Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik]100000 Uri w 30 minut.

beblok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dear User,

Our apologies; due to restrictions imposed on us by our partners we cannot provide you with the offer at this time.

Please try again later or contact our customer service.

Best Regards,

Your Pay by Shopping team

Może ktoś w końcu wyjaśnić dlaczego tak się dzieje ??????

skasuj ciasteczka

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up możesz mi powiedzieć na czym kończy się oferta czy coś powinno pisać na końcu bo ja czekam na urke a nie wiem czy dobrze zrobiłem.

Opublikowano

@up możesz mi powiedzieć na czym kończy się oferta czy coś powinno pisać na końcu bo ja czekam na urke a nie wiem czy dobrze zrobiłem.

Na końcu wyświetli Ci się info o przyjęciu zamówienia do realizacji, na dole strony będzie przycisk "Drukuj", zamykasz to okno i czekasz

Opublikowano

No to do autora tematu, jak myślisz wgl. nie związana firma z Neostradą,BigPoint pomaga zyskiwać użytkowników?

Otóż nie, zapewne jest tak,że Neostrada płaci za każdą wykonaną prawidłowo ofertę, Wy wykonując, nie będziecie płacić jakieś tam kwoty miesięcznej ,więc Neostrada będzie na minusie,a jak będzie na minusie to rozpocznie jakieś działania, pierwsze co wycofa wszystkie swoje oferty na BigPoint,a druga sprawa zajmie się Wami.

P.S

"Tor gówno wort."

Idź się powieś albo potnij bo po przeczytaniu twojego postu wielu pewnie by to zrobiło, a szkoda bo większa strata.Za co masz płacić skoro nie podpisałeś umowy. Rusz trochę głową a nie ręką.

bugpointblack.png

Opublikowano

Thank you for taking advantage of the Pay by Shopping offer.

Because of specific patterns concerning your order(s) - e.g. a high number of orders within a short time - your order will be checked manually.

We apologize for any inconvenience.

We will get back to you within the next 48 hours.

Best,

Your Pay by Shopping team

Stay in contact with us and don´t miss any special offer or the latest news from Pay by Shopping

Like us on Facebook:

??

Opublikowano

@UP Chętnie bym Ci pomógł ale mnie zablokowali na amen, nawet zmiana IP i proxy nie pomaga, trzeba odczekać 14 dni na odblokowanie, przynajmniej będę miał czas żeby poszukać innych sposobów na Uridium.

bugpointblack.png

Opublikowano

Zrobiłem to 3 godz przedtem i wszystko działa ;) nie obawiajcie się nikt wam nie wbije wpisujecie fałszywe dane i dostajecie darmowe uri :) LIKE!

Opublikowano

Mam pytanie.

Zablokują mnie jeśli zrobię tą ofertę ,otrzymam uridium i znowu po tym zrobie?

Opublikowano

@Up musisz trochę poczekać spokojnie sposób w 100% działa ;) .

Bez sensu takie gadanie .. '' trzeba poczekać '' ;)

Ja czekam już 2 dni i nic nie ma :D Widocznie jednym działa drugim nie działa :P

Opublikowano

@up dobiłeś...

Firma zarabiająca MILIONY będzie na minusie przez paru użytkowników.

Weź ogarnij co mówisz.

Jakby zarabiała miliony, to by nie zaczynała współpracy z Orange. :)

Opublikowano

Jakby zarabiała miliony, to by nie zaczynała współpracy z Orange. :)

Nie zapomniałem taka firma zarabia pare złotych z czego utrzymuje pracowników kurierów i techników.

Rusz czasem głową chyba że jej nie masz...

Opublikowano

@upy

Ale Wy macie problemy.

@up

Nie powinieneś dostać bana, co najwyżej errora Ci wywali :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja jak to robie to Pisze mi takie cos

To połączenie jest niezaufane

Program Firefox został poproszony o nawiązanie bezpiecznego

połączenia z serwerem www.tp.pl, ale nie można potwierdzić bezpieczeństwa tego połączenia.

Zwykle podczas nawiązywania bezpiecznych połączeń witryny

dostarczają zaufanych informacji o tożsamości, dowodząc w ten sposób, że użytkownik łączy się

z właściwym serwerem. W przypadku tej strony tożsamość nie może być jednak zweryfikowana.

Co teraz zrobić?

Jeśli zwykle połączenie z tą witryną przebiega

bez takich problemów, błąd ten może oznaczać, że ktoś próbuje się podszyć pod tę witrynę.

W tej sytuacji nie należy kontynuować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...