Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik]100000 Uri w 30 minut.

beblok

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

beblok ile na ty zarobiłeś xD

Powiem Ci szczerze że nie liczyłem ale kilka baniek.

W poniedziałek jak będę miał sprawnego neta dam tutaj program, zamienia IP z innych krajów, można się nieźle obłowić. Za 2-3 godziny nawet bańkę uri da się wyciągnąć, już nie będę opisywał co i jak bo to banalne.

bugpointblack.png

Opublikowano

zrobiłem to 2 dni temu i jeszcze kurwa urki nie dostałem

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

O ja pierdole, za oknem SWAT, wojsko, GROM, 3 czolgi, harry potter, anty nestradysci, rockalone2k, Diora Braid! Uciekamy! A tak serio, co wam moga zrobic?

to jest fajne :)xD xD xD

Opublikowano

@up polecam ci iść do szkoły i nauczyć się ortografii.

A co do tematu próbowałem 15:30 i czekam do 00:30 na urke jak nie dojdzie no raczej uznam za FaKe chociaż nie jestem pewien że kolega cokolwiek zrobił...

Opublikowano

Hahahaha, nie wierzyłem że takie coś jest możliwe ;DDD Wczoraj czekałem cały wieczór, a dzisiaj rano wchodzę na konto a tam 100 000 URI ;D Działa na 100 %.

PS.( ja też na początku troche cykałem, ale...)

Polecam

36f00eca27984.jpg

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć czemu mi nie dochodzi?

jest 9:16 a zrobiłem to o 0:30 dzisiaj.

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć czemu mi nie dochodzi?

jest 9:16 a zrobiłem to o 0:30 dzisiaj.

Cierpliwości chłopaku.

Dacie przykład numer karty kredytowej na pw lub w temacie i kod bezpieczeństwa?

Jaki numer karty coś Ci się chyba pomyliło.

bugpointblack.png

Opublikowano

Ja wypełniłem z 30h temu i dwie wczoraj pod wieczór i nic nie dochodzi :) Nie ma na co liczyć już :D

Opublikowano

Kuźwa, jak to jest że jednym dochodzi, a drugim już nie? Od czego to zależy? Jak wypełniałem ofertę, to podawałem prawdziwe imie i nazwisko(nie swoje), a nie ,,sfgsdgg".

Opublikowano

Za jedną dostaniesz napewno co do tych dwóch to z pewnością nie, mówiłem żeby IP zmieniać.

Zmieniłem IP po wypełnieniu oferty chodzi mi oto czy zaliczy mi to 200k urki z dwóch ofert?

Opublikowano

No to do autora tematu, jak myślisz wgl. nie związana firma z Neostradą,BigPoint pomaga zyskiwać użytkowników?

Otóż nie, zapewne jest tak,że Neostrada płaci za każdą wykonaną prawidłowo ofertę, Wy wykonując, nie będziecie płacić jakieś tam kwoty miesięcznej ,więc Neostrada będzie na minusie,a jak będzie na minusie to rozpocznie jakieś działania, pierwsze co wycofa wszystkie swoje oferty na BigPoint,a druga sprawa zajmie się Wami.

P.S

"Tor gówno wort."

Opublikowano

@up dobiłeś...

Firma zarabiająca MILIONY będzie na minusie przez paru użytkowników.

Weź ogarnij co mówisz.

Opublikowano

@up pomogłeś ,a mam pytanie żeby wypełnić to wszystko do końca i dostać uri do jakiego momentu się dochodzi mniej więcej opisać by to ktoś mógł???

dam LiKe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...