Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik]100000 Uri w 30 minut.

beblok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem wam jak zarobić 100K uri w ciągu 30 min. Co nam będzie potrzebne:

Przede wszystkim program ukrywający nasz IP, ja proponuję Hidemyip można go pobrać klikając http://www.hide-my-ip.com/

Następnie wchodzimy w zakładkę uridium i przechodzimy do uridium za darmo.

Następnie zakładka PAY BY SHOPPING i z uzyskanych ofert wybieramy na samym dole TPSA NEOSTRADA.

Tam zamawiamy usługę neostrady na zmyślony adres i zatwierdzamy zamówienie.

Cierpliwie czekamy na uridium.

Można to zdublować np: raz z naszego IP a raz z podmienionego, inne oferty też działają ja ostatnio zarobiłem prawie pół miliona Uri za pół niedzieli.

Wiem że kiedyś już to było, ale dla niewiedzących zamieszczam.

Miłego zarabiania.

bugpointblack.png

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja troche poczekam, az inni to zrboią, niechce miec jakis problemow, zaraz kurde policja wbije mi na chate, skują mnie w kajdanki, i tyle

Opublikowano

Powodzenia, zaraz na konto bana zaliczycie, wpadnie wam SWAT przez okno i przyjdzie wam rachunek do domu ;)

Ludzie!!! troche wyobraźni przecież każdy wie że ludzie z BP siedzą na tym forum, zaraz znajdą twoje IP przez rejestracje na tym forum...

Opublikowano

No to będziesz miał niezłe problemy, myślisz że oni nie dojdą do tego że to jest fałszywe zamówienie , takie programy jak Hide My IP , g*wno Ci dadzą.

Więc,jak chcecie sobie narobić problemów,róbcie tak dalej. :>

Tylko żeby potem Twój rodzic,nie był zaskoczony jak przyjdzie mu do zapłacenia za rachunki :).

Opublikowano

Az sie smiać chce jak czyta sie takie posty tyle razy to było... Rada dla wszytskich co chcą zarobić a nie stać ich na bota albo raz w miesiącu za 75 zł przelewik na mhh

Wyszukajcie sobie jakiegos VPN'a uzyjcie zmiennego ip na waszym kompie ... i na naszym vpn'iku macie osobne ip jest sprawa ze można namieżyć po id podłączenia ale od tego wam to zmienne ip ;) Reszte robicie wdgł poradnika kolegi beblok

SWAT - Coming you'r House because neo kids want that ;)

Opublikowano

Ha ha a najlepsze będzie tłumaczenie sie:

Ale... ja tylko... chciałem 100k uridium...

A na co?

Na statek kosmiczny

HAHAHAHA

Opublikowano

Ale z was są tumanki bo inaczej nie można tego nazwać. To ty jesteś konsumentem i mimo wszystko nie musisz zgadzać się na ich usługi, a policja do spraw tego typu nic nie ma, po za tym ja nikogo nie zmuszam robiłem to setki razy na kilkunastu kontach i nie mam żadnych problemów bo tak jak powiedziałem wcześniej to ja jestem konsumentem. Pozdrawiam tumanków.

bugpointblack.png

Opublikowano

O ja pierdole, za oknem SWAT, wojsko, GROM, 3 czolgi, harry potter, anty nestradysci, rockalone2k, Diora Braid! Uciekamy! A tak serio, co wam moga zrobic?

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Jak czytam tutaj posty to maskara.

Do innej gry też robiłem płatne reklamki na fałszywych danych i jakoś żadne SWAT mi na chate nie wbiło :)

A za to dostaniesz lajka bo dziala

Opublikowano

w najgorszym wypadku zorjentują się i będzie mały kłopot finansowy ;p

ja chętnie sprubuje tak zrobić , przyda mi sie na wylocik troche urki :)

Az sie smiać chce jak czyta sie takie posty tyle razy to było... Rada dla wszytskich co chcą zarobić a nie stać ich na bota albo raz w miesiącu za 75 zł przelewik na mhh

Wyszukajcie sobie jakiegos VPN'a uzyjcie zmiennego ip na waszym kompie ... i na naszym vpn'iku macie osobne ip jest sprawa ze można namieżyć po id podłączenia ale od tego wam to zmienne ip ;) Reszte robicie wdgł poradnika kolegi beblok

większość botów jest za free , a jeśli nie to są do nich chacki i praktycznie mało osub ma kupionego co nie oznacza że kipiony jest zły bo nie martwisz sie już potem o bota ;p

a niżej piszesz to takim tonem jakbyś nam rozkazywał ;)

like leci

Opublikowano

hehe ale jak pisze 100k Urki za darmo to chyba płacić nie bedziesz:D mam jeszcze takie pytanie czy jak z tego skorzystałeś to po ile minutach urka do chodzi

Opublikowano

Dear User,

Our apologies; due to restrictions imposed on us by our partners we cannot provide you with the offer at this time.

Please try again later or contact our customer service.

Best Regards,

The deal united team.

Chyba już nie dostane urki ...

WojakPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...