragraf :

Art. 65. kodeksu wykroczeń:

Kto umyślnie wprowadza w błąd przedsiębiorstwa publiczne, firmy lub instytucję :

1) co do tożsamości własnej lub innej osoby,

2) co do swego obywatelstwa, zawodu, miejsca zatrudnienia lub zamieszkania,

podlega karze grzywny lub 2 lat w zawieszeniu .

Najwyżej dostaniecie grzywnę . A Neo już umie podliczać hehe :-) Pozdrawiam.

PS. A i jeszcze jedno nie ma czegoś takiego jak wpadniecie Policji do domu, chyba że ktoś jest właścicielem Gangu itp.... hehe. Dostaniecie wezwanie pocztą na Policje .

........................................................

Posłuchaj mnie teraz uważnie chłopczyku bo widzę że naczytałeś lub nasłuchałeś się głupot, jeśli by tak było oferta po pierwszym wypełnieniu z danego IP powinna zniknąć, po drugie TPSA sama jest sobie winna bo powinna przyznawać nagrodę po podpisaniu umowy lub po instalacji usługi w domu klienta, po trzecie jest to sprawa cywilno-prawna i policja nic do tego nie ma. Możesz ewentualnie dostać wezwanie do sądu, tyle tylko że suma nie przekracza 250 zł więc nie kwalifikuje się na postępowanie sądowe, więc nie strasz tutaj ludzi.

bugpointblack.png

Opublikowano

czekam 3 dzień mam komunikat że uridium powinienem dostać w ciągu kilku godzin, ale do dzisiaj nie mam. Czy jest możliwość ubiegania się o to uridium?

Opublikowano

czekam 3 dzień mam komunikat że uridium powinienem dostać w ciągu kilku godzin, ale do dzisiaj nie mam. Czy jest możliwość ubiegania się o to uridium?

Tak napisz do nich że wpisałeś fałszywe dane i jeszcze nie dostałeś uridium.

OMG Kocham to :D wracam ze szkoły patrze 260 k uri ja omg wtf :D szukam w bilansie i patrzcie co znalazłem

10.09. 12:11 Podwajacz bankingu + 101.250 uri
10.09. 12:11 Banking (T325444642) + 101.250 uri

Miałem podwajacz bankingu jeszcze stary ( kiedyś w zwykłych boxach było) i niby to działa tylko przy zakupie urki a tu prosze :D

Tak więc proszę tumanów nie potrafiących wypełnić prostej ankiety o nie wypisywanie tutaj głupot że to FAKE.

bugpointblack.png

Opublikowano

Tak więc proszę tumanów nie potrafiących wypełnić prostej ankiety o nie wypisywanie tutaj głupot że to FAKE.

Nie trzeba być tumanem, żeby urka niedoszła. Po prostu musi być jakiś czynnik wpływający na to czy dojdzie, czy też nie. beblok, jakbyś zrobił filmik pokazujący dokładnie jak wykonać ofertę, byłoby więcej osób zadowolonych z Twojego tematu.

Opublikowano

Na swoim poszło, dodało urke i zablokowało możliwość dalszego zamawiania.

Na ip z hotspotshield nie działa.

BTW# hidemyip pokazuje na programie, że masz IP z californii i innych gówien a tak naprawde masz swoje IP:)

Pozdro dla tych co myśleli, że są anonimowi xD

Opublikowano

To ci odpiszą żebyś im fakture pokazał

Albo pewnie odpiszą mu coś typowo na polski support.

Czyli postraszą sądem.

Opublikowano

Matematyka się kłania, od kiedy to 100+100 jest 400 ? Po drugie wiele osób mających mózg dostało uri, może ty go nie masz ?

]

jebni* sie w ten zakuty łeb ja mam oferte na 200k uri bo mam urke x2

Na swoim poszło, dodało urke i zablokowało możliwość dalszego zamawiania.

Na ip z hotspotshield nie działa.

BTW# hidemyip pokazuje na programie, że masz IP z californii i innych gówien a tak naprawde masz swoje IP:)

Pozdro dla tych co myśleli, że są anonimowi xD

prawda :) na szczęście wziolem tylko raz i wycofalem zamówienie :D

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Mi to nie wychodzi,zrobił by mi to ktoś ?? bo będę zbierał na cytadele do bugowania sepromu i by bot miał mniej roboty :) oczywiście będzie lajk.

b_560x95.png

Opublikowano

hm już mogłem wykonać znowu ankiete wykonałem tak patrze i mi podwajacza nie zjadło więc jeśli jeszcze działa to może nawet dziś jeszcze lub jutro kolejne 200 k uri :D

Opublikowano

Wcześniej czy później policja wpadnie wam an chate bo ten program nie zmienia waszego ip... haha ale sie wćieliście :D sam sprawdzałem http://twojeip.wp.pl/?ticaid=1f264 ,PSY WAM WPADNĄ NA CHATE AHAHA :D a dlaczego bo chciałem mieć troche uri ahaha :D

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...